7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

Πρόσβαση στην έκθεση

Το εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο (βλ. χάρτη) και η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη, προσφέροντας πλήθος επιλογών μετακίνησης: από Μετρό, Προαστιακό και λεωφορείο έως αεροπλάνο και αυτοκίνητο. Πιο αναλυτικά, στη διάθεσή σας έχετε τις ακόλουθες επιλογές μετάβασης από και προς το εκθεσιακό κέντρο:

Οδικώς

Μέσω της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο. Σε απόσταση 2 χλμ μετά από όλους τους χώρους του αεροδρομίου ακολουθήστε τη σήμανση που σας καθοδηγεί στο εκθεσιακό. Όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν την έκθεση με το Ι.Χ. τους θα έχουν στη διάθεσή τους ελεύθερο πάρκινγκ 5.500 θέσεων. Το METROPOLITAN EXPO έχει δύο χώρους στάθμευσης μπροστά από τις δύο εισόδους του. Ειδικό συνεργείο θα επιβλέπει τους χώρους στάθμευσης, ενώ παράλληλα θα προβαίνει σε όλες τις απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Συντεταγμένες Metropolitan Expo
37° 57′ 10.00″ North
23° 57′ 29.00″ East

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Metro: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Δημοτικό Θέατρο / Μοναστηράκι / Δουκ.Πλακεντίας / Αεροδρόμιο
Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ.Πλακεντίας / Αεροδρόμιο
ΟΑΣΑ: Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (Χ92 – Κηφισιά, Χ93 – ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων, Χ94 – Σύνταγμα, Χ96 – Πειραιάς, Χ97 – Δάφνη)
ΚΤΕΛ: Σύνδεση με λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο

Πούλμαν Δωρεάν Μεταφοράς Επισκεπτών

Όσοι επιλέξουν να έρθουν στην έκθεση χρησιμοποιώντας τον Προαστιακό,το Μετρό ή όποιο λεωφορείο τερματίζει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», απέναντι ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου «Sofitel» και στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου (συγκεκριμένα μπροστά στην Έξοδο 2) υπάρχει η στάση του λεωφορείου του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο θα σας μεταφέρει. Επίσης, τα πούλμαν της HORECA θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς το Σταθμό ΜΕΤΡΟ στη Δουκίσσης Πλακεντίας κάθε 20 λεπτά. Σημειώστε ότι η επιλογή της αποβίβασης στο Σταθμό Πλακεντίας σας προτείνεται διότι το εισιτήριο για το Αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος” κοστίζει 9€/άτομο ενώ για το Σταθμό Πλακεντίας μόλις 1,2€. Τα πούλμαν της έκθεσης ξεκινούν κάθε ημέρα στις 9:00 το πρωί και σταματούν στις 20:00.

Πάρκινγκ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, το Metropolitan Expo διαθέτει 6.250 θέσεις ΔΩΡΕΑΝ στάθμευσης για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Βρείτε μας στο Google Map

Εγγραφείτε στο Newsletter