Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

Walkthrough

09-12 Φεβρουαρίου 2024

METROPOLITAN EXPO

7ο International Hospitality Forum

Οι τάσεις της παγκόσμιας ξενοδοχειακής βιομηχανίας

Εκπρόσωποι διεθνών τουριστικών brands και διακεκριμένοι ομιλητές από τον κλάδο της φιλοξενίας θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς στο 7ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

Η κορυφαία πλατφόρμα διαλόγου, γνώσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα, επιστρέφει την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan Expo, στη συνεδριακή αίθουσα C1, στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA 2024.

Στο 7ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις, που θα καθορίσουν την επόμενη ημέρα του τουρισμού και της φιλοξενίας, στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, κορυφαίοι επιχειρηματίες και εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας, καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένες συμβουλευτικές εταιρείες, θα αναλύσουν τις κυρίαρχες παγκόσμιες τάσεις, που διαμορφώνουν και θα καθορίσουν το μέλλον της φιλοξενίας στην Ελλάδα, τα νέα ψηφιακά κανάλια πώλησης και διάθεσης του ξενοδοχειακού προϊόντος, καθώς και τις νέες προοπτικές για επενδύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Η HORECA θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά τόπο συνάντησης για κορυφαία στελέχη της ελληνικής και παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, καθώς οι ξενοδόχοι και επαγγελματίες του κλάδου, που θα συμμετέχουν στο Φόρουμ Φιλοξενίας, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν σκέψεις με κορυφαίους ομιλητές, που εκπροσωπούν μερικές από τις ισχυρότερες μάρκες στον κόσμο στο τομέα του τουρισμού για το μέλλον της φιλοξενίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter