8-11 ΦΕΒ 2019

Metropolitan Expo Greece

8-11 Φεβρουαρίου 2019

METROPOLITAN EXPO

Web Hotel

To Digital Hoteling μπαίνει και πάλι στο μικροσκόπιο της HORECA 2019, όπου θα ερευνηθούν, αναλυθούν και παρουσιαστούν όλες οι πτυχές του, μέσα από την παράλληλη εκδήλωση “WEB HOTEL”.

Διαβάστε περισσότερα

Beer and Spirits Show

Κορυφαίοι Bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό πρόκειται να μεταδώσουν τη γνώση και την τέχνη τους, αποκαλύπτοντας νέες τεχνικές και προτάσεις που κυριαρχούν παγκοσμίως στον κλάδο του bartending, κατά την διάρκεια του Beer & Spirits Show.

Διαβάστε περισσότερα

Coffee Events

Με τις διοργανώσεις όλων των προηγούμενων ετών να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, τα Coffee Events της HORECA θα πραγματοποιηθούν και φέτος με διαδραστικές παρουσιάσεις, επιδείξεις και ομιλίες με επίκεντρο τον καφέ, καθώς και τεχνικές και νέες τάσεις που κυριαρχούν στην ελληνική και διεθνή σκηνή.

Διαβάστε περισσότερα

Gastronomy Forum

Με τη σφραγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδων, το Gastronomy Forum θα αναδειχθεί για άλλη μία χρονιά σε σημείο αναφοράς για τους chefs, τους F&B managers και γενικότερα κάθε επαγγελματία της Μαζικής Εστίασης...

Διαβάστε περισσότερα

Beer Day

Στόχος της εκδήλωσης Beer Day, που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών είναι να προωθήσει την κουλτούρα της μπύρας στους επαγγελματίες του του ξενοδοχειακού αλλά και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση Ξ.Ε.Ε.

Η έκθεση HORECA θα φιλοξενήσει και πάλι την ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε, στηρίζοντας έμπρακτα την σημαντικότερη θεσμική συνάντηση για των Ελλήνων ξενοδόχων.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Πρωινό

Μία από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες όσον αφορά την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, το «Ελληνικό Πρωινό», θα φιλοξενηθεί για ακόμα μία χρονιά στην έκθεση HORECA.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter