7-10 ΦΕΒ 2020

Metropolitan Expo Greece

7-10 February 2020

METROPOLITAN EXPO

Web Hotel

Ψηφιακές πωλήσεις και κανάλια πώλησης, digital διαφήμιση και marketing, ορθή τιμολόγηση αλλά και social media στον τουριστικό κλάδο αναλύθηκαν κατά την διάρκεια του special event.

Διαβάστε περισσότερα

Beer and Spirits Show

Το πρόγραμμα του Beer & Spirits Show, πλήρως αναβαθμισμένο, με περισσότερες και πιο στοχευμένες παρουσιάσεις, επιδείξεις και συζητήσεις, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Διαβάστε περισσότερα

Coffee Events

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Coffee Events της HORECA 2019 μετά από ένα πλούσιο τετραήμερο με ομιλίες, workshops, παρουσιάσεις, panels συζητήσεων καθώς τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του SCA Greece.

Διαβάστε περισσότερα

Gastronomy Forum

Εκατοντάδες επιχειρηματίες της εστίασης, αλλά και chefs, παρακολούθησαν το Gastronomy Forum, το οποίο, ειδικά φέτος, είχε κατεξοχήν εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα

Beer Day

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Beer day, μία εκδήλωση αφιερωμένη στην μπύρα και την κουλτούρα της που πραγματοποιήθηκε στο stage του Beer & Spirits.

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση Ξ.Ε.Ε.

Με πρωτοφανή συμμετοχή περισσότερων από 1.000 ξενοδόχων πραγματοποιήθηκε η 8η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, στη HORECA 2019.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Πρωινό

Με 1.100 ξενοδοχεία-μέλη και 41 Πρότυπα Τοπικά Πρωινά, το «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες και καθιερωμένες πλέον δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter