11-14 ΦΕΒ 2022

Metropolitan Expo Greece

11-14 Φεβρουαρίου 2022

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Συναντήσεις και συμφωνίες σε ένα covid-free περιβάλλον

Συναντήσεις και συμφωνίες σε ένα covid-free περιβάλλον

Η HORECA 2022, επανέρχεται δυναμικά 11-14 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

H διοργανώτρια εταιρεία έχοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση ενός covid-free περιβάλλοντος και τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών, θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους ανεξαιρέτως καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στους στεγασμένους χώρους του εκθεσιακού κέντρου. Σύμμαχοί μας στην προσπάθεια της διαμόρφωσης ενός κλίματος ασφάλειας, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν την επίσκεψή τους στο Metropolitan Expo, είναι οι εκθέτες που θα υποδέχονται τους επισκέπτες φορώντας πάντοτε τις μάσκες τους και διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, τόσο μέσα στα περίπτερα όσο και στα Hall.

Παράλληλα, έχουμε μεριμνήσει για τον καθαρισμό των χεριών, τοποθετώντας σε πολλά σημεία μέσα στην έκθεση επιδαπέδια αντισηπτικά χεριών, ο κλιματισμός λειτουργεί με εισροή νωπού αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ειδικό συνεργείο καθαρισμού απολυμαίνει συνεχώς τις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου, ενώ τόσο το προσωπικό της διοργανώτριας εταιρείας όσο και των συνεργατών μας είναι πλήρως εμβολιασμένο.

Η μεγάλη, διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης, θα πραγματοποιηθεί σε covid free συνθήκες και με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων που θα επιτρέψουν την επιτυχή διεξαγωγή της και τη μεγάλη εμπορική της αποτελεσματικότητα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις Προϋποθέσεις Εισόδου στην HORECA 2021.

Εγγραφείτε στο Newsletter