7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Την ΗΟRECA 2024 τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός

Την ΗΟRECA 2024 τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός

Την έκθεση HORECA τίμησε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περιηγήθηκε στα περίπτερα των εκθετών από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της FORUM SA, κ. Θανάση Παναγούλια.

Το παρών στην έκθεση HORECA 2024 έδωσε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνοντας και με έμπρακτο τρόπο την στήριξή του στο δυναμικό κλάδο των εμπορικών εκθέσεων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του περιηγήθηκε και στα τέσσερα Halls της έκθεσης, από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της FORUM SA, κ. Θανάση Παναγούλια, συνομίλησε με τους εκθέτες και είδε από κοντά τον παλμό της αγοράς του τουρισμού και της μαζικής εστίασης.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται η ευκαιρία για ακόμη μια χρονιά να επισκεφθώ τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση της εστίασης και του τουρισμού, την HORECA. Και αν κρίνω από τον αριθμό των εκθετών, αλλά κυρίως από το κλίμα το οποίο εισέπραξα, πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας μια πολύ καλή τουριστική περίοδο», είπε σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός λίγο πριν αποχωρήσει από την έκθεση.

«Μεγάλος δυναμισμός, πολλές ελληνικές εταιρείες οι οποίες έχουν διάθεση να επενδύσουν και να αναπτυχθούν και πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη αντανάκλαση στην πραγματική οικονομία της μεγάλης προόδου που έχει κάνει η χώρα μας συνολικά στην οικονομία τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Από την πλευρά του ο κ. Παναγούλιας, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την επίσκεψή του στη HORECA, την οποία χαρακτήρισε «ψήφο εμπιστοσύνης στον εκθεσιακό φορέα» και επισήμανε ότι «η τουριστική βιομηχανία έχει την προσμονή για ένα εντυπωσιακό 2024 που πιστεύουμε ότι θα έχουμε».

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν κατά την επίσκεψη του ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Κώστας Σκρέκας, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Βασίλης Σπανάκης, η υφυπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Ράπτη και ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Σμυρλής.

Εγγραφείτε στο Newsletter