Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Εμπορικές συμφωνίες με επαγγελματίες υψηλού επιπέδου επισφράγισαν την 2η ημέρα

Εμπορικές συμφωνίες με επαγγελματίες υψηλού επιπέδου επισφράγισαν την 2η ημέρα

Πλήθος προϊόντων και λύσεων είχαν να επιδείξουν για 2η ημέρα, οι 500 εκθέτες, δίνοντας πραγματικές απαντήσεις σε ζητήματα των επιχειρηματιών από τον κλάδο της φιλοξενίας.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκε και σήμερα στην covid-free HORECA 2022, η προσέλευση επιχειρηματιών από τον κλάδο της φιλοξενίας, από κάθε σημείο της χώρας, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η δεύτερη ημέρα της έκθεσης χαρακτηρίστηκε από ακόμα μεγαλύτερη κινητικότητα, πυρετώδεις διαβουλεύσεις και πολλές εμπορικές συμφωνίες. Ένας μεγάλος αριθμός από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας πέρασαν τις πύλες του Metropolitan Expo, προκειμένου να γνωρίσουν από πρώτο χέρι όλες τις τάσεις και τις νέες προτάσεις που θα δώσουν επιπλέον ώθηση στις επιχειρήσεις τους.

Οι 500 εκθέτες ήταν από νωρίς στις επάλξεις, ώστε να ανταπεξέλθουν στον καταιγισμό ερωτήσεων των δυνητικών πελατών και να παρουσιάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι είναι οι επισκέπτες, καθώς το feedback που άφησαν είναι ότι τους δόθηκε η δυνατότητα να δουν προϊόντα που πραγματικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν στις επιχειρήσεις τους και όλοι στάθηκαν στην πληρότητα λύσεων σε όλους τους τομείς, όπως ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός, ο εξοπλισμός εστίασης, τα μηχανήματα κουζίνας, τα συστήματα ασφαλείας, η μηχανοργάνωση, η τροφοδοσία, κ.α. Το σημαντικότερο είναι ότι από τις πρώτες τους δηλώσεις, οι επισκέπτες και τις δύο ημέρες, αναφέρουν ότι είχαν την δυνατότητα να βρουν αυτά που έψαχναν σε όποια κατηγορία και αν ανήκει η επιχείρησή τους και με βάση όλα τα budget.

HORECA 2022
HORECA 2022

Special events: Πηγή τεχνογνωσίας & ενθουσιασμού

Ανάλογη ήταν και η συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις όπου επισκέπτες, αλλά και εκθέτες, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες, workshops και διαγωνισμούς.

Στο Beer & Spirits Show (Hall 1) πραγματοποιήθηκε ο 9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail από την Ένωση Bartenders Ελλάδος, ενώ αναλύθηκαν σύγχρονα θέματα και τάσεις της bartending σκηνής, όπως η μικροζυθοποιία και τα θεματικά bars. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Έντονο ήταν το πνεύμα του ανταγωνισμού και στα Coffee Events (Hall 1) όπου διεξήχθη ο ημιτελικός του διαγωνισμού Brewers Cup. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πολλή δράση υπήρξε και στο Hall 3 όπου ξεχώρισε το stage του Business Lab. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξαιρετικές ομιλίες από ειδικούς και στελέχη του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κλάδου, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και λαμβάνοντας πλήρη ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις στους κλάδους των ξενοδοχείων, των εστιατορίων, των μπαρ και των καφέ.­ Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πλούσιο ήταν και το πρόγραμμα των ομιλιών και των live cooking shows, με διακεκριμένους σεφ, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων στο Gastronomy Forum (Ηall 4), με πλούσια θεματολογία που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Waste Management στην εστίαση, τον βιγκανισμό στη μαζική εστίαση και την χρήση επώνυμων τοπικών προϊόντων στις κουζίνες των εστιατορίων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter