Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Συναντήσεις και συμφωνίες σε ένα covid-free περιβάλλον

Συναντήσεις και συμφωνίες σε ένα covid-free περιβάλλον

Η HORECA 2022, επανήλθε δυναμικά 11-14 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

H διοργανώτρια εταιρεία έχοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση ενός covid-free περιβάλλοντος και τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών, επέτρεψε την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, η χρήση μάσκας ήταν υποχρεωτική για όλους ανεξαιρέτως καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στους στεγασμένους χώρους του εκθεσιακού κέντρου. Σύμμαχοί στην προσπάθεια της διαμόρφωσης ενός κλίματος ασφάλειας, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν την επίσκεψή τους στο Metropolitan Expo, ήταν και οι εκθέτες που υποδέχονταν τους επισκέπτες φορώντας πάντοτε τις μάσκες τους και διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, τόσο μέσα στα περίπτερα όσο και στα Hall.

HORECA 2022

Παράλληλα, η διοργανώτρια εταιρεία είχε μεριμνήσει για τον καθαρισμό των χεριών, τοποθετώντας σε πολλά σημεία μέσα στην έκθεση επιδαπέδια αντισηπτικά χεριών, ο κλιματισμός λειτουργούσε με εισροή νωπού αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ειδικό συνεργείο καθαρισμού απολύμαινε συνεχώς τις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου, ενώ τόσο το προσωπικό της διοργανώτριας εταιρείας όσο και των συνεργατών που συμμετείχε στις εκθέσεις ήταν πλήρως εμβολιασμένο.

Εγγραφείτε στο Newsletter