17-21 ΑΠΡ 2021

Metropolitan Expo Greece

17-21 Απριλίου 2021

METROPOLITAN EXPO

Η HORECA υποδέχεται τους επαγγελματίες της φιλοξενίας 17 – 21 Απριλίου 2021

H μεγαλύτερη έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης θα είναι και πάλι δίπλα στους εκθέτες και επισκέπτες της από τις 17 έως τις 21 Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα

Επισκέπτες και εκθέτες επικροτούν τις νέες ημερομηνίες

Κομβικής σημασίας θεωρεί ο κλάδος του Τουρισμού και της Εστίασης την πραγματοποίηση της HORECA εντός του 2021, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μεγάλης έρευνας, σχετικά με τις καταλληλότερες ημερομηνίες διεξαγωγής της.

Διαβάστε περισσότερα

5 ημέρες λειτουργίας για τη HORECA 2021

Μεγαλύτερη σε διάρκεια κατά μία ημέρα έρχεται η 16η HORECA, συνδυάζοντας τα συνήθη εμπορικά οφέλη της με την ασφάλεια και την αποφυγή συνωστισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Σύμμαχος στην ανάπτυξη του κλάδου της φιλοξενίας

Στόχος της HORECA, ειδικά φέτος, είναι να προσφέρει στους επαγγελματίες της φιλοξενίας τα απαραίτητα «εργαλεία» για να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα και να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ανταγωνιστικές.

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικό & στοχευμένο marketing plan

450.000€ είναι το budget που θα διαθέσει η διοργανώτρια εταιρεία για μία στοχευμένη και δυναμική καμπάνια σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και digital περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Special events: Κομβικός ρόλος στην ενημέρωση του επαγγελματία

Οι επαγγελματίες της φιλοξενίας θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις της HORECA 2021, θα λάβουν την απαραίτητη γνώση και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις προκειμένου να διατηρήσουν την δυναμική των επιχειρήσεων τους, στην νέα αυτή εποχή για τον κλάδο.

Διαβάστε περισσότερα

Η HORECA 2020 σημείωσε τεράστια επιτυχία!

Με 100.000 επισκέπτες από 40.000 επιχειρήσεις, η 15η HORECA, το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα, αποδείχτηκε για πολλοστή φορά...

Διαβάστε περισσότερα

Εμπορική αποτελεσματικότητα στο ζενίθ

Η 15η HORECA χαρακτηρίστηκε από σημαντική αύξηση ποιοτικών επισκεπτών, κάτι που συνεπάγεται και την μεγιστοποίηση των εμπορικών συμφωνιών.

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και εκθέτες ενθουσίασαν τους επισκέπτες

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχαιρέτησαν την 15η HORECA οι decision makers από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Διαβάστε περισσότερα

Οι κορυφαίοι bartenders για το 2020

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktail της ΕΜΕ, που φιλοξενήθηκαν για ακόμα μία χρονιά στην HORECA και ανέδειξαν τους κορυφαίους στο είδος.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter