Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

FORUM S.A.: Η μεγαλύτερη εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων στην Ελλάδα

Εδώ και 36 χρόνια, η FORUM A.E., με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες και στους πελάτες της, δραστηριοποιείται στο χώρο διοργάνωσης εκθέσεων και της έκδοσης επαγγελματικών περιοδικών. Σήμερα, η FORUM διοργανώνει 9 διεθνoύς επιπέδου εκθέσεις και εκδίδει 4 περιοδικά.

Σύμφωνα με την κλαδική μελέτη της ICAP, η FORUM κατέχει μερίδιο 23% της αγοράς και βρίσκεται στην 1η θέση της λίστας των εταιρειών του κλάδου βάσει τζίρου και EBITDA. Τέλος, η FORUM, σύμφωνα με την έρευνα της ICAP «Business Leaders in Greece» για το 2017, βρίσκεται στην 431η θέση στη λίστα των 500 επιχειρήσεων με την υψηλότερη κερδοφορία.

Στρατηγική συνεργασία με το NürnbergMesse Group

Από το Σεπτέμβριο του 2019, η FORUM S.A., είναι μέλος του Εκθεσιακού Οργανισμού της Νυρεμβέργης, ο οποίος συγκαταλέγεται στις 12 μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων παγκοσμίως. Η συνεργασία αυτή θα δώσει μία μεγάλη ώθηση για περαιτέρω ανάπτυξη της FORUM, αλλά και θα συμβάλει, ώστε η Ελλάδα να αναβαθμιστεί σε ένα κορυφαίο εκθεσιακό hub για τα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη.

Πιστοποίηση «CoVid-Shield» για τη FORUM S.A.

H FORUM A.E., προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία εκθετών και επισκεπτών, πιστοποιήθηκε από τη TUV Austria Hellas με το Σχήμα «CoVid-Shield», για την προετοιμασία και τη διοργάνωση Εμπορικών Εκθέσεων. Εναρμονισμένη με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και τις ειδικές νομικές απαιτήσεις, που ισχύουν για τη δραστηριότητά της, η FORUM A.E. έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσει ότι υπάρχει ο κατάλληλος μηχανισμός πρόληψης της εισροής και της εξάπλωσης της νόσου του κορωναϊού κατά τις Εμπορικές Εκθέσεις, που διοργανώνει, και δεσμεύεται για τη συνεχή παρακολούθηση και αναθεώρηση του Μηχανισμού Ασφάλειας και Υγιεινής βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων και συστάσεων των αρμοδίων αρχών.

Οι εκθέσεις μας

Σήμερα, η εταιρεία διοργανώνει τις ακόλουθες εκθέσεις:

 • HORECA: Η μεγαλύτερη, πληρέστερη και πλέον στοχευμένη έκθεση για τον εξοπλισμό και τη τροφοδοσία όλων των χώρων μαζικής εστίασης και των ξενοδοχείων.
 • FOOD EXPO: Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς.
 • XENIA: Μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους, αλλά και στους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας.
 • OENOTELIA: Μία εξειδικευμένη έκθεση οίνου και αποσταγμάτων με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα και διεθνή προσανατολισμό. Διοργανώνεται παράλληλα με τη FOOD EXPO.
 • GLOBAL PACK: Η νέα μεγάλη διεθνής έκθεση για τη βιομηχανία ειδών συσκευασίας.
 • FOODTECH: Η μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για το κλάδο Τροφίμων και Ποτών .
 • ARΤΟΖΑ: Η μεγάλη διεθνής έκθεση για την αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική, το παγωτό και τη σοκολατοποιία.
 • ATHENS COFFEE FESTIVAL: H μεγάλη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του. Απευθύνεται εξίσου στους επαγγελματίες του κλάδου, τους home barista, αλλά και το ευρύ καταναλωτικό κοινό.
 • WORLD OF Beer: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα.

Οι εκδόσεις μας

Ταυτόχρονα εκδίδει 4 επαγγελματικά περιοδικά:

 • Α-Ζ (Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική)
 • SNACK & COFFEE
 • ΨΗΤΟ
 • ΑMBROSIA MAGAZINE
Διοργανώνουμε
9
διεθνείς
εμπορικές εκθέσεις
Μας εμπιστεύονται
4.000
εκθέτες
σε ετήσια βάση
Καλύπτουμε
210.000
τ.μ. εκθεσιακής
επιφάνειας
Φιλοξενούμε
360.000
Έλληνες & ξένους
επισκέπτες

Εγγραφείτε στο Newsletter