7-10 ΦΕΒ 2020

Metropolitan Expo Greece

7-10 Φεβρουαρίου 2020

METROPOLITAN EXPO

Είπαν για την έκθεση

Η HORECA ήταν εκπληκτική. Βρεθήκαμε για πρώτη φορά εδώ μαζί με την BREWDOG. Είναι τεράστια διοργάνωση, είναι τρελό αυτό που συμβαίνει εδώ. Όλοι οι εκθέτες έχουν πάθος για προϊόντα τους, τα οποία είναι εξαιρετικής ποιότητας τόσο στον τομέα του καφέ, όσο και στη μπίρα, στα οινοπνευματώδη ποτά και στα τρόφιμα. Συνεργαζόμαστε με την AMPERIADIS για αρκετά χρόνια και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.
Ed Pountney / Ερευνητής BREWDOG / ΑΜΠΕΡΙΑΔΗΣ
Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η BREWSPECIALISTS είναι ο νέος μας συνεργάτης μας για τη Melitta. Είναι η πρώτη μας φορά στην HORECA, είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε μέρος της έκθεσης και δηλώνουμε υπερήφανοι για αυτή την συνεργασία. Εργάζομαι στη Melitta από τον Οκτώβριο του 2017 και τα μελλοντικά μας σχέδια στοχεύουν στο να αποκτήσουμε περισσότερους διεθνείς λογαριασμούς, νέους πελάτες και συνεργάτες διανομής.
Ricardo Holland / Junior Key Account Manager International, MELITTA Professional Coffee Solutions / BREWSPECIALISTS
Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην HORECA και στην Αθήνα. Μια πολύ όμορφη διοργάνωση, με πολύ κόσμο. Νιώθεις φανταστικά όταν σταματάς τους επισκέπτες και προσπαθείς να τους πείσεις να δοκιμάσουν νέες γεύσεις μπίρας και να δεις αν τους αρέσει. Η συνεργασία μας με την εταιρεία ΑΜΠΕΡΙΑΔΗΣ ξεκίνησε πέρσι και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είναι εντυπωσιακό πόσο αγαπούν την μπίρα οι Έλληνες.
Vasja Golae / Ιδιοκτήτης BEVOG / ΑΜΠΕΡΙΑΔΗΣ
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την οργάνωση και με τους ανθρώπους της. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στην HORECA και ελπίζουμε να είμαστε εδώ κάθε χρόνο στο μέλλον. Προσπαθήσαμε να έχουμε μια εξαιρετική εμφάνιση στην έκθεση, με καλά προϊόντα και εξοπλισμό. Στόχος μας είναι να προωθούμε το εμπορικό μας σήμα όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες.
David Bejleri / Export Manager / KRACO Capital Resources SHPK
Είναι η πέμπτη χρονιά που έρχομαι στην HORECA και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το απολαμβάνω. Πρόκειται για μία πολύ ωραία έκθεση, με πολλές εταιρείες, πολλές εκ των οποίων εστιάζουν στον καφέ, ένα ρόφημα που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στη χώρα σας. Η εταιρεία EUROGAT είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης μας στην Ελλάδα και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.
Marco Libonati / Sales Manager Asia Pacific – Middle East – Africa / Dalla Corte SRL | EUROGAT AE COFFEE MACHINES & BAR EQUIPMENT
Κάθε χρόνο η έκθεση HORECA βελτιώνεται και με έκπληξη ανακαλύπτω πολλές νέες ιδέες και ποιοτική αναβάθμιση σχετικά με τον καφέ αλλά και την επιχειρηματικότητα. Η εταιρεία Moak είναι ο συνεργάτης μας στην Θεσσαλονίκη και έχουμε άριστη συνεργασία σε όλους τους τομείς.
Francesco Neri / Export area Manager Caffe MOAK SpA | PERFECT TASTE PETSAGAS GROUP
Πέρυσι ήρθα για πρώτη φορά στην έκθεση HORECA και οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες. Με τον κ. Σπαρτιώτη άλλωστε έχουμε μία μακρά συνεργασία, η οποία ενισχύθηκε περαιτέρω, ειδικά από την περσινή χρονιά όταν ο κλάδος της horeca έγινε σημαντικό μέρος των επαγγελματικών μας πλάνων.
Roberto Carlessi / Export Sales Account Evoca Group | ΣΠΑΡΤΙΩΤΗΣ E. ΜΟΝ ΕΠΕ
Η έκθεση HORECA είναι εξαιρετική επειδή διακρίνεται από μεγάλο βαθμό επαγγελματικής εξειδίκευσης. Παράλληλα η διοργάνωσή της είναι τόσο τέλεια που μας δίνει τη δυνατότητα να συναντήσουμε δυνητικούς πελάτες και να τους προωθήσουμε τα προϊόντα μας. Ο λόγος για σιρόπια και πούλπες φρούτων, τα οποία έρχονται και συμπληρώνουν τη μεγάλη προϊοντική γκάμα του συνεργάτη μας, της ΑΚΤΙΝΑ ΑΕ.
Andrea Capezzali / CEO & Founder MISTERMIX | AKTINA AE
Έχω επισκεφτεί πολλές εκθέσεις στο εξωτερικό, ωστόσο έμεινα έκπληκτη με την κλίμακα της φετινής HORECA, αλλά και με τις προηγμένες λύσεις για καφέ που παρουσιάζονται εδώ. Έτσι, κατά τη γνώμη του η Ελλάδα έρχεται στην πρώτη θέση των τάσεων του καφέ και γι’ αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της έκθεσης.
Nataliya Petrina / Global Category and Innovation Pipeline Leader Hot Beverages Solutions NESTLÉ PROFESSIONAL | NESTLÉ ΗELLAS SA
Έρχομαι για τρίτη συνεχή χρονιά στη HORECA, καθώς η KIMBO θεωρεί ότι η εν λόγω έκθεση είναι το πιο σημαντικό γεγονός της ελληνικής αγοράς. Εξάλλου η αγορά του καφέ στην Ελλάδα είναι τόσο εξελιγμένη που συνδυάζει τα ιταλικά προϊόντα καφέ με ένα ανεπτυγμένο κίνημα του specialty coffee προσφέροντας τη δυνατότητα για πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις.
Andrea Montermini / Export Director of Kimbo | KIMBO GREECE
Είναι η τρίτη χρονιά που έρχομαι στην HORECA την οποία πλέον θεωρώ ως το πιο προηγμένο ευρωπαϊκό πανόραμα για τις νέες τάσεις, τα νέα προϊόντα και τους ποιοτικούς εκθέτες. Η οργάνωση παραμένει σταθερά καλή, ενώ φέτος είναι αναβαθμισμένος ο σχεδιασμός των περιπτέρων. Εμείς ως Mokasirs γιορτάζουμε τη δεκαετή παρουσία μας στην Ελλάδα και είμαστε ευτυχισμένοι με τη συνεργασία που έχουμε με την ALL ABOUT COFFEE IKE.
Niels Migliorini / Administratore Degelato CEO MOKASIRS | ALL ABOUT COFFEE IKE
Πρώτη φορά έρχομαι στην έκθεση HORECA και έχω εντυπωσιαστεί, καθώς δεν περίμενα να βρω μαζεμένα σε ένα χώρο τόσο πολλά brand καφέδων και ροφημάτων. Επιπλέον, η πολυετής συνεργασία της Giffard με την εταιρεία TΣΑΚΝΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ κρίνεται άκρως επιτυχημένη και πλέον προσπαθούμε να χαράξουμε μία τοπική στρατηγική σε συνάρτηση με την αγορά και την μεταφορική αλυσίδα.
Leo Leriche / SEMEAI Area Manager | ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ
Λάβαμε μέρος στην HORECA για πρώτη φορά πέρυσι και φέτος αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε την παρουσία μας επειδή πρόκειται για μία εξειδικευμένη έκθεση η οποία με εντυπωσίασε με τις μεγάλες εταιρείες που περιλαμβάνει αλλά και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού των επισκεπτών της. Η οργάνωση της HORECA άλλωστε είναι τόσο άρτια με αποτέλεσμα σήμερα να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων της Ευρώπης.
Enrico Saquella / Ιδιοκτήτης Saquella 1856 SrI | ΧΕΛΙΤΤΑ ΕΠΕ
Είμαι χαρούμενος που είμαι πάλι στην HORECA, η οποία κάθε χρόνο γίνεται ακόμη πιο διεθνής και ακόμη πιο επαγγελματική. Επίσης εδώ βρίσκονται όλες οι μεγάλες εταιρείες καφέ και πολλοί specialty coffee roasters, που αποτελούν την επικρατούσα τάση της εποχής. Η συνεργασία μας με την GROUPO ESPRESSO εδώ και 20 χρόνια είναι άψογη και αναπτύσσεται κάθε χρόνο βήμα-βήμα.
Ronald Kuiters / Export Manager Pelican Rouge | GROUPO ESPRESSO- ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Ήρθα για πρώτη φορά στην HORECA πριν από 9 χρόνια περίπου και φέτος παρατηρώ ότι η ποιότητα των επισκεπτών είναι τόσο καλή που δίνει μια επιπλέον ώθηση προς τη θετική κατεύθυνση. Εξάλλου η GROUPO ESPRESSO κάνοντας εξαιρετική δουλειά διανέμει τον εξοπλισμό της ETNA σε όλη την Ελλάδα.
Richard Vogelzang / Managing Director ETNA Coffee Technologies | GROUPO ESPRESSO- ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Η συμμετοχή στη HORECA έχει μεγάλη σημασία για την εταιρεία μας, αφού δείχνει την ποιότητα του brand, το τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά και την υποστήριξή μας στην KAFEA TERRA. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πολλοί πελάτες αύξησαν τις παραγγελίες τους, ενώ είχαμε συναντήσεις και με νέους πελάτες σε μια χώρα με φανατικούς coffee drinkers, όπου αρχίζει να εξαπλώνεται και η συνήθεια του ποιοτικού τσαγιού.
Mathilde Avedissian / Export Area Manager Europe Damman Freres DAMMAN | KAFEA TERRA
Κάθε χρόνο η διοργάνωση της HORECA είναι άψογη κι έτσι πλέον έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις που λαμβάνει μέρος της εταιρείας μας. Άλλωστε η Procaffè βελτιώνεται κάθε χρόνο και φέτος γιορτάζει την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή της.
Alessandro Chiappini / Export Manager Procaffè SpA | BRISTOT COFFEE
Τα τελευταία επτά χρόνια έρχομαι κάθε χρόνο στην HORECA και συνεχώς ανακαλύπτω πολλά νέα προϊόντα και τάσεις που με βοηθούν πολύ στην εξέλιξη της δουλειάς μου. Με την FNB TRADE έχουμε φοβερή συνεργασία και στη φετινή έκθεση για να γιορτάσουμε τη συμπόρευσή μας παρουσιάσαμε ένα νέο blend.
Marco Poidomadi / Coffee Specialist CAFE MARSALI| FNB TRADE ΕΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter