Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Πλήθος ποιοτικών επισκεπτών δίνουν το «παρών» για 2η ημέρα

Πλήθος ποιοτικών επισκεπτών δίνουν το «παρών» για 2η ημέρα

Για 2η συνεχόμενη ημέρα, η HORECA υποδέχεται από νωρίς το πρωί χιλιάδες επαγγελματίες της φιλοξενίας σε ένα covid-free περιβάλλον.

Η HORECA άνοιξε τις πύλες της για δεύτερη ημέρα και οι 500 εκθέτες και τα επιτελεία τους είναι από νωρίς έτοιμοι να υποδεχτούν τους επιχειρηματίες και τα στελέχη από τον ξενοδοχειακό κλάδο και τη μαζική εστίαση, που καταφθάνουν από κάθε γωνιά της χώρας.

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη πρώτη ημέρα, από πλευράς προσέλευσης επαγγελματιών, οι προσδοκίες είναι ακόμα μεγαλύτερες καθώς σήμερα, Σάββατο, αναμένεται να πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερα meetings, ανάμεσα σε εκθέτες και δυνητικούς πελάτες.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν, παρουσιάζουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, στα εντυπωσιακά τους περίπτερα, όλες τις νέες και καινοτόμες λύσεις που χρειάζονται οι επαγγελματίες του κλάδου για να εκσυγχρονίσουν, να εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις, τους, αλλά και για να προσφέρουν αναβαθμισμένα προϊόντα και υπηρεσίες στον πελάτη τους.

Οι decision makers του κλάδου που επισκέπτονται την έκθεση και τη 2η ημέρα λειτουργίας της, εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους από την ποικιλία, την ποιότητα και την καινοτομία των εκθεμάτων, ενώ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από τις καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που παρουσιάζονται και σήμερα στα ποικίλα special events.

Σεμινάρια, διαγωνισμοί και workshops θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Η 2η ημέρα της HORECA πέρα από τη δυναμική προσέλευση των επαγγελματιών χαρακτηρίζεται και από ακόμα περισσότερη δράση στα stages των παράλληλων εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο των Coffee Events σήμερα Σάββατο 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί διαγωνισμοί του Brewers Cup. Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ

Ιδιαίτερα πλούσια σε δράση, σεμινάρια, παρουσιάσεις είναι η ημέρα για το Beer and Spirits Show όπου, θα αναλυθούν σύγχρονα θέματα και τάσεις της bartending σκηνής, όπως η μικροζυθοποιία και τα θεματικά bars. Η ημέρα θα κορυφωθεί με τον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικού Cocktail από την  Ένωση Bartenders Ελλάδος που θα ξεκινήσει στις 15:00. Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Οι επισκέπτες έχουν για 2η ημέρα σήμερα, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξαιρετικές ομιλίες από ειδικούς και στελέχη του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κλάδου, στο stage του Business Lab, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και λαμβάνοντας πλήρη ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις στους κλάδους των ξενοδοχείων, των εστιατορίων, των μπαρ και των καφέ.­ Ανάμεσα στα ζητήματα που εξετάζονται είναι η μηχανοργάνωση ενός σύγχρονου μπαρ και εστιατορίου, η εκπαίδευση του προσωπικού, τα χρηματοδοτικά προγράμματα για τα ξενοδοχεία και άλλα πολλά ενδιαφέροντα ζητήματα για την αναβάθμιση των επιχειρήσεων του κλάδου της φιλοξενίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Οι παρουσιάσεις και τα live cooking shows στο stage του Gastronomy Forum μαγνητίζουν το κοινό από τις 11:00 το πρωί με πλούσια θεματολογία που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Waste Management στην εστίαση, την τάση του βιγκανισμού στη μαζική εστίαση αλλά και την σημασία της χρήσης των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων στις κουζίνες των εστιατορίων. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter