11-14 ΦΕΒ 2022

Metropolitan Expo Greece

11-14 Φεβρουαρίου 2022

METROPOLITAN EXPO

Προϋποθέσεις Εισόδου

Η είσοδος των επισκεπτών στην έκθεση θα γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που επιβάλλει το Πρωτόκολλο υγειονομικού περιεχομένου για την διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων όπως εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 27.06.2020 (Αρ. φύλλου 2601).

• Η διοργανώτρια εταιρεία θα αποστείλει ονομαστικές barcode προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου. Η πρόσκληση αυτή θα είναι αυστηρά για ένα άτομο. Η είσοδος των επισκεπτών θα γίνεται μόνο μέσω αυτής της ονομαστικής ηλεκτρονικής πρόσκλησης, της οποίας την εκτύπωση θα επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους στον χώρο της έκθεσης.

• Οι εκθέτες θα αποστείλουν ηλεκτρονικά ονομαστικές barcode προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου. Η πρόσκληση αυτή θα είναι αυστηρά για ένα άτομο. Η είσοδος των επισκεπτών θα γίνεται μόνο μέσω αυτής της ονομαστικής ηλεκτρονικής πρόσκλησης, της οποίας την εκτύπωση θα επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους στον χώρο της έκθεσης.

• Οι επαγγελματίες του κλάδου που δεν θα έχουν πρόσκληση θα πρέπει να πληρώσουν για την είσοδο τους εισιτήριο (20 ευρώ). Αν θελήσουν μπορούν να δώσουν τα επαγγελματικά τους στοιχεία για να μπουν στην βάση της διοργανώτριας εταιρείας και να λαμβάνουν πρόσκληση δωρεάν εισόδου στις επόμενες διοργανώσεις.

• Απαγορεύεται ρητά η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.

• Επίσης, τόσο κατά την είσοδο των επισκεπτών όσο και κατά την έξοδο τους θα σκανάρονται οι προσκλήσεις ώστε να μπορεί να γίνεται καταμέτρηση του ακριβή αριθμού που θα βρίσκονται μέσα στο εκθεσιακό κέντρο ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο Newsletter