11-14 ΦΕΒ 2022

Metropolitan Expo Greece

11-14 Φεβρουαρίου 2022

METROPOLITAN EXPO

Beer & Spirits Show

Εντυπωσιακά workshops, πρωτότυπες ιδέες αλλά και δυναμικές αναμετρήσεις κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που επισκέφτηκε στο Beer & Spirits stage και τις τέσσερις μέρες της έκθεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Coffee Events

To stage του Coffee Events φιλοξένησε και το 2020 τα πρωταθλήματα του SCA αλλά και νέους και φιλόδοξους baristas οι οποίοι προσπάθησαν να κερδίσουν μία θέση στην κορυφή.

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση Ξ.Ε.Ε.

Με εντυπωσιακή συμμετοχή ξενοδόχων από όλη τη χώρα πραγματοποιήθηκε η 9η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, την πρώτη ημέρα της HORECA 2020.

Διαβάστε περισσότερα

Gastronomy Forum

Το Gastronomy Forum αναδείχτηκε και το 2020 σε σημείο αναφοράς για τους chef, τους F&B managers και γενικότερα κάθε επαγγελματία της Μαζικής Εστίασης.

Διαβάστε περισσότερα

Business Lab

Οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και οι καλύτερες πρακτικές σε όλους τους καίριους τομείς που αφορούν στις βιομηχανίες των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης, παρουσιάστηκαν στο Business Lab της έκθεσης HORECA 2020.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Πρωινό

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος παρουσίασε για ακόμα μια χρονιά και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης της έκθεσης HORECA 2020, το Ελληνικό Πρωινό, συνεχίζοντας την σημαντική αυτή δράση στήριξης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Διαβάστε περισσότερα

Beer Day

Πλήθος επαγγελματιών που ήθελαν να διευρύνουν τις γνώσεις τους επάνω στην μπίρα και τις απαιτήσεις...

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter