8-11 ΦΕΒ 2019

Metropolitan Expo Greece

8-11 Φεβρουαρίου 2019

METROPOLITAN EXPO

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες

Η 14η HORECA, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους χιλιάδες επαγγελματίες της Φιλοξενίας, της Μαζικής Εστίασης και της Καφεστίασης και να επιβεβαιώσει τον ρόλο της ως το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα

Η έκθεση που ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας!

Έχοντας ως στόχο την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την ανάπτυξη του κλάδου της Φιλοξενίας στην χώρας, η έκθεση HORECA, κατάφερε να γίνει το κυρίαρχο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα αλλά και η φήμη της να ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας.

Διαβάστε περισσότερα

Ξανά στη HORECA η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε.

Την όγδοη γενική συνέλευσή του θα πραγματοποιήσει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΞΕΕ) στις 8 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 14ης HORECA, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της έκθεσης ως το κέντρο αποφάσεων για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαφημιστική Προβολή

Το μέγεθος, η ένταση και η ποιότητα της διαφημιστικής προβολής της HORECA 2019 θα είναι και πάλι αντίστοιχη με τη δυναμική της έκθεσης και τον τεράστιο ρόλο που διαδραματίζει στις εξελίξεις του κλάδου της Τουριστικής Βιομηχανίας της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Χρυσό βραβείο για την HORECA στα Tourism Awards 2018!

H έκθεση HORECA πήρε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Major Tourism Event, στα Tourism Awards 2018 που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter