7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

Είπαν για τη HORECA 2024

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα. Στη HORECA προάγουμε την τεχνογνωσία, την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και τις προσαρμοσμένες λύσεις. Φέτος αναδεικνύουμε και τη νέα σειρά κρεβατιών και καναπέδων κρεβατιών που διαθέτουμε. Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει πολλές εμπορικές συμφωνίες.
Σοφιάννα Μέντη / Marketing Director GRECO STROM
Συμμετέχουμε στη HORECA από την αρχή της. Είναι από τις καλύτερες εκθέσεις των Βαλκανίων για τον επαγγελματικό εξοπλισμό. Προσδίδει κύρος στην ελληνική αγορά δίνοντας μεγάλη βάση στον πελάτη και στα προϊόντα που παράγονται και βγαίνουν για το εμπόριο. Η έκθεση μας «προκαλεί» να αναπτύσσουμε καινούργιους τομείς στη εταιρεία μας.
Κώστας Μετρίδης / General Manager METRIDIS PHILOSOPHY - NEOMAGIC
Η HORECA είναι πολύ σημαντική διότι μας «ανοίγει πόρτες» σε νέο κοινό, παρουσιάζουμε τα νέα μας είδη και μέσω αυτής έχουμε μια πλήρη εικόνα για το τι  ζητάει σήμερα ο πελάτης και το σύγχρονο κατάλυμα. Η επισκεψιμότητα είναι πολύ ικανοποιητική και η ποιότητα των πελατών που προσεγγίζουν την έκθεση είναι επίσης υψηλή.
Αλέξανδρος Τσεμπέρας / Διευθυντής Πωλήσεων ΚΥΡΠΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΕ
Οι εντυπώσεις μας από τη φετινή διοργάνωση ήταν άριστες. Η προσέλευση ήταν μεγάλη και οι επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας έδειξαν ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας. Φέτος, στο πλαίσιο της HORECA 2024, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία παρουσίασε την μπίρα ALFAμε θαλασσινό αλάτι και το νέο μηλίτη με γεύση grapefruit. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στη FORUM για την άψογη διοργάνωση της φετινής έκθεσης. 
Λάζαρος Βογιατζόγλου / Area Activation & Events Manager ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ
Η συγκεκριμένη έκθεση είναι η μονή που εξειδικεύεται στο χώρο του ξενοδοχείου και της μαζικής εστίαση. Συνεπώς, έχει επισκεψιμότητα από όλους τους επαγγελματίες των αντίστοιχων κλάδων. Η HORECA έχει καθιερωθεί στο χώρο σαν έκθεση για επαγγελματίες και όλοι οι άνθρωποι του χώρου έρχονται να την επισκεφτούν.
Χριστόφορος Τσαπάτος / Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη συμμετοχή μας στη και η δυναμικότητα της ήταν εμφανέστατη από την πρώτη κιόλας μέρα. Η έκθεση αποδείχτηκε αναβαθμισμένη, με την επισκεψιμότητα να σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ και το ενδιαφέρον των επαγγελματιών να παραμένει αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Η HORECA χρόνο με το χρόνο εξελίσσεται και παρατηρούμε ότι κάθε διοργάνωση είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
Στυλιανός Γκαβός / Commercial Director KOSTOPOULOS HORECA
Συμμετέχουμε στη HORECA τουλάχιστον τα τελευταία δέκα χρόνια. Αποτελεί μια διοργάνωση μέσω της οποίας μαθαίνουμε πολλά τόσο μέσα από την έκθεση όσο και μέσα από την επαφή με τους πελάτες μας. Θεωρώ σε σχέση με άλλες χρονιές οι επαφές που πραγματοποιήσαμε ήταν πιο στοχευμένες στον εμπορικό τομέα.
Γιώργος Κωστιάνης / Διευθύνων Σύμβουλος ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΑΕ
Η HORECA 2024 ήταν η καλύτερη HORECΑ όλων των εποχών.Επαγγελματίες από όλες τις περιοχές της χώρας επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, ενώ μεγάλη ήταν και η προσέλευση των αρτοποιών και των ζαχαροπλαστών. Λαμβάνοντας υπόψιν τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής συλλέξει, το μόνο σίγουρο είναι ότι η συμμετοχή μας στη HORECA 2025 πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Θεοδώρα Βαρανάκη / Διευθύντρια τμήματος εισαγωγών VARANAKIS
Τα METRO Cash & Carry παίρνουν μέρος για 4η φορά στη HORECA. Είναι μια έκθεση σημείο αναφοράς για τον κλάδο της εστίασης. Είμαστε δίπλα στον επαγγελματία και θεωρούμε υποχρέωσή μας να στηρίξουμε αυτό τον θεσμό.  H φετινή διοργάνωση σε είναι πιο αναβαθμισμένη με καλύτερες υπηρεσίες και με ποιοτικότερο κόσμο.
Βαγγέλης Τακούλας / Operation Manager- Operation General Directorate METRO CASH & CARRY
Η συνολική εντύπωση από τη φετινή είναι μόνο θετική. Από το περίπτερό μας πέρασε πλήθος επισκεπτών και οφείλω να πω ότι μόνο και μόνο η επαφή με τόσους πολλούς επαγγελματίες συνιστά μία μοναδική εμπειρία. Μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση γιατί έχουμε κάνει αρκετά εποικοδομητικές συζητήσεις και συναντήσεις με αρκετούς από τους επισκέπτες για το γάλα στο πλαίσιο της παρασκευής του καφέ.
Γιώργος Κατσάκος / Brand Manager FRIESLANDCAMPINA HELLAS – NOYNOY BARISTAS GOLD
Η συμμέτοχη μας στη HORECA, σε μια έκθεση παγκοσμίου επιπέδου και ενδιαφέροντος έδωσε την ευκαιρία στην Κασίδης να αναδείξει τον ηγετικό της ρόλο και χαρακτήρα στο χώρο της εστίασης μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η ομάδα μας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είχαμε την ευκαιρία να αναδείξουμε νέα προϊόντα μέσα από την έκθεση.
Νίκος Καλλιώνης / Sales Manager ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ
Η έκθεση είχε πάρα πολύ κόσμο καθ’ όλη τη διάρκειά της. Διαπιστώσαμε με ευχαρίστηση  πως υπήρχε ένα αισιόδοξο κλίμα. Όσοι έρχονται στη ενδιαφέρονται να μάθουν πράγματα για τις νέες τάσεις της και παράλληλα να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους. Πάντα είμαστε ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη διοργάνωση και δεν έχει να «ζηλέψει» απολύτως τίποτα από αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού. 
Χρήστος Ζαμανάκης / Education & Quality Manager KAFEA TERRA
Η  HORECA επιτυγχάνει να φέρνει κοντά τους επαγγελματίες και αποτελεί τόπο γνωριμίας και συνδιαλλαγής. Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια, για να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από τα αποτελέσματα της παρουσία μας και το feedback από τους επισκέπτες μας. Γνωρίσαμε νέους επαγγελματίες και στοχεύουμε να καλύψουμε επαρκώς και αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες τους.
Λίλη Αλεξανδράκη / Contract and Hotel Business Manager LINEA STROM
Η δυναμικότητα της φετινής HORECA ήταν εμφανέστατη από την πρώτη κιόλας μέρα. Η διοργάνωση ήταν άψογη για ακόμη μία χρονιά και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Μας εντυπωσίασε το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι επισκέπτες ήταν επαγγελματίες από τον χώρο της μαζικής εστίασης και έδειξαν ενδιαφέρον για καινοτόμα προϊόντα και νέες ιδέες.
Ευάγγελος Παπαδημητρίου / Sales Director COCA COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ
Είναι η 9η χρονιά που συμμετέχει η εταιρεία μας στη HORECA. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση και αρκετά ικανοποιημένοι από τις εμπορικές συμφωνίες που κάναμε στο πλαίσιο της έκθεσης. Η Βίκος Α.Ε. συνεχίζει και φέτος να προωθεί τις νέες συσκευασίες της από γυαλί και αλουμίνιο και η HORECA, λόγω του μεγέθους της και της ποιότητάς της, είναι το κατάλληλο event για εμάς σε αυτή την προσπάθεια.
Ειρήνη Κωνσταντοπούλου / Corporate & Marketing Technology Manager ΒΙΚΟΣ Α.Ε. – ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ
Το επίπεδο της έκθεσης ήταν -όπως άλλωστε κάθε χρόνο- πάρα πολύ υψηλό. Οι επισκέπτες ήταν αισιόδοξοι και εξωστρεφείς και στη φετινή διοργάνωση η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ΑΕ παρουσίασε τις νέες ταυτότητες για τις μπίρες και για την EZA.
Αλέξανδρος Κρητικός / Marketing Director ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΑΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter