Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

Walkthrough

09-12 Φεβρουαρίου 2024

METROPOLITAN EXPO

Gastronomy Lab

Τα αστέρια της γαστρονομίας έρχονται στο Gastronomy Lab

Tα cooking seminars του Gastronomy Lab θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για όλους εσάς, τους chefs & επαγγελματίες της εστίασης, που θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.

Όλες οι νέες τάσεις και τεχνικές, που επικρατούν παγκοσμίως, σήμερα, πρωταγωνιστούν στο Gastronomy Lab της HORECA 2024. Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας και εγχώριας γαστρονομίας σάς περιμένουν από 9-12 Φεβρουαρίου 2024 στο Hall 4. Chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα σας μυήσουν στην τέχνη της γαστρονομίας και θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο κλάδο της ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. Ακόμη, θα αναδείξουν τις πλέον πρόσφατες και καινοτόμες προσεγγίσεις, που συνδυάζουν φουτουρισμό, γαστρονομία και κυκλική οικονομία με εφαρμοσμένες λύσεις για εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία.

Πρωταγωνιστές οι …καινοτόμες ιδέες και οι σύγχρονες τεχνικές

Στη σκηνή του Gastronomy Lab, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε εισηγήσεις, παρουσιάσεις και live cooking shows, ενώ διάσημοι chefs, ιδιοκτήτες εστιατορίων και στελέχη της αγοράς της εστίασης θα αναλύσουν όλα τα επίκαιρα ζητήματα, που σας απασχολούν, θα παρουσιάσουν νέες γαστρονομικές τάσεις, που επικρατούν διεθνώς, και σύγχρονες τεχνικές, που ήδη εφαρμόζονται, σε εστιατορικές κουζίνες και τέλος θα δώσουν κατευθύνσεις, ώστε να μπορεί η επιχείρησή σας να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό.

Είστε chefs, F&B managers ή επαγγελματίες της Μαζικής Εστίασης; Το Gastronomy Lab θα αναδειχθεί για άλλη μία χρονιά σε σημείο αναφοράς, με τους chefs-εισηγητές να υπόσχονται ένα event με κατεξοχήν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και με κύριο μέλημα να διατηρούν πάντοτε τους chefs σε επαφή με την ουσία της μαγειρικής τέχνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter