11-14 ΦΕΒ 2022

Metropolitan Expo Greece

11-14 Φεβρουαρίου 2022

METROPOLITAN EXPO

Business Lab

Η επόμενη ημέρα στον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Εστίασης στο Business Lab 2022

Οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις, οι πλέον σύγχρονες τάσεις και οι καλύτερες πρακτικές σε όλους τους καίριους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας θα παρουσιαστούν στη HORECA 2022.

Οι νέες εξελίξεις σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του κλάδου HORECA, στη μετά COVID εποχή, θα βρεθούν στο επίκεντρο των εργασιών του Business Lab, της κορυφαίας παράλληλης εκδήλωσης της έκθεσης HORECA 2022.

Για τέσσερις ημέρες, από 11-14 Φεβρουαρίου 2022, σε ειδικά διαμορφωμένο stage, καταξιωμένοι ομιλητές, μέσα από πάνελ συζητήσεων, ομιλίες και σεμινάρια θα θέσουν στο μικροσκόπιο τα πλέον σημαντικά θέματα που απασχολούν σήμερα τους ξενοδόχους, τους εστιάτορες και τους επιχειρηματίες της καφεστίασης, σε ένα covid free περιβάλλον.

Τα σημαντικά ζητήματα που προέκυψαν κατά την πανδημία και άλλαξαν πρακτικές σε πολλά θέματα λειτουργίας, προώθησης, πωλήσεων, κ.α. θα αναλυθούν μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα, που θα επιχειρήσει να καλύψει κυρίαρχα θέματα. Παράλληλα, το ζήτημα του προσωπικού, που απασχόλησε παγκόσμια την ευρύτερη βιομηχανία της φιλοξενίας, αλλά και όλο το φάσμα των ψηφιακών εξελίξεων, του μάρκετινγκ, της διοίκησης, της διαχείρισης, των πωλήσεων, της κοστολόγησης, των χρηματοδοτήσεων, της προβολής, της διαφήμισης και της μηχανοργάνωσης θα τεθούν επί τάπητος.

O κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος (CEO, Aldemar Resorts) κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη HORECA 2020.

O κ. Στέλιος Παπαδόπουλος (Co-owner Barro Negro) στο stage του HORECA Business Lab 2020.

Σε ξεχωριστές ενότητες που θα εναλλάσσονται καθημερινά, οι επισκέπτες από τους κλάδους των ξενοδοχείων, των εστιατορίων, των μπαρ και των καφέ, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από τους ειδικούς της αγοράς τα πάντα γύρω από τα θέματα που τους απασχολούν σήμερα, αλλά και να διδαχθούν από τους ειδικούς για τις καλύτερες πρακτικές που μπορούν να ακολουθήσουν και που ταιριάζουν στη δική τους επιχείρηση.

Σκοπός του πλούσιου προγράμματος του Business Lab 2022 που θα διαμορφωθεί, είναι να παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που χρειάζεται ο σύγχρονος επιχειρηματίας, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής και του πελάτη.

Δείτε τις θεματικές ενότητες:

HOTELS
  • Ξενοδοχειακές πωλήσεις στη μετά Covid εποχή
  • 10 βήματα για να αυξήσετε τις online κρατήσεις σας
  • Yield management: Πουλήστε το σωστό δωμάτιο, στο σωστό πελάτη, στη σωστή τιμή
  • Κανάλια Κρατήσεων: Η νέα πραγματικότητα – Ποια ταιριάζουν στο ξενοδοχείο σας
  • Online VS Offline πωλήσεις: Πώς θα πετύχετε το σωστό μείγμα
RESTAURANTS
  • Η Επόμενη μέρα στην ελληνική εστιατορική σκηνή
  • Πώς θα οργανώσετε τμήμα πωλήσεων στο εστιατόριο σας
  • Εταιρικές Πωλήσεις & Εκδηλώσεις: Πώς θα προσελκύσετε επαγγελματική πελατεία
  • Τα Βραβεία Εστιατορίων ως εργαλείο μάρκετινγκ
CAFÉ – BARS
  • Οι σύγχρονες τάσεις στα Café-Bar
  • Θεματικά Café-Bar: Πώς θα διαλέξετε το δικό σας στυλ επιχείρησης
HOTELS
  • Εύρεση και εκπαίδευση Προσωπικού: Η νέα πρόκληση για τα ξενοδοχεία
  • Σωστή διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού στα ξενοδοχεία
  • Χρηματοδοτικά Προγράμματα για Ξενοδοχεία
  • Μηχανοργάνωση ξενοδοχείων: Οι τελευταίες τάσεις
RESTAURANTS
  • Προσωπικό Εστιατορίων: Ορθές πρακτικές αναζήτησης και εκπαίδευσης
  • Πιστοποιήσεις και Ποιοτικός Έλεγχος για Εστιατόρια
  • H Μηχανοργάνωση του σύγχρονου Εστιατορίου
CAFÉ – BARS
  • Ανεύρεση και εκπαίδευση προσωπικού
  • Πώς θα εμπνεύσετε το προσωπικό σας για να κάνει καριέρα στην καφεστίαση
  • Ποιοτικός Έλεγχος: Το κλειδί για την κερδοφορία
  • H Μηχανοργάνωση στην υπηρεσία του Café Bar
HOTELS
  • Οι τελευταίες τάσεις στα Social Media των Ξενοδοχείων
  • Διαχείριση Κριτικών για Ξενοδοχεία
RESTAURANTS
  • H Ψηφιακή Παρουσία του Εστιατορίου το 2022
  • Πώς θα δημιουργήσετε το σωστό περιεχόμενο για το Website του Εστιατορίου σας
  • Τα Social Media ως εργαλείο προβολής και κρατήσεων για εστιατόρια
  • Διαχείριση Κριτικών για Εστιατόρια
CAFÉ – BARS
  • To Digital Marketing ως εργαλείο προβολής και πωλήσεων για τα Café-Bar
  • Πώς να αξιοποιήσετε social media & Infuencers για την προβολή σας
  • Διαχείριση Κριτικών για Café – Bar
HOTELS
  • Hotel Digital Marketing: Οι τελευταίες εξελίξεις
  • Το Ξενοδοχείο ως Δημιουργός Εμπειριών: Έσοδα & Υπεραξίες
  • Influencers & Bloggers: Τρόποι Αξιολόγησης
RESTAURANTS
  • Πώς θα επιλέξετε το σωστό σημείο για να ανοίξετε εστιατόριο
  • Η σωστή κοστολόγηση φαγητού, ποτού και κρασιού στο εστιατόριο
  • Bio & Vegan: Οι νέες τάσεις στα εστιατόρια
  • Food Waste: Εξοικονόμηση κόστους, Βιωσιμότητα, Μάρκετινγκ
CAFÉ – BARS
  • Πώς θα επιλέξετε το σωστό σημείο για να ανοίξετε Café – Bar
  • Ο δεκάλογος της Σωστής κοστολόγησης στο Café-Bar

Εγγραφείτε στο Newsletter