12-15 ΦΕΒ 2021

Metropolitan Expo Greece

12-15 Φεβρουαρίου 2021

METROPOLITAN EXPO

Η HORECA 2020 σημείωσε τεράστια επιτυχία!

Με 100.000 επισκέπτες από 40.000 επιχειρήσεις, η 15η HORECA, το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα, αποδείχτηκε για πολλοστή φορά...

Διαβάστε περισσότερα

Εμπορική αποτελεσματικότητα στο ζενίθ

Η 15η HORECA χαρακτηρίστηκε από σημαντική αύξηση ποιοτικών επισκεπτών, κάτι που συνεπάγεται και την μεγιστοποίηση των εμπορικών συμφωνιών.

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση και εκθέτες ενθουσίασαν τους επισκέπτες

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχαιρέτησαν την 15η HORECA οι decision makers από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Διαβάστε περισσότερα

Οι κορυφαίοι bartenders για το 2020

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktail της ΕΜΕ, που φιλοξενήθηκαν για ακόμα μία χρονιά στην HORECA και ανέδειξαν τους κορυφαίους στο είδος.

Διαβάστε περισσότερα

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι γαστρονομικοί προορισμοί

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και η HORECA εγκαινίασαν κατά τη διάρκεια της 15ης διοργάνωσης της τα βραβεία «Οι καλύτεροι γαστρονομικοί προορισμοί-εστιατόρια» όπου τίμησαν εστιατόρια και ξενοδοχεία που στηρίζουν τον ελληνικό γαστροτουρισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπερά εγκαίνια για τη 15η HORECA

Δυναμικό παρών έδωσαν για 15η συνεχόμενη χρονιά οι εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και των κορυφαίων θεσμικών φορέων του Τουρισμού που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της HORECA.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter