7-10 ΦΕΒ 2020

Metropolitan Expo Greece

7-10 Φεβρουαρίου 2020

METROPOLITAN EXPO

Beer & Spirits Show

Cocktails & trends… από κορυφαίους του κλάδου

Το special event που έχει γίνει θεσμός και κλέβει κάθε χρόνο την παράσταση θα έχει και πάλι την δική του ξεχωριστή και περίοπτη θέση στην HORECA 2020. Κορυφαίοι bartenders, τάσεις και προτάσεις, τεχνικές, γνώση καθώς και διαγωνισμοί θα κυριαρχήσουν στον πιο «μεθυστική» σκηνή.

Κορυφαίοι bartenders από Ελλάδα κι εξωτερικό, εκπρόσωποι σημαντικών brands της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας αγοράς, ιδιοκτήτες μπαρ και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου θα παρελάσουν από την σκηνή του Beer & Spirits show, για να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης που θα δώσουν το «παρών» στις παρουσιάσεις του special event, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να μάθουν πράγματα γύρω από τα spirits και την αποτελεσματική διοίκηση και διαχείριση της επιχείρησης τους.

Καινοτομίες, τάσεις και προτάσεις από experts

Ανανεωμένο και εμπλουτισμένο θα είναι το Beer & Spirits Show στην 15η HORECA όπως ακριβώς απαιτούν τα δεδομένα της εποχής. Με την bar culture να έχει επεκταθεί σε όλο το φάσμα της Φιλοξενίας και την ποιότητα ποτών και υπηρεσιών να κερδίζει ολοένα και περισσότερο τους καταναλωτές από τα cocktail bar μέχρι και στα πιο λιτά beach bars, η σωστή ενημέρωση είναι επιτακτική. Γι’ αυτό και το πρόγραμμα θα έχει μία μεγάλη θεματική γκάμα, η οποία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει: bar management, διαχείριση προσωπικού, βασικές αρχές σωστής λειτουργίας, προτάσεις για πρωτότυπα κοκτέιλ, νέες τάσεις και καινοτόμες τεχνικές. Σημαντική θα είναι και η παρουσίαση πετυχημένων case studies από Έλληνες επιχειρηματίες που κατάφεραν να καθιερώσουν τα μπαρ του ως πυρήνα των εξελίξεων του κλάδου σε Ελλάδα και εξωτερικό και να ξεχωρίσουν στον κλάδο δημιουργώντας παράλληλα νέα trends.

Πανελλήνιοι διαγωνισμοί της ΕΜΕ

Μέσα από τους επιτυχημένους διαγωνισμούς θα λάμψουν και στην HORECA 2020 τα μεγάλα ταλέντα του bartendering. Πιο συγκεκριμένα, στην σκηνή του Beer & Spirits Show θα πραγματοποιηθούν οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος μέσα από τους οποίους θα αναδειχθούν τα νέα ταλέντα στην υψηλή τέχνη των cocktails. Οι κατηγορίες στις οποίες θα αναμετρηθούν οι… κοκτεϊλομάχοι θα είναι: 8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail, 10ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Non Alcohol Cocktail, 25ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Classic Cocktail. Ξεχωριστή θέση θα έχει και το Flair Βartending όπου οι ζογκλερικού επιπέδου ικανότητες των συμμετεχόντων θυμίζουν κάτι από Brian Flanagan στο θρυλικό «Cocktail» του 1988.

Εγγραφείτε στο Newsletter