12-15 ΦΕΒ 2021

Metropolitan Expo Greece

12-15 Φεβρουαρίου 2021

METROPOLITAN EXPO

Η 15η HORECA έριξε αυλαία με εκατοντάδες deals

Ένα ακόμα απόλυτα επιτυχημένο τετραήμερο έφτασε στο τέλος του με την HORECA να αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι αποτελεί τον κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα Ξενοδοχεία και την Μαζική Εστίαση.

Διαβάστε περισσότερα

Οι κορυφαίοι bartenders για το 2020

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktail της ΕΜΕ, που φιλοξενήθηκαν για ακόμα μία χρονιά στην HORECA και ανέδειξαν τους κορυφαίους στο είδος.

Διαβάστε περισσότερα

Πυρήνας έμπνευσης & εμπορικών συμφωνιών για 3η ημέρα

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και η HORECA εγκαινίασαν κατά τη διάρκεια της 15ης διοργάνωσης της τα βραβεία «Οι καλύτεροι γαστρονομικοί προορισμοί-εστιατόρια»...

Διαβάστε περισσότερα

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι γαστρονομικοί προορισμοί

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και η HORECA εγκαινίασαν κατά τη διάρκεια της 15ης διοργάνωσης της τα βραβεία «Οι καλύτεροι γαστρονομικοί προορισμοί-εστιατόρια» όπου τίμησαν εστιατόρια και ξενοδοχεία που στηρίζουν τον ελληνικό γαστροτουρισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα, κύρος και θεαματική ανταπόκριση τις 2 πρώτες ημέρες

Πλήθος από εμπορικές συζητήσεις, συμφωνίες και πλούσια δράση στις παράλληλες εκδηλώσεις έχουν μέχρι στιγμής κερδίσει τις εντυπώσεις εκθετών και επισκεπτών.

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπωσιακά ξεκίνησε και η 15η HORECA

Η υψηλή ποιότητα του επισκεπτικού κοινού, η άρτια διοργάνωση, τα καινοτόμα προϊόντα και οι πρωτότυπες προτάσεις που παρουσιάστηκαν στα special events πρωταγωνίστησαν την 1η ημέρα της έκθεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπερά εγκαίνια για τη 15η HORECA

Δυναμικό παρών έδωσαν για 15η συνεχόμενη χρονιά οι εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και των κορυφαίων θεσμικών φορέων του Τουρισμού που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της HORECA.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter