10-13 ΦΕΒ 2023

Metropolitan Expo Greece

10-13 Φεβρουαρίου 2023

METROPOLITAN EXPO

HORECA 2023: Έρχεται με 500 κορυφαίους εκθέτες!

Το πολυαναμενόμενο και πιο επιδραστικό εκθεσιακό event στην Ελλάδα, η HORECA, έρχεται 10-13 Φεβρουαρίου για να αποτελέσει την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης.

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποίηση ISO 20121 για την FORUM ΑΕ

Η FORUM ΑΕ, απέκτησε την πιστοποίηση ISO 20121:2012, για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκθέσεων Xenia και HORECA αποδεικνύοντας ότι καταφέρνει να συνδυάζει τη δυναμική ικανότητα διαχείρισης και την βιώσιμη επιχειρηματική στρατηγική.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη εμπορική αποτελεσματικότητα για τους εκθέτες

Η HORECA 2022 χαρακτηρίστηκε από σημαντική αύξηση ποιοτικών επισκεπτών, κάτι που συνεπάγεται και την μεγιστοποίηση των εμπορικών συμφωνιών.

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και εκθέτες ενθουσίασαν τους επισκέπτες της HORECA 2022

Οι decision makers από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την HORECA 2022, σύμφωνα με online έρευνα που πραγματοποίησε η διοργανώτρια εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπωσιακή διαφημιστική προβολή

Τις 450.000€ θα φτάσει το ποσό του marketing budget της έκθεσης HORECA 2023, με στόχο να μεγιστοποιηθεί η προβολή της σε όλα τα μέσα!

Διαβάστε περισσότερα

Τεράστια επιτυχία επισκεπτική και εμπορική για την HORECA 2022

51.000 επισκέπτες έδωσαν το δυναμικό «παρών» στη 16η HORECA, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση και κέντρο των επενδυτικών επιλογών.

Διαβάστε περισσότερα

Την ΗΟRECA 2022 τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός

Την έκθεση HORECA τίμησε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περιηγήθηκε στα περίπτερα των εκθετών από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της FORUM SA, κ.Θανάση Παναγούλια.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαίνια σε κλίμα ενθουσιασμού & αισιοδοξίας

Δυναμικό παρών έδωσαν στα εγκαίνια της HORECA 2022, οι εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και των κορυφαίων θεσμικών φορέων του Τουρισμού και της Εστίασης.

Διαβάστε περισσότερα

Συναντήσεις και συμφωνίες σε ένα covid-free περιβάλλον

Η HORECA 2022, επανήλθε δυναμικά 11-14 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία ημέρα σήμερα για την HORECA με δυναμική προσέλευση επαγγελματιών της φιλοξενίας

Πέφτει σήμερα η αυλαία της 16ης HORECA έχοντας αφήσει άριστες εντυπώσεις τόσο για το οργανωτικό της σκέλος όσο και για τον εκθεσιακό της πλούτο.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter