11-14 ΦΕΒ 2022

Metropolitan Expo Greece

11-14 Φεβρουαρίου 2022

METROPOLITAN EXPO

Έρευνα: Οι επαγγελματίες της φιλοξενίας θα δώσουν και πάλι δυναμικό “παρών”

Τα εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα μεγάλης online έρευνας επιβεβαιώνουν την μεγάλη σημασία της έκθεσης για την ανάπτυξη και βιωσιμότητα του κλάδου της φιλοξενίας.

Διαβάστε περισσότερα

Σύμμαχος στην ανάπτυξη του κλάδου της φιλοξενίας

Στόχος της HORECA 2022, είναι να προσφέρει στους επαγγελματίες της φιλοξενίας τα απαραίτητα «εργαλεία» για να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα και να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ανταγωνιστικές.

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικό & στοχευμένο marketing plan

450.000€ είναι το budget που θα διαθέσει η διοργανώτρια εταιρεία για μία στοχευμένη και δυναμική καμπάνια σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και digital περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Special events: Κομβικός ρόλος στην ενημέρωση του επαγγελματία

Οι επαγγελματίες της φιλοξενίας θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις της HORECA 2022, να λάβουν την απαραίτητη γνώση και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις προκειμένου να διατηρήσουν τη δυναμική των επιχειρήσεων τους, στη νέα αυτή εποχή για τον κλάδο.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΗORECA 2022 θα θέσει τις βάσεις για την νέα εποχή στον κλάδο της φιλοξενίας

Σε μία πλέον ομαλή περίοδο κοινωνικά και οικονομικά και ένα ασφαλές περιβάλλον, η HORECA 2022 θα αποτελέσει την κορυφαία στιγμή για την εγχώρια αγορά και σημαντικό εφαλτήριο για την ανάκαμψη όλου του κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα

Η HORECA 2020 σημείωσε τεράστια επιτυχία!

Με 100.000 επισκέπτες από 40.000 επιχειρήσεις, η 15η HORECA, το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα, αποδείχτηκε για πολλοστή φορά...

Διαβάστε περισσότερα

Εμπορική αποτελεσματικότητα στο ζενίθ

Η 15η HORECA χαρακτηρίστηκε από σημαντική αύξηση ποιοτικών επισκεπτών, κάτι που συνεπάγεται και την μεγιστοποίηση των εμπορικών συμφωνιών.

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και εκθέτες ενθουσίασαν τους επισκέπτες

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχαιρέτησαν την 15η HORECA οι decision makers από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Διαβάστε περισσότερα

Οι κορυφαίοι bartenders για το 2020

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktail της ΕΜΕ, που φιλοξενήθηκαν για ακόμα μία χρονιά στην HORECA και ανέδειξαν τους κορυφαίους στο είδος.

Διαβάστε περισσότερα

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι γαστρονομικοί προορισμοί

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και η HORECA εγκαινίασαν κατά τη διάρκεια της 15ης διοργάνωσης της τα βραβεία «Οι καλύτεροι γαστρονομικοί προορισμοί-εστιατόρια» όπου τίμησαν εστιατόρια και ξενοδοχεία που στηρίζουν τον ελληνικό γαστροτουρισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter