7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Την ΗΟRECA 2022 τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός

Την ΗΟRECA 2022 τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός

Την έκθεση HORECA τίμησε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περιηγήθηκε στα περίπτερα των εκθετών από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της FORUM SA, κ.Θανάση Παναγούλια.

Το παρών στην έκθεση HORECA 2022 έδωσε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνοντας και με έμπρακτο τρόπο την στήριξή του στο δυναμικό κλάδο των εμπορικών εκθέσεων. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του περιηγήθηκε και στα τέσσερα Halls της έκθεσης, συνομίλησε με τους εκθέτες, είδε από κοντά τον παλμό της αγοράς του τουρισμού και της μαζικής εστίασης και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που ο εκθεσιακός κλάδος κάνει την δική του επανεκκίνηση και πως εισέπραξε θετική ενέργεια, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι “είμαστε μπροστά σε μια πολύ καλή τουριστική περίοδο καθώς και ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για επενδύσεις και νέες θέσεις απασχόλησης”.

[ultimate_carousel slides_on_desk=”1″ slides_on_tabs=”1″ slides_on_mob=”1″]
[/ultimate_carousel]

Συγκεκριμένα, είπε σε δήλωσή του λίγο πριν αποχωρήσει από την έκθεση: “Xαίρομαι πολύ που μου δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφτώ σήμερα την HORECA, καθώς ο εκθεσιακός κλάδος κάνει μία δυναμική επανεκκίνηση. Με χαροποίησε ιδιαίτερα η ενέργεια που είδα να αποπνέουν οι δυναμικοί κλάδοι των ξενοδοχείων, της εστίασης και της καφεστίασης. Είμαστε μπροστά στην αρχή ενός νέου αναπτυξιακού κύκλου, με οδηγό τον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης που αποτελούν πολύ σημαντικούς κλάδους στην ελληνική οικονομία. Θα μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας αυτά τα δύσκολα 2 έτη της πανδημίας. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ολοκλήρωση της έκθεσης και του χρόνου με ακόμα περισσότερους εκθέτες”.

Εγγραφείτε στο Newsletter