12-15 ΦΕΒ 2021

Metropolitan Expo Greece

12-15 Φεβρουαρίου 2021

METROPOLITAN EXPO

Προϋποθέσεις Εισόδου

Προκειμένου να εκλείψουν τα προβλήματα που δημιουργεί σε εκθέτες και επισκέπτες η παρουσία μεγάλου αριθμού μεμονωμένων επισκεπτών & επαγγελματιών από άλλους κλάδους, θα τηρηθεί σειρά αυστηρών προϋποθέσεων εισόδου στην έκθεση, πιο συγκεκριμένα:
• Ελεύθερη είσοδος σε επαγγελματίες από τον κλάδο των Ξενοδοχείων, της Μαζικής Εστίασης και της ευρύτερη επισιτιστικής αγοράς, οι οποίοι διαθέτουν barcode ή χειρόγραφη πρόσκληση. Όσοι επαγγελματίες δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα προαναφερθέντα έγγραφα θα πρέπει να πληρώσουν εισιτήριο 20 ευρώ. Οι επισκέπτες που θα δεν θα έχουν χειρόγραφη ή barcode πρόσκληση, αλλά θα έχουν μαζί τους την επαγγελματική τους κάρτα, θα πληρώνουν 20 ευρώ εισιτήριο αλλά θα αφήνουν την κάρτα τους στα ταμεία προκειμένου να καταγραφούν τα στοιχεία τους και να λαμβάνουν από την επόμενη πλέον διοργάνωση της έκθεσης και αυτοί barcode πρόσκληση.
• Σε κάθε περίπτωση η πρόσκληση ισχύει αυστηρά μόνο για δύο άτομα. Κάθε επιπλέον άτομο θα πληρώνει εισιτήριο 20 ευρώ.
• Η διοργανώτρια εταιρία διατηρεί το δικαίωμα εξακρίβωσης των στοιχείων σε άτομα που φέρουν μαζί τους χειρόγραφη πρόσκληση. Κάθε μη επαγγελματίας του κλάδου για να εισέλθει στην έκθεση θα πρέπει να πληρώσει εισιτήριο.
• Απαγορεύεται ρητά η είσοδος σε βρέφη, μωρά σε παιδικά καρότσια και γενικά σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Ο έλεγχος θα πραγματοποιείται από εταιρεία security κατά την επιβίβαση των επισκεπτών στα πούλμαν της έκθεσης και κατά την είσοδό τους στο εκθεσιακό κέντρο. (Lobby 1, Lobby 2)

Εγγραφείτε στο Newsletter