7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Aπίθανο vibe, συναντήσεις, καινοτομίες! Αυτή ήταν η 1η ημέρα μας!

Aπίθανο vibe, συναντήσεις, καινοτομίες! Αυτή ήταν η 1η ημέρα μας!

Πλήθος επιχειρηματιών και στελεχών από τον κλάδο του τουρισμού και της μαζικής, έδωσαν το παρών την 1η ημέρα της HORECA, συνάντησαν τους εκθέτες μας και ανακάλυψαν από κοντά εξαιρετικά προϊόντα και ιδέες.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της, η HORECA 2024 επιβεβαιώνει τον τίτλο της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα για την Τροφοδοσία και τον Εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης και αφήνει υποσχέσεις για ένα πλούσιο τετραήμερο, γεμάτο εμπορικές συμφωνίες, ανταλλαγή ιδεών και ενημέρωσης νέων τάσεων. Πλήθος επιχειρηματιών και στελεχών από τον κλάδο της φιλοξενίας, έδωσαν από νωρίς το πρωί το παρών. Ένα πλήθος καινοτόμων προϊόντων και λύσεων είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, σημαντικοί decision makers του κλάδου, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους, αλλά και να ενημερωθούν γύρω από τις εξελίξεις σε επίπεδο παροχών υπηρεσιών για τον κλάδο της φιλοξενίας.

Οι 500 εκθέτες έμειναν εντυπωσιασμένοι και ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι μπορεί να ήταν μόνο η πρώτη ημέρα της έκθεσης, ωστόσο οι επισκέπτες είχαν έρθει αποφασισμένοι να συζητήσουν μαζί τους για τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής τους και να βρουν λύσεις στα θέματα που απασχολούν το ξενοδοχείο τους ή το εστιατόριο και το καφέ τους και να φύγουν από την έκθεση με πραγματικές προτάσεις και ιδέες, αλλά και φυσικά τέλος να συγκρίνουν τιμές και να κλείσουν απευθείας εμπορικές συμφωνίες.

HORECA 2024
horeca 2024

Λαμπερά εγκαίνια με πλήθος εκπροσώπων της αγοράς και της πολιτικής

Δυναμικό παρών έδωσαν οι εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και των κορυφαίων θεσμικών φορέων του Τουρισμού στα εγκαίνια της HORECA 2024, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 12:00 από τον Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Σμυρλή. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Special events που ενημέρωσαν και ενέπνευσαν

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης αποτέλεσαν πόλο έλξης για κάθε επαγγελματία που θέλει να παραμένει updated, για να είναι η επιχείρησή του ισάξια των τάσεων και των απαιτήσεων της εποχής.

Στο HORECA Business Lab κορυφαίοι marketeers, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη της αγοράς παρουσίασαν θέματα, που αφορούν την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική εμπορικά ψηφιακή παρουσία των επιχειρήσεων του τουρισμού, αλλά και την οργάνωση και διοίκηση των ξενοδοχειακών μονάδων και των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, με τρόπο άρτιο και αποτελεσματικό. Διαβάστε όλα όσα έγιναν εδώ.

Η HORECA σε συνεργασία με τον Χάρη Χαραλαμπίδη και την Gastronomy Essentials παρουσιάζει για δεύτερη φορά το γαστρονομικό event Gastronomy Lab. Σήμερα, 1η ημέρα αναδείχθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα όπως ο κόσμος του άρτου, η Κερκυραϊκή Γαστρονομία και η βιωσιμότητα στις κουζίνες. Διαβάστε όλα όσα έγιναν εδώ.

Στο Hall 1, διεξήχθησαν τα Coffee Events με τους τελικούς στην κατηγορία Cup Tasters και τους ημιτελικούς του Brewers Cup να κλέβουν τις εντυπώσεις. Διαβάστε όλα όσα έγιναν εδώ.

Εξειδικευμένες παρουσιάσεις για την μπίρα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον στο Beer & Spirits Show stage στο Hall 1. Σήμερα, η ημέρα ξεκίνησε με παρουσίαση των ZERO WASTE HORECA AWARDS, και ομιλίες για την κατάλληλη beer list ανάλογα με το ύφος του cafe σας, ιδέες για πρωτότυπο beer food αλλά και Beer cocktails. Διαβάστε όλα όσα έγιναν εδώ.

Παράλληλα, για πρώτη φορά, στη HORECA 2024, έγινε η επίσημη πρώτη παρουσίαση του WORLD OF Beer Festival από την FORUM AΕ. Ο κ. Θανάσης Παναγούλιας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της διοργανώτριας εταιρίας παρουσίασε το νέο μεγάλο φεστιβάλ για τον δροσιστικό και μαγικό κόσμο της μπίρας σε δημοσιογράφους και στελέχη από την αγορά της μπίρας, στα πλαίσια του Beer & Spirits Show. Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό ο κ. Peter Ottmann, CEO του εκθεσιακού ομίλου της Nurnbergmesse του οποίου είναι μέλος η FORUM SΑ. και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, κ. Σοφοκλής Παναγιώτου.

Εγγραφείτε στο Newsletter