10-13 ΦΕΒ 2023

Metropolitan Expo Greece

10-13 Φεβρουαρίου 2023

METROPOLITAN EXPO

HORECA Lab

Έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη του κλάδου ΗoReCa καθώς και ειδικοί σε θέματα management και marketing θα παρουσιάσουν όλες τις τάσεις και εξελίξεις για την προβολή, οργάνωση και διαχείριση μίας επιχείρησης του κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα

6th International Hospitality Forum

Οι τάσεις της παγκόσμιας ξενοδοχειακής βιομηχανίας σε ένα πρώτης τάξης συνέδριο το οποίο διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος σε συνεργασία με την Phocuswright.

Διαβάστε περισσότερα

Coffee Events

To stage του Coffee Events θα φιλοξενήσει για ακόμα μία φορά τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ, τα οποία δίνουν την ευκαιρία στους φιλόδοξους baristas να κερδίσουν μία θέση στην κορυφή ανάμεσα στους καλύτερους του…καφέ.

Διαβάστε περισσότερα

Gastronomy Lab

Η HORECA 2023 σε συνεργασία με τον Χάρη Χαραλαμπίδη και την Gastronomy Essentials παρουσιάζει φέτος για πρώτη φορά το γαστρονομικό event Gastronomy Lab.

Διαβάστε περισσότερα

Το Ελληνικό Οικοσύστημα Φιλοξενίας

Η HORECA φιλοξενεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στη συνεδριακή αίθουσα C1, το φόρουμ με τίτλο «Το Ελληνικό Οικοσύστημα Φιλοξενίας» από την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ).

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktail

H HORECA φιλοξενεί για ακόμα μία φορά στο stage του Hall 1, τα πανελλήνια πρωταθλήματα cocktail από την Ένωση Bartender Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα Horeca Fortune Greece

Το Fortune Greece φιλοξενείται στη μεγαλύτερη έκθεση για τον κλάδο, τη HORECA.

Διαβάστε περισσότερα

Διημερίδα Γαστρονομίας

Τάσεις, προβλήματα, λύσεις και νέες γαστρονομικές συνήθειες θα συζητηθούν 12 και 13 Φεβρουαρίου, στην συνεδριακή αίθουσα C2, στο πλαίσιο της Διημερίδας Γαστρονομίας από το Chef’s Club of Greece.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter