Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Σύμμαχος στην ανάπτυξη του κλάδου της φιλοξενίας

Σύμμαχος στην ανάπτυξη του κλάδου της φιλοξενίας

Στόχος της HORECA 2022, είναι να προσφέρει στους επαγγελματίες της φιλοξενίας τα απαραίτητα «εργαλεία» για να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα και να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ανταγωνιστικές.

Το κορυφαίο trade show του κλάδου, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, θα φιλοξενήσει τις εταιρίες leader, για τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, σε 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας σε συνθήκες Covid Free. Οι εκθέτες αυτοί θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες τάσεις, καινοτόμα προϊόντα, τεχνολογικές λύσεις καθώς και πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουν οι επιχειρήσεις του κλάδου, οι οποίες σε αυτή τη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί είναι πιο αναγκαίες από ποτέ. Η διεξαγωγή της έκθεσης HORECA θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια των επαγγελματιών της φιλοξενίας, έτσι ώστε η σεζόν του 2022 να καταγραφεί ως χρυσή σελίδα επιτυχίας, μετά την περιπέτεια της πανδημίας.

Ιδέες & προτάσεις για την νέα εποχή του κλάδου

Η εστίαση τους τελευταίους μήνες βρέθηκε μπροστά σε πολλές και σημαντικές προκλήσεις, λόγω της πολύμηνης αναστολής της λειτουργίας της ως απόρροια των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού. Η πανδημία και οι οικονομικές της επιπτώσεις διαμόρφωσαν ένα νέο τοπίο στον κλάδο και ώθησαν ακόμα περισσότερο την ανάγκη για εξέλιξη, ανάπτυξη, ανανέωση και αλλαγή. Στόχος της έκθεσης HORECA, τόσο μέσα από την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν οι εκθέτες της, όσο και μέσα από τα ολοκληρωμένα και στοχευμένα σεμινάρια και παρουσιάσεις των παράλληλων εκδηλώσεων είναι να προσφέρει στους επιχειρηματίες τα απαραίτητα «εργαλεία», την γνώση και ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα πραγματικότητα να βγουν οι επιχειρήσεις τους σημαντικά ενισχυμένες και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Η πρόθεση συμμετοχής εκατοντάδων μεγάλων προμηθευτικών επιχειρήσεων του κλάδου ως εκθέτες δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε η HORECA 2022 να αποτελέσει και πάλι το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τον κλάδο των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης.

Εγγραφείτε στο Newsletter