10-13 ΦΕΒ 2023

Metropolitan Expo Greece

10-13 Φεβρουαρίου 2023

METROPOLITAN EXPO

Beer & Spirits Show

Cocktails & trends… από κορυφαίους της bartending σκηνής

Καταξιωμένοι bartenders, τάσεις και προτάσεις, τεχνικές, γνώση καθώς και διαγωνισμοί θα κυριαρχήσουν και πάλι στο stage του Beer & Spirits στο Hall 1.

Κορυφαίοι bartenders, εκπρόσωποι σημαντικών brands της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας αγοράς, ιδιοκτήτες μπαρ και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου θα παρελάσουν από την σκηνή του Beer & Spirits show, για να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Οι επαγγελματίες που θα δώσουν το «παρών» στις παρουσιάσεις του special event, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από τα spirits και την αποτελεσματική διοίκηση και διαχείριση της επιχείρησης τους.

Καινοτομίες, τάσεις και προτάσεις από experts

Ανανεωμένο και εμπλουτισμένο θα είναι το Beer & Spirits Show στην  HORECA 2023 όπως ακριβώς απαιτούν τα δεδομένα της εποχής. Με την bar culture να έχει επεκταθεί σε όλο το φάσμα της Φιλοξενίας και την ποιότητα ποτών και υπηρεσιών να κερδίζει ολοένα και περισσότερο τους καταναλωτές από τα cocktail bar μέχρι και στα πιο λιτά beach bars, η σωστή ενημέρωση είναι επιτακτική. Γι’ αυτό και το πρόγραμμα θα έχει μία μεγάλη θεματική γκάμα, η οποία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει: bar management, διαχείριση προσωπικού, βασικές αρχές σωστής λειτουργίας, προτάσεις για πρωτότυπα κοκτέιλ, νέες τάσεις και καινοτόμες τεχνικές. Σημαντική θα είναι και η παρουσίαση πετυχημένων case studies από Έλληνες επιχειρηματίες που κατάφεραν να καθιερώσουν τα μπαρ του ως πυρήνα των εξελίξεων του κλάδου σε Ελλάδα και εξωτερικό και να ξεχωρίσουν στον κλάδο δημιουργώντας παράλληλα νέα trends.

Πανελλήνιοι διαγωνισμοί της ΕΜΕ

Μέσα από τους επιτυχημένους διαγωνισμούς θα λάμψουν και στην HORECA 2023 τα μεγάλα ταλέντα του bartendering. Πιο συγκεκριμένα, στην σκηνή του Beer & Spirits Show θα πραγματοποιηθούν οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος μέσα από τους οποίους θα αναδειχθούν τα νέα ταλέντα στην υψηλή τέχνη των cocktails. Οι κατηγορίες στις οποίες θα αναμετρηθούν οι… κοκτεϊλομάχοι θα είναι: 10ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail, 12ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Non Alcohol Cocktail, 27ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Classic Cocktail αλλά και ο 2ος Διαγωνισμός Battle of the Bars.

Εγγραφείτε στο Newsletter