Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Events που διαμορφώνουν τις τάσεις & εμπνέουν

Events που διαμορφώνουν τις τάσεις & εμπνέουν

4 stages, εκατοντάδες experts του HoReCa industry, μοναδικά cooking shows, εντυπωσιακά workshops, 7 πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ και cocktail… τα events της έκθεσης θα δώσουν για ακόμα μία φορά τον παλμό των εξελίξεων στον κλάδο.

Συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της αγοράς, cooking shows με βραβευμένους chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωταθλήματα καφέ και cocktail, που θα συγκεντρώσουν τα κορυφαία ονόματα των coffee & bar industries, ημερίδες και συνέδρια, που θα υποδεχτούν εκπροσώπους από global brands του hospitality…Για ακόμα μία φορά η έκθεση θα αποτελέσει έναν τόπο ενημέρωσης και έμπνευση. Στόχος της έκθεσης HORECA, μέσα από το πλήθος των διάσημων πλέον εκδηλώσεων που διοργανώνει (HORECA LAB, Gastronomy Lab, Beer & Spirits Show, Coffee Events, International Hospitality Forum), είναι να προσφέρει στους επιχειρηματίες τα απαραίτητα «εργαλεία», τη γνώση και ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τις σύγχρονες προκλήσεις, να αναβαθμιστούν και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

  • HORECA Business Lab

Αναλύσεις, στοιχεία, απόψεις, τάσεις και όλες οι εξελίξεις για τη digital προβολή, το marketing και management για τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις εστίασης θα παρουσιαστούν από κορυφαίους marketers, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη της αγοράς, στο stage του Hall 3.

  • Gastronomy Lab

Tα cooking seminars του Gastronomy Lab θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για chefs & επαγγελματίες της εστίασης, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Καταξιωμένοι chefs της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής θα παρουσιάσουν στο stage του Hall 4 όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές, που επικρατούν παγκοσμίως.

  • Coffee Events

To ελληνικό coffee industry δίνει ραντεβού στη HORECA 2024 και στο stage του Hall 1, για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Barista, Cup Tasters & Brewers Cup, που θα διοργανωθούν από το SCA Greece.

  • Βeer & Spirits Show

Θα φιλοξενήσουμε για ακόμα μία φορά τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Ελληνικού Cocktail, Non Alcohol, AFTER DINNER Classic Cocktail, και Battle of the Bars από την Ένωση Bartenders Ελλάδος. Μοναδικές τεχνικές, αγωνία, φαντασία, ταλέντο θα κυριαρχήσουν για ακόμα μία φορά στο stage του Hall 1.

  • International Hospitality Forum

Η HORECA θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά τόπο συνάντησης για κορυφαία στελέχη της ελληνικής και παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, τα οποία θα επισκεφτούν την έκθεση στο πλαίσιο του 7ου Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Εγγραφείτε στο Newsletter