7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Με θετικό κλίμα & χαμόγελα ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα της έκθεσης

Με θετικό κλίμα & χαμόγελα ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα της έκθεσης

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκε η προσέλευση επιχειρηματιών από κάθε σημείο της χώρας στο Metropolitan Expo, για ακόμα μία ημέρα.

Αξιοσημείωτη ήταν για 3η συνεχόμενη ημέρα, η έντονη παρουσία των ξενοδόχων και ιδιοκτητών villas και ξενώνων από κάθε γωνιά της Ελλάδος, οι οποίοι επέστρεψαν μετά από 1 χρόνο απουσίας, στο ραντεβού τους με την HORECA και τους εκθέτες της, προκειμένου να καλύψουν κάθε ανάγκη σε εξοπλισμό, διακόσμηση, ανακαίνιση, τροφοδοσία των τουριστικών καταλυμάτων τους, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Παράλληλα, οι επαγγελματίες της καφεστίασης που επισκέφθηκαν την έκθεση, ενημερώθηκαν για νέα προϊόντα, γνώρισαν κορυφαία coffee brands και πραγματοποίησαν πλήθος εμπορικών συμφωνιών, στα περίπτερα των εκθετών, σε ένα covid-free περιβάλλον. Τέλος, ο μεγάλος αριθμός των επαγγελματιών της μαζικής εστίασης (ιδιοκτήτες, υπεύθυνοι προμηθειών, f&b managers και chef) πήραν ιδέες και είδαν τεχνικές που μπορούν να ανανεώσουν τις παροχές και το επίπεδο των υπηρεσιών της επιχείρησής τους.

Καινοτόμες ιδέες και προτάσεις παρουσιάστηκαν στα special events

Εκατοντάδες επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας γέμισαν τους χώρους των παράλληλων εκδηλώσεων της HORECA, όπου παρακολούθησαν εξαιρετικές ομιλίες από στελέχη της αγοράς της καφεστίασης, της μαζικής εστίασης, καθώς και ειδικούς του digital marketing.

Στο Gastronomy Forum (Hall 4), εκτός από τις πολύ ενδιαφέρουσες γαστριμαργικές παρουσιάσεις, το ενδιαφέρον κέντρισαν οι βραβεύσεις εστιατορίων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που προωθούν την ελληνική γαστρονομία και έχουν γίνει από μόνες τους, γαστρονομικοί προορισμοί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Στο πάντα εντυπωσιακό Beer & Spirits Show (Hall 1) η Ένωση Bartenders Ελλάδος ανακήρυξε τον 26ο Πανελλήνιο Πρωταθλητή στο Classic Cocktail, τον Στάθη Χαλκιά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Στα Coffee Events στο stage του Hall 1 πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί των πρωταθλημάτων Barista όπου νικητές αναδείχθηκαν οι Nίκος Σπανουδάκης (3η θέση),  Χρήστος Σωτήρος (2η θέση) και ο Νίκος Αντζάρας (1η θέση). και Brewers Cup, όπου νικητές αναδείχθηκαν οι Στάθης Κορέμτας (1η θέση), Δεληχρήστος Γιώργος (2η θέση) και Σεραφείμ Ζούκας (3η θέση).

Τέλος, στο stage του Business Lab τα σεμινάρια επικεντρώθηκαν στα social media και συγκεκριμένα στις νέες τάσεις που επικρατούν, στη δημιουργία σωστού περιεχομένου καθώς και στην διαχείριση των κριτικών. Διαβάστε περισσότερα να το δείτε εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter