Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Εντυπωσιακή η εμπορική δυναμική της HORECA 2024, σύμφωνα με τους εκθέτες

Εντυπωσιακή η εμπορική δυναμική της HORECA 2024, σύμφωνα με τους εκθέτες

Οι εκθέτες της HORECA 2024 εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τα εμπορικά αποτελέσματα της έκθεσης, με το 94,4% να επιβεβαιώνει ήδη τη συμμετοχή του στη διοργάνωση του 2025!

 Η HORECA επιβεβαίωσε για ακόμη μία χρονιά την ηγετική της θέση στον κλάδο Ho.Re.Ca. στην Ελλάδα, με τους εκθέτες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους από τη συμμετοχή τους στην φετινή διοργάνωση. Επίσης, είναι αξιοσημείωτο πως το 64% των εκθετών συμμετείχαν στην έκθεση με σκοπό να διευρύνουν το πελατολόγιό τους, ενώ το 56% για να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά, επιβεβαιώνοντας την εμπορική αξία της HORECA 2024.

Το 93,6% των εκθετών δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη συνολική τους εμπειρία

Τα επίπεδα ικανοποίησης ήταν εντυπωσιακά, με το 93,6% των εκθετών να δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη συνολική εμπειρία συμμετοχής, η οποία περιλάμβανε τη διοργάνωση, την ποιότητα και την επαγγελματική εξειδίκευση των επισκεπτών, τη μεγάλη προσέλευση καθώς και τις εμπορικές συμφωνίες που κατάφεραν να κλείσουν.

Μιλώντας για εμπορικές συμφωνίες, η εμπορική δυναμική της HORECA 2024 αποτυπώνεται και στο ποσοστό του 71% των εκθετών που έκλεισαν συμφωνίες κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αυξημένο κατά 4% από το 67% της προηγούμενης διοργάνωσης.

Επίσης, η προσδοκία των εκθετών για κλείσιμο συμφωνιών τους πρώτους έξι μήνες μετά την έκθεση ανέρχεται στο 89,6%, γεγονός που αποδεικνύει την εμπορική διάσταση και τον αντίκτυπο της έκθεσης ακόμη και μετά το πέρας της λειτουργίας της. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως τo 72% των εκθετών, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, θεωρούν πως η φετινή έκθεση τους βοήθησε πάρα πολύ στην επίτευξη των εμπορικών τους στόχων.

Τέλος, το 94,4% των εκθετών δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχουν στην HORECA το 2025, γεγονός που υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη τους στην έκθεση.

Εγγραφείτε στο Newsletter