7-10 ΦΕΒ 2020

Metropolitan Expo Greece

7-10 Φεβρουαρίου 2020

METROPOLITAN EXPO

Beer & Spirits Show

Το special event που έχει γίνει θεσμός και κλέβει κάθε χρόνο την παράσταση θα έχει και πάλι την δική του ξεχωριστή και περίοπτη θέση στην HORECA 2020.

Διαβάστε περισσότερα

Coffee Events

Μέσα από μία σειρά εισηγήσεων και workshops θα παρουσιαστούν και τις τρείς ημέρες της έκθεσης στο stage των Coffee Events, όλες οι καινοτομίες γύρω από την βιομηχανία του καφέ.

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση Ξ.Ε.Ε.

Στην HORECA θα πραγματοποιήσει και την 9η Ετήσια Γενική Συνέλευση του το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος παρουσία εκατοντάδων ξενοδόχων από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Gastronomy Forum

Chefs διεθνούς φήμης θα αναδείξουν την γαστρονομία ως αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Διαβάστε περισσότερα

Business Lab

Σε μία εποχή που η βαριά βιομηχανία της χώρας μας, γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη και ο έντονος ανταγωνισμός που επικρατεί στον χώρο του Τουρισμού δημιουργεί νέες απαιτήσεις...

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Πρωινό από το Ξ.Ε.Ε

Ελληνικό Πρωινό θα σερβίρει… και στην 15η HORECA το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, συνεχίζοντας την σημαντική αυτή πρωτοβουλία στήριξης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Διαβάστε περισσότερα

Beer Day

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου Beer Day, η ποιοτική εκδήλωση γύρω από τον κόσμο και την κουλτούρα του ζύθου θα φιλοξενηθεί για ακόμα μία φορά, στη HORECA στο πλαίσιο του Beer and Spirits Show.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter