10-13 ΦΕΒ 2023

Metropolitan Expo Greece

10-13 Φεβρουαρίου 2023

METROPOLITAN EXPO

Εντυπωσιακή διαφημιστική προβολή

Τις 450.000€ θα φτάσει το ποσό του marketing budget της έκθεσης HORECA 2023, με στόχο να μεγιστοποιηθεί η προβολή της σε όλα τα μέσα!

Η πρωτοφανής σε ένταση και διάρκεια διαφημιστική προβολή της HORECA, έχει «χτίσει» μια τεράστια αναγνωρισιμότητα για την έκθεση, με αποτέλεσμα κάθε επαγγελματίας του κλάδου των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης σε όλη την Ελλάδα να μιλάει για αυτήν. Και φέτος, μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας η διαφημιστική καμπάνια της HORECA 2023, θα υπερβεί τις 450.000€ και θα καλύψει όλα τα μέσα με σκοπό να προβάλλει την δυναμική της έκθεσης μεγιστοποιώντας παράλληλα, την επισκεψιμότητα και την εμπορική της επιτυχία.

HORECA διαφημιστική προβολή

Oλοκληρωμένο και στοχευμένο marketing plan

Η διαφημιστική καμπάνια της HORECA 2022 θα πρωταγωνιστήσει σε όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας με χιλιάδες τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αλλά και Google Ads, promoted posts κ.ά. Πιο συγκεκριμένα, το 43% του διαθέσιμου προϋπολογισμού θα επενδυθεί σε τηλεοπτική καμπάνια τριών εβδομάδων σε όλα τα πανελλαδικά κανάλια, το 16% σε radio spots στους 14 κορυφαίους σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Αττική και Θεσσαλονίκη, το 18% σε digital marketing (newsletters, social media, Google ads), 14% σε barcode προσκλήσεις (ταχυδρόμηση 67.000 προσωπικών προσκλήσεων σε επιχειρηματίες από τους κλάδους των ξενοδοχείων, της μαζικής εστίασης, της καφεστίασης, της οργανωμένης λιανικής) και 9% σε έντυπη διαφήμιση σε επαγγελματικά περιοδικά και εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter