Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Η έκθεση HORECA στηρίζει τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

Η έκθεση HORECA στηρίζει τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

Η έκθεση HORECA με αίσθημα αλληλεγγύης προς τον σκληρά δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας, συνδράμει στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, ο κ. Peter Ottmann, CEO του εκθεσιακού ομίλου της Nurnbergmesse, μέλος του οποίου είναι η FORUM SΑ, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και σε όσους επλήγησαν από το σεισμό στην Τουρκία και δήλωσε ότι «η HORECA, ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ανθρωπιστική κρίση που προκάλεσε ο σεισμός στη γείτονα χώρα, προχωράει σε δωρεά 1 ευρώ για κάθε ένα τετραγωνικό μέτρο της έκθεσης που πουλήθηκε φέτος, με τη συνολική δωρεά να αγγίζει το ποσό των 26 χιλιάδων ευρώ».

Από την πλευρά του ο κ. Θανάσης Παναγούλιας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της FORUM ΑΕ, εξέφρασε τη θλίψη του για τα θύματα του σεισμού και δήλωσε ότι η HORECA θα συνεισφέρει με την άμεση δωρεά, ως επείγουσα παροχή βοήθειας για την ανακούφιση των σεισμοπαθών στις πληγείσες περιοχές. Πρόσθεσε ακόμη ότι η σκέψη και οι ευχές όλων των ανθρώπων της διοργανώτριας εταιρίας της έκθεσης HORECA είναι δίπλα σε όσους έχουν πληγεί από αυτήν την ανυπολόγιστη καταστροφή και στα σωστικά συνεργεία που δίνουν τη μεγάλη μάχη να σώσουν ζωές. Παρών στα εγκαίνια έδωσε ο κ. Onur Katmerci, DCM στην Τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα, ο οποίος ευχαρίστησε με τη σειρά του την HORECA, για τη στήριξη και την έμπρακτη συνδρομή τους προς την Τουρκία και αποδέχθηκε τη χρηματική δωρεά εκ μέρους της τουρκικής κυβέρνησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter