Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Τελευταία ημέρα σήμερα για την HORECA με δυναμική προσέλευση επαγγελματιών της φιλοξενίας

Τελευταία ημέρα σήμερα για την HORECA με δυναμική προσέλευση επαγγελματιών της φιλοξενίας

Πέφτει σήμερα η αυλαία της 16ης HORECA έχοντας αφήσει άριστες εντυπώσεις τόσο για το οργανωτικό της σκέλος όσο και για τον εκθεσιακό της πλούτο.

Μετά από ένα τριήμερο που χαρακτηρίστηκε άκρως ικανοποιητικό – τόσο από τους 500 εκθέτες που είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δεκάδες εμπορικές συζητήσεις όσο και από τους επισκέπτες που μπόρεσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων τους σε διάφορους σημαντικούς τομείς, η κορυφαία έκθεση του κλάδου μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Οι 500 εκθέτες ήταν από νωρίς στις επάλξεις ώστε να ανταπεξέλθουν στον καταιγισμό ερωτήσεων των δυνητικών πελατών και να παρουσιάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Και πράγματι, η εικόνα επιχειρηματιών να συζητούν για εμπορικές δραστηριότητες και συμφωνίες είναι κάτι ιδιαίτερα σύνηθες σε κάθε γωνιά της HORECA 2022 και για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι είναι οι επισκέπτες καθώς το feedback που αφήνουν είναι ότι τους δόθηκε η δυνατότητα να δουν προϊόντα που πραγματικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν στις επιχειρήσεις τους και όλοι στάθηκαν στην πληρότητα λύσεων σε όλους τομείς. Το σημαντικότερο είναι ότι από τις πρώτες τους δηλώσεις οι επισκέπτες και σήμερα αναφέρουν ότι έχουν την δυνατότητα να βρουν αυτά που έψαχναν σε όποια κατηγορία και αν ανήκει η επιχείρηση τους και με βάση όλα τα budget.

HORECA 2022
HORECA 2022

Οι καινοτόμες ιδέες κυριαρχούν στα Special Εvents

Οι εισηγήσεις και οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τρεις πρώτες ημέρες με την συμμετοχή σημαντικών στελεχών της αγοράς, απέσπασαν θετικότατα σχόλια από όσους είχαν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν, καθώς έλυσαν πολλές απορίες και άνοιξαν νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά τους οράματα.

Σήμερα, Δευτέρα πραγματοποιούνται οι τελευταίοι κύκλοι ομιλιών πάνω σε καίρια ζητήματα που αφορούν στον ευρύτερο κλάδο της φιλοξενίας αλλά και ρίχνουν αυλαία τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Coktail και Καφέ.

Στο πλαίσιο των Coffee Events σήμερα την παράσταση κλέβει ο τελικός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cup Tasters. Το Business Lab ρίχνει αυλαία με επιμορφωτικές ομιλίες και συζητήσεις, όπως οι σύγχρονες εξελίξεις στο Digital Marketing, η δημιουργία θεματικών εμπειριών για τον πελάτη, οι τρόποι αξιολόγησης των Influencers & Bloggers, η νέα τάση του Bio & Vegan στα εστιατόρια και άλλα πολλά θέματα που μπορείτε να δείτε στο αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Τα Non Alcoholic Drinks, έχουν μεταξύ άλλων, την τιμητική τους σήμερα στο stage του Beer & Spirits Show στο Hall 1, ενώ το απόγευμα θα διεξαχθεί ο 11ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Non alcoholic cocktail και ο 1ος Διαγωνισμός Battle of the bars. Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ. Η αειφόρος γαστρονομία βρίσκεται για 4η και τελευταία ημέρα στο Gastronomy Forum (Hall 4) με τις παρουσιάσεις για τα εναλλακτικά zυμαρικά από λαχανικά και τον βιώσιμο γαστροτουρισμό να ξεχωρίζουν. Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Στο φινάλε της ημέρας, και μετά από τέσσερις πλούσιες σε εμπορικές συμφωνίες ημέρες, εκθέτες κι επισκέπτες θα αποχαιρετήσουν τις εγκαταστάσεις του Metropolitan Expo με χαμόγελα, απόρροια των σημαντικών εμπορικών οφελών που αποκόμισαν.

Εγγραφείτε στο Newsletter