7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

HORECA Business Lab Wrong

Marketing, management και digital trends… σε ένα event!

Αναλύσεις, στοιχεία, απόψεις, τάσεις και όλες οι εξελίξεις για τη digital προβολή, το marketing  και management για τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις εστίασης θα παρουσιαστούν από κορυφαίους marketers, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη της αγοράς.

Το Business Lab της HORECA, που μονοπωλεί κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, επιστρέφει ανανεωμένο με όλες τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις για τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις εστίασης. Από 9-12 Φεβρουαρίου 2024, στο stage του Hall 3, θα έχετε τη δυνατότητα μέσα από workshops, case studies και συζητήσεις σε πάνελ, να ανοίξετε τους επιχειρηματικούς σας ορίζοντες και να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις και τις τάσεις στο marketing και το management.

Κορυφαίοι marketers, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη της αγοράς θα παρουσιάσουν θέματα, που αφορούν την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική εμπορικά ψηφιακή παρουσία των επιχειρήσεων του τουρισμού, αλλά και την οργάνωση και διοίκηση των ξενοδοχειακών μονάδων και των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, με τρόπο άρτιο και αποτελεσματικό. Σκοπός του πλούσιου προγράμματος, που θα διαμορφωθεί είναι να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες, που χρειάζεστε ως σύγχρονος επιχειρηματίας, ώστε να μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής και του πελάτη.

Digital trends & tools για το σύγχρονο επαγγελματία

Παγκόσμιες ψηφιακές εξελίξεις, τάσεις, εργαλεία, προϊόντα και καινοτομίες, που βρίσκουν εφαρμογή στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του σύγχρονου τρόπου πωλήσεων, marketing και οργάνωσης των ξενοδοχειακών καταλυμάτων, θα τεθούν επί τάπητος, από μια ομάδα Ελλήνων και ξένων ειδικών. Σημεία όπου θα εστιάσουν οι ειδικοί είναι, μεταξύ άλλων, οι online πωλήσεις-κρατήσεις, τα websites, η διαχείριση των social media, η προβολή, η διαφήμιση και προώθηση, τα κανάλια διανομής, τα πιο σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία για τα ξενοδοχεία, οι λύσεις μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης.

Λύσεις και προτάσεις για αποτελεσματική διοίκηση και διαχείριση

Η τεχνολογία μπορεί να είναι απαραίτητη, αλλά η ουσία δεν παύει να είναι η real life σωστή διαχείριση και οργάνωση μιας επιχείρησης. Εδώ, λοιπόν, έρχεται το business coaching, το οποίο απευθύνεται σε ξενοδόχους και γενικότερα managers του κλάδου HoReCa, που επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα, μειώνοντας χρόνο και κόπο, που απαιτούν διάφορες εργασίες. Πρόσληψη, αξιολόγηση, διαχείριση κι εκπαίδευση προσωπικού, οργάνωση χώρου (από σάλα μέχρι κουζίνα), marketing, δημόσιες σχέσεις, πωλήσεις σε υφιστάμενο και νέο πελατολόγιο, εισπράξεις, πληρωμές, οικονομικός προγραμματισμός, βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας, ποιοτικός έλεγχος, επενδύσεις είναι μόνο μερικά από τα ζητήματα, που απασχολούν ένα συνειδητοποιημένο επιχειρηματία. Έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη του κλάδου, καθώς και ειδικοί σε θέματα management θα δώσουν το «παρών» στο Business Lab ώστε να βάλουν κι αυτοί το δικό τους λιθαράκι στο οικοδόμημα της υγειούς επιχειρηματικότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter