7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Special events: Κομβικός ρόλος στην ενημέρωση του επαγγελματία

Special events: Κομβικός ρόλος στην ενημέρωση του επαγγελματία

Οι επαγγελματίες της φιλοξενίας θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις της HORECA 2022, να λάβουν την απαραίτητη γνώση και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις προκειμένου να διατηρήσουν τη δυναμική των επιχειρήσεων τους, στη νέα αυτή εποχή για τον κλάδο.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της HORECA 2022 θα διεξαχθούν σε 4 διαφορετικά stages, ακολουθώντας, όσον αφορά την διεξαγωγή τους, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία κοινού και εισηγητών. Έτσι λοιπόν, όπως και στο σύνολο της έκθεσης έτσι και στoυς ειδικά διαμορφωμένους χώρους των special events θα τηρηθεί το Πρωτόκολλο υγειονομικού περιεχομένου που έχει καταρτίσει ο ΕΟΔΥ και αφορούν τους χώρους συνάθροισης κοινού κατά την διάρκεια εμπορικών εκθέσεων.

Η ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις σε προϊόντα και παρεχόμενες υπηρεσίες και οι σωστές οργανωτικές δομές αποτελούν πάντα βασικούς παράγοντες για μία επιτυχημένη επιχείρηση με εμπορική αποτελεσματικότητα. Διανύοντας την μετά covid-19 εποχή και έχοντας ως στόχο να κερδίσουν το χαμένο έδαφος και να επανέλθουν δυναμικά, οι επιχειρηματίες και τα στελέχη της φιλοξενίας και της καφεστίασης θα έχουν την ευκαιρία να βρουν λύσεις και προτάσεις ώστε να διατηρήσουν την δυναμική της επιχείρησής τους, να την εξελίξουν και να την διατηρήσουν ανταγωνιστική.

Απαραίτητη ενημέρωση για τις εξελίξεις & τάσεις της νέας εποχής

Μέσα από το Business Lab, οι ξενοδόχοι και γενικότερα όσοι δραστηριοποιούνται στον χώρο της φιλοξενίας, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και τις τάσεις γύρω από την διοίκηση και προβολή των επιχειρήσεων τους, που επιτάσσουν οι εξελίξεις στον κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο. Digital marketing, social media, online κρατήσεις, μηχανοργάνωση, branding, διαχείριση του ποιοτικού ελέγχου, ανεύρεση και εκπαίδευση του προσωπικού για ξενοδοχεία, εστιατόρια, café και bar και πολλά άλλα θέματα θα αναλυθούν από experts της αγοράς.

Κατά την διάρκεια των Coffee Events θα πραγματοποιηθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ του SCA Greece, στις κατηγορίες Greek Barista, Brewers Cup και Cup Tasters ενώ στο Beer & Spirits Show θα αναλυθεί από ειδικούς του bartending, το νέο τοπίο που έχει διαμορφωθεί όσον αφορά τις επιχειρήσεις του κλάδου αλλά και οι τάσεις που αναδείχθηκαν μέσα από τις πρόσφατες εξελίξεις. Επίσης, το stage θα φιλοξενήσει και τον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικού Cocktail, τον 11ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Non Alcohol Cocktail και τον 26ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Classic Cocktail από την Ένωση Bartenders Ελλάδος.

Προτάσεις και ιδέες από έμπειρους και καταξιωμένους chefs και ειδικούς της γαστρονομίας που θα αποτελέσουν κινητήριο μοχλό στην προσπάθεια των επαγγελματίων για ανάπτυξη και εξέλιξη, θα παρουσιαστούν στο stage του Gastronomy Forum.

Εγγραφείτε στο Newsletter