Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

Walkthrough

09-12 Φεβρουαρίου 2024

METROPOLITAN EXPO

Coffee Events

Let the best barista win!

To ελληνικό coffee industry δίνει ραντεβού στη HORECA 2024, για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Barista, Cup Tasters & Brewers Cup από το SCA Greece. 

To stage του Coffee Events θα φιλοξενήσει για ακόμα μία φορά τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ 2024, που διοργανώνονται από το SCA Greece, που δίνουν την ευκαιρία στους φιλόδοξους baristas να κερδίσουν μία θέση στην κορυφή, ανάμεσα στους καλύτερους του καφέ. Η σκηνή στο Hall 1, για ακόμα μία χρονιά θα γεμίσει από αρώματα καφέ και ταλαντούχους baristas, που θέλουν να ξεχωρίσουν και να διαγράψουν μία επιτυχημένη πορεία στον κλάδο του καφέ, τόσο σε εντός, όσο κι εντός ελληνικών συνόρων.

Οι ημιτελικοί και τελικοί των πρωταθλημάτων του SCA αναμένεται να μονοπωλήσουν και πάλι το ενδιαφέρον με τους best of the best να τα δίνουν όλα για την πρωτιά στις κατηγορίες Barista, Brewers Cup και Cup Tasters. Οι νικητές θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ενώ όλοι εσείς, οι επαγγελματίες επισκέπτες, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε… καφέ και θέαμα, εμπλουτίζοντας παράλληλα τις γνώσεις σας και παίρνοντας νέες ιδέες, που μπορούν να φανούν πολύτιμες, πάνω στις δικές σας επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Εγγραφείτε στο Newsletter