11-14 ΦΕΒ 2022

Metropolitan Expo Greece

11-14 Φεβρουαρίου 2022

METROPOLITAN EXPO

Beer & Spirits Show

Το κορυφαίο event στον χώρο του bartending επιστρέφει ανανεωμένο! Καταξιωμένοι bartenders θα παρουσιάσουν όλες τις νέες εξελίξεις, καινοτόμα προϊόντα και παγκόσμια trends, ενώ κορυφαίοι διαγωνισμοί θα πρωταγωνιστήσουν για 4 ημέρες, στην πιο «μεθυστική» σκηνή.

Διαβάστε περισσότερα

Beer & Spirits Show

Εντυπωσιακά workshops, πρωτότυπες ιδέες αλλά και δυναμικές αναμετρήσεις κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που επισκέφτηκε στο Beer & Spirits stage και τις τέσσερις μέρες της έκθεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Coffee Events

To stage του Coffee Events φιλοξένησε και το 2020 τα πρωταθλήματα του SCA αλλά και νέους και φιλόδοξους baristas οι οποίοι προσπάθησαν να κερδίσουν μία θέση στην κορυφή.

Διαβάστε περισσότερα

Coffee Events

Ταλαντούχοι baristas επιστρέφουν δριμύτεροι στη HORECA 2022 για να αναμετρηθούν με στόχο την πρώτη θέση, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ του SCA Greece, στις κατηγορίες Greek Barista, Brewers Cup και Cup Tasters.

Διαβάστε περισσότερα

Gastronomy Forum

H Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας με μια σειρά επιδείξεων, workshops και case studies θα αποδείξει τη σύνδεση της αειφορίας στη Γαστρονομία με την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Διαβάστε περισσότερα

Business Lab

Οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις, οι πλέον σύγχρονες τάσεις και οι καλύτερες πρακτικές σε όλους τους καίριους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας θα παρουσιαστούν στη HORECA 2022.

Διαβάστε περισσότερα

Beer and Spirits Show

Το πρόγραμμα του Beer & Spirits Show, πλήρως αναβαθμισμένο, με περισσότερες και πιο στοχευμένες παρουσιάσεις, επιδείξεις και συζητήσεις, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Διαβάστε περισσότερα

Coffee Events

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Coffee Events της HORECA 2019 μετά από ένα πλούσιο τετραήμερο με ομιλίες, workshops, παρουσιάσεις, panels συζητήσεων καθώς τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του SCA Greece.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter