11-14 ΦΕΒ 2022

Metropolitan Expo Greece

11-14 Φεβρουαρίου 2022

METROPOLITAN EXPO

Είπαν για την έκθεση

Η HORECA είναι η πιο σημαντική έκθεση σε επίπεδο εξοπλισμού, σε επίπεδο νέων τάσεων, για τα ξενοδοχεία. Δεν υπάρχει επαγγελματίας νομίζω, που ασχολείται με τον τουρισμό που δεν την επισκέπτεται. Ως Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο στηρίζουμε τη HORECA αρκετά χρόνια, την πιστεύουμε και όσο συνεχίζει να υπάρχει θα συνεχίζουμε κι εμείς να κάνουμε εδώ τη Γενική Συνέλευση.
Χριστίνα Τετράδη / Αντιπρόεδρος ΞΕΕ
Για άλλη μία χρονιά η HORECA είναι μία έκθεση που πραγματικά προσελκύει ξενοδόχους από όλη την Ελλάδα. HORECA για εμάς τους ξενοδόχους σημαίνει ένα ετήσιο ραντεβού το οποίο γίνεται για να πάρουμε γνώση, πληροφορία, για να κλείσουμε ακόμα και συμφωνίες.
Γρηγόρης Τάσιος / Πρόεδρος ΠΟΞ
Η HORECA δεν είναι απλά μία έκθεση. Είναι η έκθεση στην οποία κλείνονται οι συμφωνίες για όλη τη σεζόν. Γι’ αυτό το λόγο και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας έχει επιλέξει τη στρατηγική συνεργασία προκειμένου να γίνεται εδώ η ετήσια Γενική Συνέλευση του κλάδου.
Αλέξανδρος Βασιλικός / Πρόεδρος ΞΕΕ
Η φετινή HORECA είναι η πιο πετυχημένη όλων των εποχών. Είναι ήδη ένας θεσμός που ενώνει όλο τον κλάδο του τουρισμού κάτω από μία στέγη καθώς εδώ ο επαγγελματίας της φιλοξενίας μπορεί να έρθει για να βρει τα πάντα. Η HORECA έχει όλα αυτά τα χρόνια αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν, έχει δώσει την ευκαιρία να συνδεθούν όλοι οι κλάδοι τους ελληνικού τουριστικού προϊόντος, να βρεθούν σε ένα σημείο, να ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις, να φτιάξουν και να χτίσουν νέες συνεργασίες.
Χάρης Θεοχάρης / Υπουργός Τουρισμού
Η HORECA μου φάνηκε πολύ αναβαθμισμένη και σε επίπεδο των προϊόντων και των λύσεων που παρουσιάζονται αλλά και της συνολικής οργάνωσης. Ως Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στηρίζω με όλο μου το είναι αυτή την έκθεση και τις παράλληλες δράσεις της όπως το Gastronomy Forum που προωθούν τη χρήση ελληνικών προϊόντων.
Άντζελα Γκερέκου / Πρόεδρος ΕΟΤ
Η φετινή HORECA αποδεικνύει ακριβώς το πόσο μεγάλες δυνατότητες για ανάπτυξη υπάρχουν στον κλάδο του τουρισμού. Πιστεύω ότι η πολιτεία θα πρέπει να διαμορφώσει εκείνο το θεσμικό πλαίσιο που θα δώσει τη δυνατότητα στη HORECA και σε όλες τις αντίστοιχες εκθέσεις να αναπτυχθούν περαιτέρω. Είναι η δύναμη μας και πρέπει να την αξιοποιήσουμε.
Κατερίνα Νοτοπούλου / Τομεάρχης τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ
Η HORECA αποτελεί μία έκθεση, για τον κλάδο τον ξενοδοχειακό και όχι μόνο, η οποία έχει καθιερωθεί σαν έκθεση ορόσημο. Οι ξενοδόχοι περιμένουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία και τη συγκεκριμένη έκθεση ούτως ώστε να έρθουν και να δουν νέα προϊόντα, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τα νέα δεδομένα και επίσης να γίνουν διαπραγματεύσεις όσον αφορά στην ανανέωση του εξοπλισμού τους και των προμηθειών τους.
Άρης Σουλούνιας / Αντιπρόεδρος ΞΕΕ & ΠΟΞ
Η HORECA είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για κάθε ξενοδόχο αλλά και για τον επιχειρηματία του τουρισμού ο οποίος θέλει να προχωρήσει σε επένδυση. Η HORECA στηρίζει τον κλάδο και μάλιστα με πολύ ουσιαστικό τρόπο γιατί συνενώνει όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού.
Κωνσταντίνα Σβύνου / Πρόεδρος ΙΤΕΠ
Η HORECA έχει προσφέρει πάρα πολλά γενικά στον τουρισμό και στην εθνική οικονομία. Είναι μία έκθεση επιχειρηματική, που στηρίζει απόλυτα τον τουριστικό τομέα τόσο στο χώρο της ξενοδοχίας όσο και στο χώρο της γαστρονομίας-εστίασης.
Δημήτρης Πολλάλης / Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λακωνίας
Η φετινή HORECA όπως και κάθε χρόνο έχει πολύ ενδιαφέρον, είναι πάρα πολλοί οι συμμετέχοντες έτσι ώστε να μπορούμε να βρούμε ιδέες να τις χρησιμοποιήσουμε πάλι στα ξενοδοχεία μας. Έχει πολλά να δείξει στον επαγγελματία του κλάδου μας. Βοηθάει στην εξέλιξη της ξενοδοχίας στην Ελλάδα διότι κάθε χρόνο έχουμε καινοτομίες.
Νίκος Χαλκιαδάκης / Πρόεδρος Ξενοδόχων Ηρακλείου Κρήτης
Πάντα η HORECA έχει μία τρομερή δυναμική που κάθε χρόνο νομίζω ότι αυξάνεται. Το σημαντικό είναι να έρχεται εδώ ο επαγγελματίας του ξενοδοχειακού κλάδου αλλά και γενικότερα και της φιλοξενίας και να ενημερώνεται.
Χαράλαμπος Βούλγαρης / Πρόεδρος Ξενοδόχων Κέρκυρας
Είναι μία μοναδική εμπειρία και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μία ακόμα φορά εδώ. Πιστεύω ότι η HORECA ως θεσμός βοηθάει πάρα πολύ τον επαγγελματία του κλάδου του bartending, καθώς μπορεί να βλέπει τις νέες τάσεις όχι μόνο της ελληνικής αγοράς αλλά και της παγκόσμιας.
Στέλιος Παπαδόπουλος / Iδιοκτήτης Barro Negro bar
Οι εντυπώσεις μου από τη φετινή HORECA είναι πολύ θετικές, υπάρχει έντονη κίνηση και από εκθέτες και από συμμετέχοντες και από ενδιαφερόμενους. Επίσης οι παράλληλες εκδηλώσεις όπως το Business Lab, βλέπουμε ότι έχουν αρκετή συμμετοχή.
Ολυμπία Παντελίδου / Sales Manager Hytra Restaurant
H HORECA καταφέρνει κάθε χρόνο να με εκπλήσσει, έχει περάσει το μήνυμα πιο ηχηρά απ’ ότι το περνάμε εμείς οι ξενοδόχοι ότι στην οικονομία της φιλοξενίας υπάρχουν τόσα επαγγέλματα έξω από του ξενοδόχου που θα έπρεπε να έχουμε ίσως το βλέμμα μας πρώτα σε αυτούς. Νομίζω ότι η HORECA όχι μόνο αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν αλλά του δίνει ακριβώς τη διάσταση που πρέπει να έχει.
Αλέξανδρος Αγγελόπουλος / CEO Aldemar Resorts
H HORECA είναι πλέον η πιο επιτυχημένη διοργάνωση στο χώρο της εστίασης. Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη έκθεση συμβάλει πολύ στην αναβάθμιση του κλάδου, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που βλέπουμε να λαμβάνουν μέρος οι μεγαλύτερες εταιρείες. Επίσης τα επιμορφωτικά και τα workshops που διοργανώνονται βοηθούν πάρα πολύ σε αυτό. Πραγματικά πιστεύω ότι μόνο άνοδο μπορεί να έχει αυτή η έκθεση.
Σπύρος Κερκύρας / CEO Horeca Staff
Θεωρώ ότι η HORECA έχει αναβαθμιστεί πολύ τόσο στο επίπεδο των εκθετών όσο και των επισκεπτών. Εγώ είμαι προμηθευτής του ξενοδοχειακού κλάδου και των beach bars, τα προϊόντα μου εκτίθενται μέσω των πελατών μου στη HORECA. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Μιχαήλος Καρβελάς / Product Manager NT Plastics
Η φετινή HORECA θεωρώ ότι είναι η πλέον αναβαθμισμένη και σε επίπεδο εκθετών αλλά και νέων τάσεων και προϊόντων. Τη θεωρώ την σημαντικότερη έκθεση της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Βοηθά τον χώρο της εστίασης, της ψυχαγωγίας αλλά και τον ξενοδοχειακό κλάδο να αναζητήσουν και να βρουν προϊόντα, υπηρεσίες αλλά και ανθρώπους που μπορούν να φέρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα για το γενικότερο τουριστικό προφίλ της χώρας.
Μαργαρίτα Ικαρίου / Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας, Ενιαίος Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Σάμου
H φετινή HORECA μου φάνηκε πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες όπως στο Business Lab και πάντα κάτι νέο να μάθεις. Θεωρώ πώς προάγει τον κλάδο της εστίασης και των ξενοδοχείων.
Κωνσταντίνος Λεμονής / Ιδιοκτήτης Spira Skopelos Brewers
Η φετινή HORECA μου φάνηκε πάρα πολύ καλή με πολλούς εκθέτες, φοβερά ενδιαφέρουσα και νομίζω ότι ένας επαγγελματίας μπορεί να καλύψει όλα τα ενδιαφέροντα του. Νομίζω ότι είναι απαραίτητο για κάθε επαγγελματία του κλάδου να την επισκεφθεί.
Θάνος Γκαλαΐτσης / Ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης «Παλιά Σαλαμίνα», Θεσσαλονίκη
Τα τελευταία 5 με 6 χρόνια ο εσπρέσο έχει πάρει σημαντικό μερίδιο της αγοράς στην Ελλάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ για να δείξουμε τον καφέ μας. Η HORECA είναι πολύ σημαντική έκθεση. Βλέπω πολύ κόσμο να ρωτάει για καφέ υψηλής ποιότητας. Σίγουρα θα είμαστε εδώ και την επόμενη χρονιά.
Michele Monzini / Owner MOKITO
Νομίζω ότι η φετινή HORECA έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο. Έχω βρει πολλά προϊόντα τα οποία με ενδιαφέρουν και τα δουλεύω στο μαγαζί ήδη, έχω πάρει ακόμα καλύτερες τιμές και νομίζω ότι θα έχουμε ένα καταπληκτικό 2020.
Βασίλης Νομικός / Dusk Cocktail Bar, Σύρος
Και φέτος η HORECA ήταν υπέροχη, η διοργάνωση απίστευτη και όλα τα events τέλεια οργανωμένα. Είναι απαραίτητη η παρουσία των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών της εστίασης στη HORECA γιατί οφείλουν να ενημερώνονται για τις νέες τάσεις, εξοπλισμό ώστε να βελτιώσουν τα εστιατόρια τους.
Ευάγγελος Βενιέρης / Υπεύθυνος εστιατορίου 1926, Νάξος
Η HORECA για μία ακόμα χρονιά μας έχει εκπλήξει. Ήταν εξαιρετική η οργάνωση της, εξαιρετικοί οι άνθρωποι και τα προϊόντα. Οι επαγγελματίες του κλάδου πρέπει απαραιτήτως να περάσουν από την HORECA γιατί βοηθάει πολύ.
Σταματούλα Ψάλτη / Ιδιοκτήτρια Εστιατορίου «Ήταν Ένα Μικρό Καράβι», Τήνος
Θεωρώ ότι η παρουσία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας στην HORECA είναι πάρα πολύ σημαντική. Πρώτα απ’ όλα για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων. Οι Έλληνες αρχιμάγειροι γνωρίζουν πώς να αξιοποιήσουν τα ελληνικά προϊόντα, να τα εντάξουν στις διεθνείς συνταγογραφίες πέραν των ελληνικών και σε συνεργασία με τις αντίστοιχες λέσχες αρχιμαγείρων όλου του κόσμου να μπορέσουμε να περάσουμε το μήνυμα του θησαυρού που κρύβει η ελληνική γη.
Μίλτος Καρούμπας / Αρχιμάγειρας, CEO Point-Hub
Η HORECA είναι κάθε χρόνο και καλύτερη. Προτείνω σε όλους τους συναδέλφους αλλά και σε όλο τον κόσμο που έχει σχέση με την εστίαση να επισκέπτεται την έκθεση. Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει κάποιος από την Ελλάδα προκειμένου να αναπτύξει την επιχείρησή του είτε λέγεται εστιατόριο, είτε καφέ, είτε ξενοδοχείο.
Νίκος Βεργέτης / Ιδιοκτήτης εστιατορίου Toulas Gastronomy, Κέρκυρα / Πρόεδρος Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας
Η HORECA προάγει τον τουρισμό και τη φιλοξενία καθώς οι επιχειρήσεις μπορούν με εύκολο τρόπο να έρθουν σε επαφή με μικρό κόστος με πάρα πολλούς προμηθευτές. Θεωρώ ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να δίνουν το παρών κάθε χρόνο καθότι στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον αποτελεί ένα τρόπο προκειμένου να παραμείνουν σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις.
Χρήστος Ντίτορας / Marketing Manager Hilton Αθηνών
Όσον αφορά στην φετινή μου εμπειρία στη HORECA, τη βρήκα τρομερά ανανεωμένη. Η HORECA προάγει τον τουρισμό περισσότερο από κάθε άλλη έκθεση γιατί είναι η πιο ολοκληρωμένη έκθεση.
Έλενα Τουπογιάννη / Συνιδιοκτήτρια ξενοδοχείου Καψαλιανά Village, Ρέθυμνο
Η HORECA βοηθάει στην αναβάθμιση του δικού μας προϊόντος καθώς μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους του κλάδου, να αναζητήσουμε κάποιο εξοπλισμό, κάποια εργαλεία για τη δουλειά μας και φυσικά να μας εμπνεύσει για το μέλλον. Το Business Lab ήτα πολύ επιτυχημένο καθώς μαζεύτηκε πλήθος κόσμου για να ακούσει για κάποια νέα trends, οι ερωτήσεις του κοινού ήταν στοχευμένες και ήταν ευκαιρία να μοιραστούμε μία τεχνογνωσία.
Φίλιππος Ιωσηφίδης / Owner Artisti Mountain Resort
Είναι τέτοιο το μέγεθος και το προϊόν που παρουσιάζεται που αξίζει τον κόπο για τον κάθε επαγγελματία του κλάδου της εστίασης να επισκεφτεί τη HORECA. Έχω την αίσθηση ότι ο κόσμος που παρακολούθησε το Business Lab έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιες είναι οι τάσεις που επικρατούν για να μπορεί να καταλάβει και τα μονοπάτια στα οποία θα κινηθεί. Ειπώθηκαν και πρωτότυπα και χρήσιμα πράγματα.
Μανώλης Παπουτσάκης / Chef Patron Χαρούπι restaurant
Γενικά κάθε χρόνο η HORECA μου φαίνεται ότι γίνεται όλο και καλύτερη. Βοηθάει στην επικοινωνία και την κοινωνικότητα του κλάδου μας. Είναι πράγματα που δεν θα τα δεις με κανένα άλλο τρόπο.
Γιώργος Κανόπουλος / co-Owner Warehouse
Η φετινή έκθεση σίγουρα είναι πολύ πιο αναβαθμισμένη. Είναι ένα σημείο αναφοράς για την ελληνική εστίαση. Το Business Lab ήταν μία τρομερή ιδέα. Δεν είχα αμφιβολία για τον κόσμο γιατί στην έκθεση ψάχνει να ανακαλύψει καινούργια πράγματα.
Γιάννης Σαμαράς / Owner Mai Tai Athens bar

Εγγραφείτε στο Newsletter