17-21 ΑΠΡ 2021

Metropolitan Expo Greece

17-21 Απριλίου 2021

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Σύμμαχος στην ανάπτυξη του κλάδου της φιλοξενίας

Σύμμαχος στην ανάπτυξη του κλάδου της φιλοξενίας

Στόχος της HORECA, ειδικά φέτος, είναι να προσφέρει στους επαγγελματίες της φιλοξενίας τα απαραίτητα «εργαλεία» για να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα και να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ανταγωνιστικές.

Το κορυφαίο trade show του κλάδου, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, θα φιλοξενήσει τις εταιρίες leader, για τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, σε 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας. Οι εκθέτες αυτοί θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες τάσεις, καινοτόμα προϊόντα, τεχνολογικές λύσεις καθώς και πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και του προϊόντος που προσφέρουν οι επιχειρήσεις του κλάδου, η οποία σε αυτή τη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Η διεξαγωγή της έκθεσης HORECA, ειδικά φέτος, θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προσπάθειας των επαγγελματιών της φιλοξενίας έτσι ώστε η σεζόν του 2021 να καταγραφεί ως χρυσή σελίδα επιτυχίας, μετά την περιπέτεια της πανδημίας.

Ιδέες & προτάσεις για την νέα εποχή του κλάδου

Η εστίαση τους τελευταίους μήνες βρέθηκε μπροστά σε πολλές και σημαντικές προκλήσεις. Ο κλάδος όμως επιβίωσε και μάλιστα επανήλθε δυναμικά. Η πανδημία και οι οικονομικές της επιπτώσεις διαμόρφωσαν ένα νέο τοπίο στον κλάδο και ώθησαν ακόμα περισσότερο την ανάγκη για εξέλιξη, ανάπτυξη, ανανέωση και αλλαγή. Στόχος της έκθεσης HORECA, τόσο μέσα από την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν οι εκθέτες της, τα ολοκληρωμένα και στοχευμένα σεμινάρια και παρουσιάσεις των παράλληλων εκδηλώσεων είναι να προσφέρει στους επιχειρηματίες τα απαραίτητα «εργαλεία», την γνώση και ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα πραγματικότητα να βγουν οι επιχειρήσεις τους σημαντικά ενισχυμένες και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Η συμμετοχή εκατοντάδων μεγάλων προμηθευτικών επιχειρήσεων του κλάδου ως εκθέτες και η εξασφαλισμένη επισκεπτική επιτυχία της έκθεσης, σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα της ALCO, δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε η HORECA 2021 να αποτελέσει και πάλι το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τον κλάδο των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης.

Εγγραφείτε στο Newsletter