8-11 ΦΕΒ 2019

Metropolitan Expo Greece

8-11 Φεβρουαρίου 2019

METROPOLITAN EXPO

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την HORECA 2019

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την HORECA 2019 Με δυναμικούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την HORECA 2019, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 8-11 Φεβρουαρίου. Για ακόμα μία διοργάνωση η HORECA αναμένεται να αποτελέσει θριαμβευτικό σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις της προμηθευτικής αγοράς των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Διαβάστε περισσότερα

Η έκθεση που ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας!

Έχοντας ως στόχο την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την ανάπτυξη του κλάδου της Φιλοξενίας στην χώρας, η έκθεση HORECA, κατάφερε να γίνει το κυρίαρχο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα αλλά και η φήμη της να ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας.

Διαβάστε περισσότερα

Ξανά στη HORECA η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε.

Την όγδοη γενική συνέλευσή του θα πραγματοποιήσει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΞΕΕ) στις 8 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 14ης HORECA, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της έκθεσης ως το κέντρο αποφάσεων για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαφημιστική Προβολή

Το μέγεθος, η ένταση και η ποιότητα της διαφημιστικής προβολής της HORECA 2019 θα είναι και πάλι αντίστοιχη με τη δυναμική της έκθεσης και τον τεράστιο ρόλο που διαδραματίζει στις εξελίξεις του κλάδου της Τουριστικής Βιομηχανίας της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Χρυσό βραβείο για την HORECA στα Tourism Awards 2018!

H έκθεση HORECA πήρε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Major Tourism Event, στα Tourism Awards 2018 που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter