Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

Metropolitan Expo: Ένα κέντρο διεθνών προδιαγραφών

Το Metropolitan Expo αποτελεί το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο στην Ελλάδα με εντυπωσιακά μεγέθη και χαρακτηριστικά, καθώς διαθέτει μικτή εκθεσιακή επιφάνεια, που αγγίζει τα 50.000 τ.μ. Βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής, λίγα μόνο λεπτά από το σταθμό του Metro και του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, ενώ μέσω των πλέον σύγχρονων και ασφαλέστερων οδικών αξόνων απέχει μόλις:

2‘ από το Αεροδρόμιο
35′ από το κέντρο της Αθήνας
15‘ από την Εθνική Οδό Αθήνας / Θεσσαλονίκης και
30′ από την Εθνική Οδό Αθήνας / Τρίπολης-Πάτρας

Το Metropolitan Expo ανταποκρινόμενο άμεσα στις έκτακτες ανάγκες και απαιτήσεις, που προκλήθηκαν από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19, και με το βλέμμα στην υγεία, στην ασφάλεια και στην επιχειρηματική συνέχεια των εκθεσιακών και άλλων δραστηριοτήτων, που φιλοξενούνται στους χώρους του, απέκτησε την πιστοποίηση TUV AUSTRIA COVID SHIELD. Με τον τρόπο αυτό, το Metropolitan Expo συμβάλλει ενεργά στην αύξηση της εμπιστοσύνης του επισκέπτη, του εκθέτη, του διοργανωτή, αλλά και του κάθε εμπλεκόμενου στο θεσμό των εκθέσεων.

Επίσης, προκειμένου να εξασφαλίσει ένας υγιές περιβάλλον για εκθέτες, επισκέπτες και προσωπικό, το Athens Metropolitan Expo, έχει διαμορφώσει το παρακάτω σχέδιο, όσον αφορά το κλιματισμό:
Κατά τη λειτουργία του κεντρικού κλιματισμού των εκθεσιακών, συνεδριακών και κοινόχρηστων χώρων του κέντρου, θα ρυθμίζονται οι μονάδες έτσι, ώστε να παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ποσότητα νωπού αέρα. Η δυνατότητα των μονάδων είναι η παροχή έως και 100% νωπού. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας έκθεσης/εκδήλωσης, θα γίνεται έλεγχος των συνθηκών στους κλιματιζόμενους χώρους και θα γίνεται διόρθωση των ρυθμίσεων, με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή παροχή νωπού αέρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter