11-14 ΦΕΒ 2022

Metropolitan Expo Greece

11-14 Φεβρουαρίου 2022

METROPOLITAN EXPO

Beer & Spirits Show

It’s cocktail time στη HORECA 2022

Το κορυφαίο event στον χώρο του bartending επιστρέφει ανανεωμένο στην HORECA 2022! Καταξιωμένοι bartenders θα παρουσιάσουν όλες τις νέες εξελίξεις, καινοτόμα προϊόντα και παγκόσμια trends, ενώ κορυφαίοι διαγωνισμοί θα πρωταγωνιστήσουν για 4 ημέρες, στην πιο «μεθυστική» σκηνή.

Η αφρόκρεμα του ελληνικού bartending δίνει ξανά ραντεβού στη HORECA 2022, στη διοργάνωση που ορίζει τις τάσεις στον κόσμο των cocktails. Κορυφαίοι bartenders από Ελλάδα κι εξωτερικό, εκπρόσωποι σημαντικών brands της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας αγοράς, ιδιοκτήτες μπαρ και καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου θα βρεθούν 11-14 Φεβρουαρίου 2022, στην σκηνή του Beer & Spirits show, για να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, σε ένα covid free περιβάλλον. Οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης που θα δώσουν το «παρών» στις παρουσιάσεις, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές για τον κόσμο των cocktails, να δοκιμάσουν ότι νεότερο κυκλοφορεί γύρω από τα spirits, αλλά και να ενημερωθούν για την αποτελεσματική διοίκηση και διαχείριση της επιχείρησής τους.

Παγκόσμια trends, καινοτομίες και προτάσεις από bar experts

Για ακόμη μια χρονιά, το Beer & Spirits Show θα κλέψει την παράσταση με κορυφαίες εισηγήσεις και παρουσιάσεις από bartenders, bar managers και εκπροσώπους μεγάλων brand του κλάδου των αλκοολούχων ποτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα αναλύσουν τα παγκόσμια trends που έχουν αναδειχθεί στην post covid εποχή και θα  ενημερώσουν για τις ανερχόμενες τάσεις της παγκόσμιας bartending σκηνής.

Με την bar culture να έχει επεκταθεί σε όλο το φάσμα της Φιλοξενίας και την ποιότητα ποτών και υπηρεσιών να κερδίζει ολοένα και περισσότερο τους καταναλωτές από τα cocktail bar μέχρι και τα λιτά beach bars, η σωστή ενημέρωση είναι επιτακτική. Το πρόγραμμα στην HORECA 2022 θα καλύπτει όλες τις καίριες θεματικές ενότητες του κλάδου των αλκοολούχων ποτών, ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες θα είναι οι παρουσιάσεις πετυχημένων case studies από Έλληνες επιχειρηματίες που κατάφεραν να καθιερώσουν τα μπαρ του ως πυρήνα των εξελίξεων του κλάδου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δυναμικές αναμετρήσεις στους Πανελλήνιους διαγωνισμούς της ΕΜΕ

Τα νέα ταλέντα στην υψηλή τέχνη των cocktails θα αναδειχθούν στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς της Ένωσης Bartenders Ελλάδος. Οι ανερχόμενοι bartenders θα παρουσιάσουν μοναδικά, ολοκαίνουρια mix με στόχο την πρωτιά  και μία θέση στην ελληνική σκηνή του bartending. Οι κατηγορίες είναι: 9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail, 11ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Non Alcohol Cocktail και 26ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Classic Cocktail.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των διαγωνισμών:

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου

16:00 – 18:30

9ος Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου

16:00 – 18:30

26ος Διαγωνισμός Classic Cocktail

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου

16:00 – 18:30

11ος Διαγωνισμός Non-Alcohol Classic Cocktail & 1ος Διαγωνισμός Battle of the bars

Εγγραφείτε στο Newsletter