Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

Walkthrough

09-12 Φεβρουαρίου 2024

METROPOLITAN EXPO

Είπαν για τη HORECA 2022

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα της έκθεσης, πραγματοποιήσαμε αρκετά εμπορικά ραντεβού με συνεργάτες από όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή σε πολλά επίπεδα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να πάρουμε μέρος στη HORECA 2023.
Γιαννης Ρούδας / Managing Director Délifrance
Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επισκεψιμότητα της έκθεσης, έχουμε κάνει ρεκόρ εγγραφών για το 2022, γεγονός που μας ενθαρρύνει να πάρουμε μέρος και του χρόνου.
Τρακαδά Πόπη / Marketing Director Daddy’s The Bread Project
Οι εντυπώσεις από τη φετινή HORECA είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, χαίρομαι για την προσέλευση του κόσμου. Έχουν πραγματοποιηθεί πάρα πολλά ραντεβού με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Θα πάρουμε μέρος και στη HORECA 2023!
Βαγγέλης Τακούλας / Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, METRO CASH & CARRY
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα στη HORECA, πραγματοποιήσαμε αρκετά εμπορικά ραντεβού, ήταν μια πολύ καλά οργανωμένη έκθεση. Σίγουρα θα πάρουμε μέρος και στη HORECA 2023.
Λεωνίδας Παπαδόπουλος / Hotel Sales Manager CANDIA – ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα φέτος, έκλεισαν πολλά εμπορικά ραντεβού, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας και αναμένουμε την HORECA 2023.
Γιάννης Καραϊσκος / Ιδιοκτήτης JKG-living
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα στη HORECA και την ποιότητα των επισκεπτών, έχουμε κάνει αρκετά εμπορικά ραντεβού. Η έκθεση είναι πολύ καλή από θέμα οργάνωσης. Συμμετέχουμε στην έκθεση από το 2014 και το ίδιο θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια.
Νίκος Μαρκατάτος / Ιδιοκτήτης Τεντομινωϊκή
Η επισκεψιμότητα ήταν πάρα πολύ καλή, οι επισκέπτες ήταν στοχευμένοι και πραγματοποιήθηκαν πολλά εμπορικά ραντεβού με σημαντικές συμφωνίες. Η οργάνωση είναι πάντα πολύ καλή, πάντα παίρνουμε μέρος στη HORECA και θα συνεχίσουμε. Είναι μια έκθεση που μάς φέρνει πολλά οφέλη.
Εμμανουήλ Νομικός / Purchase Manager READY.GR – TELEIMPEX ΑΕ
Η HORECA είχε μεγάλη επισκεψιμότητα που αντανακλά την ανάγκη του κόσμου να έρθει σε φυσική επαφή με τους προμηθευτές. Υπήρχε πολύ καλή οργάνωση στο θέμα της ασφάλειας, κάναμε αρκετά καλά εμπορικά ραντεβού όσον αφορά την ποιότητα και την ποσότητα και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κλείσουμε και νέους πελάτες.
Μάριος Κουνελης / BUSINESS DEVELOPMENT GROUP PRIMALRES TECHNOLOGIES LTD
Η επισκεψιμότητα ήταν πολύ ικανοποιητική, συναναστραφήκαμε με παλιούς και νέους πελάτες, υπήρξαν αρκετά εμπορικά ραντεβού και σκοπεύουμε να συμμετέχουμε και στη HORECA 2023.
Άννα Τριάντου / Σύμβουλος Πωλήσεων NEF-NEF ΑΕ
Η επισκεψιμότητα ήταν παραπάνω από ικανοποιητική, ο απολογισμός που κάναμε για το 4ήμερο της έκθεσης παρουσιάζει μια αύξηση 80%-90% γεγονός που μάς ικανοποιεί ιδιαίτερα. Πραγματοποιήθηκαν αρκετά εμπορικά ραντεβού, ήταν αρκετά στοχευμένη η επισκεψιμότητα τόσο από καφεστίαση όσο και από ξενοδοχεία. Η παρουσία μας στη HORECA 2023 θεωρείται δεδομένη.
Ιωάννης Τσακνάκης / Marketing Manager INTERTAN ΑΕ
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την επισκεψιμότητα, οι επαγγελματίες επισκέπτες προέρχονταν από την καφεστίαση και τον τουρισμό και το ενδιαφέρον ήταν αυξημένο στο χώρο της τεχνολογίας. Το ενδιαφέρον για εμπορικά ραντεβού μετά την πραγματοποίηση της έκθεσης, ήταν ιδιαίτερο αυξημένο από τα Airbnb. Πιστεύω ότι θα είμαστε εδώ και στη HORECA 2023.
Νάστου Ελένη / Διευθύντρια Πωλήσεων Direct ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ
Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, έγιναν πολλά ποιοτικά ραντεβού και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Θέλουμε να συμμετέχουμε και στη HORECA 2023.
Μαργαρίτα Ρόσζμαρη / Marketing Manager CARD LINK
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την επισκεψιμότητα και τα μέτρα ασφαλείας  και γενικότερα από τη διοργάνωση της έκθεσης.
Βασίλης Σαρηκεχαγιάς / CEO ΜΕΞΥΛ ΕΠΕ
Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ συμμετείχε για 5η συνεχόμενη χρονιά στη HORECA, με το νέο της brand, Κ2Β. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε, κάναμε πολλά εμπορικά ραντεβού, συνομιλήσαμε με πολλούς επαγγελματίες χάρη στην υψηλή επισκεψιμότητα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη HORECA 2023.
Πέτρος Τοπούζης / B2B Brand Manager DIXONS SOUTHEAST EUROPE ΑΕΒΕ
Η επισκεψιμότητα ήταν ικανοποιητική και παραγωγική σε ότι αφορά τα εμπορικά ραντεβού. Η διοργάνωση της έκθεσης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και καταφέραμε να κάνουμε πολλές επαφές.
Paola Tselo / Marketing Communications & Digital Marketing Coordinator Taf Coffee
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την διοργάνωση και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα. Και τις 4 ημέρες της έκθεσης, ο αριθμός των επαγγελματιών που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας ήταν αρκετά υψηλός, κάναμε πολλά εμπορικά ραντεβού, ενώ υπήρξε ενδιαφέρον και για νέες συνεργασίες.
Στέφανος Λοίζος / Marketing & Trade Marketing Manager BEVERAGE WORLD
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την προσέλευση του κόσμου και πολύ ευχαριστημένοι γιατί επισφραγίσαμε νέες συμφωνίες και ανανεώσαμε τις ήδη επιτυχημένες συνεργασίες. Στηρίζουμε την έκθεση HORECA.
Ηλίας Λυμπέρης / Brand Media Manager ΒΙΚΟΣ Α.Ε. – ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ Α.Ε
Ιδιαίτερα τις δύο τελευταίες ημέρες της έκθεσης οι εμπορικοί επισκέπτες ήταν το «χρυσό υλικό» που χρειάζεται ο εσπρέσο. Υπήρχαν στοχευμένα ραντεβού ενώ υπήρχε πολύ καλή οργάνωση και στο θέμα της ασφάλειας.
Νίκος Παππάς / Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse A.E.
Η έκθεση, πήγε πάρα πολύ καλά σαν επισκεψιμότητα. Πραγματοποιήσαμε εμπορικά ραντεβού σε όλες μας τις μάρκες και για όλα μας τα προϊόντα. Έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας. Η HORECA, είναι κάθε φορά η εκκίνηση των δραστηριοτήτων μας ,της χρονιάς. Φέτος ειδικά ήταν και μία επανεκκίνηση για την εστίαση. Την πιστεύουμε, την υποστηρίζουμε πάντα και πάντα βρισκόμαστε εδώ.
Γιάννα Ρουλίου / Senior Brand Manager NESTLE ΕΛΛΑΣ ΑΕ
Οι εντυπώσεις από τη φετινή οργάνωση είναι καταπληκτικές. Μας έχει λείψει τόσο πολύ η HORECA την προηγούμενη χρονιά, ούτως ώστε αυτή η φορά, που έχουμε τόσο καιρό να δούμε τους συνεργάτες μας, ήταν εξαιρετική. Ήταν τόσα πολλά τα εμπορικά ραντεβού που και από την πρώτη μέρα να σταματούσαμε πάλι ευχαριστημένοι θα ήμασταν. Εγώ είμαι πια συνυφασμένος με την HORECA, πάντα θα παίρνω μέρος.
Χριστόφορος Τσαπάτος / Πρόεδρος ΕΛΕΤΡΟ
Είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς συμμετείχαμε σε μία διοργάνωση, η οποία ήταν εξαιρετική σε κάθε επίπεδο. Τα περίπτερα των εκθετών ήταν υψηλής αισθητικής και ο κόσμος που επισκέφθηκε την έκθεση, σε αριθμό και ποιοτικά χαρακτηριστικά, είναι καλύτερος από ποτέ και αυτό μόνο αισιοδοξία μπορεί να μας δώσει για την ανάπτυξη του κλάδου.
Γιάννης Βίδρας / HoReCa Agile Lead COCA COLA 3E
Θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχαριστίες μας και τα συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους της FORUM για την άψογη και ασφαλή διοργάνωση. Η φετινή HORECA ξεπέρασε  τις προσδοκίες μας, καθώς η επισκεψιμότητα είναι ικανοποιητική με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουμε πολύ καλές και ποιοτικές εμπορικές επαφές.
Παναγιώτης Τριφύλλης / Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων THE MART
Η φετινή διοργάνωση της HORECA ήταν εξαιρετική και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Η επισκεψιμότητα φέτος ήταν πολύ μεγάλη, τα ραντεβού μας ήταν συγκεκριμένα και πολύ αποδοτικά. Είναι σίγουρο ότι και το 2023, στην επόμενη έκθεση HORECA, θα συμμετέχουμε.
Αλεξάνδρα Πλευράκη / Marketing & Export Director ΝΙΚΑΣ Π. Γ. ΑΒΕΕ
Η μεγάλη επιτυχία της έκθεσης απέδειξε ότι ο κλάδος της μαζικής εστίασης διψάει για εμπορικά δραστηριότητα. Οι επισκέπτες ήρθαν για να κάνουν αγορές και για να κλείσουν συμφωνίες και προσδοκούσαν να γίνει η HORECA.
Στυλιανός Γκαβός / Commercial Director KΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Π. ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ
Οι επαγγελματίες που επισκέφτηκαν το περίπτερό μας ήταν επαγγελματίες με συγκεκριμένες ανάγκες, που ήξεραν τι ήθελαν. Συμμετέχουμε στην HORECA από την πρώτη διοργάνωση και αναμένουμε με χαρά αυτή του 2023!
Ανδρέας Βαρανάκης / CEO ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ
Η φετινή διοργάνωση ήταν μία πολύ επιτυχημένη έκθεση που ο κόσμος του hospitality την περίμενε δύο χρόνια. Πραγματοποιήσαμε αρκετά εμπορικά ραντεβού με ανθρώπους τους οποίους είχαμε αρκετό καιρό να δούμε. Θα πάρουμε μέρος και στην επόμενη διοργάνωση του 2023.
Ευάγγελος Περδικάρης / New Business Executive HOUSE MARKET ΑΕ (IKEA)
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση και την ανταπόκριση που είχαμε στη HORECA. Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει, πραγματοποιήσαμε αρκετές πωλήσεις καθώς, επίσης, κερδίσαμε και αρκετούς νέους πελάτες. Θέλουμε σίγουρα να συμμετέχουμε και του χρόνου στη HORECA, ανελλιπώς, όπως κάθε φορά που πραγματοποιείται η έκθεση, με ακόμη περισσότερες φιλοδοξίες και στόχους.
Σπύρος Βισβάρδης / Ιδιοκτήτης ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν πολλά επαγγελματικά ραντεβού και κάναμε επαφές με πολλά ξενοδοχεία και εστιατόρια. Η φετινή έκθεση είχε στοχευμένη επισκεψιμότητα, από επαγγελματίες που ήταν προσηλωμένοι στο αντικείμενο που θέλουμε, οπότε νομίζω ήταν πιο εξειδικευμένη και ως εκ τούτου με καλύτερα αποτελέσματα για μας.
Εύη Κουτελά / Commercial Director ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑ
Κάναμε πολλά ραντεβού με επαγγελματίες από τον κλάδο της καφεστίασης και της μαζικής εστίασης. Η επιτυχία της HORECA επιβεβαίωσε την ανάγκη του κόσμου να βρεθεί πάλι σε μία έκθεση, να δει από κοντά νέα προϊόντα και καινοτομίες.
Γιώργος Καραμάνης / Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ
Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την HORECA, καθώς διεξήχθησαν πολλά επαγγελματικά ραντεβού, τα οποία ξεπέρασαν ακόμη και τις πιο υψηλές προσδοκίες μας. Η διοργάνωση ήταν άψογη, ενώ τηρήθηκαν ευλαβικά τα μέτρα ασφαλείας.
Γιώργος Ταμπουράς / Οικονομικός Διευθυντής ΚΑΣΙΔΗΣ
Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με την επισκεψιμότητα στη HORECA, η οποία μεταφράστηκε σε πολλά ποιοτικά ραντεβού. Είμαστε πρόθυμοι να πάρουμε μέρος και στη HORECA του 2023.
Ιωάννης Τσακνάκης / General Manager ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ
Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι κυρίως από το κομμάτι της ποιότητας των επισκεπτών. Υπήρξαν ραντεβού, υπήρξαν πάρα πολλές επαφές. Φέτος ήταν μία ιδιαίτερη διοργάνωση για όλους μας, και οι εκθέτες και οι επισκέπτες είχαμε ανάγκη το socializing. Φέτος ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά της διοργάνωσης.
Σοφοκλής Παναγιώτου / Χημικός Οινολόγος Διαχειριστής ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ - SEPTEM ΜΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι, τόσο από τον αριθμό των επισκεπτών όσο και από τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Πραγματοποιήσαμε πολλά ραντεβού και τις τέσσερις ημέρες και κλείσαμε νέες συμφωνίες.
Τζανετουλέα Έμμα / Διευθύντρια Marketing Κλάδος Καφέ/ Ροφήματα, ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Β.Σ. ΜΟΝ. ΑΕ
Η επισκεψιμότητα στην έκθεση και στο περίπτερό μας ήταν εξαιρετική. Πραγματοποιήσαμε πάρα πολλά ραντεβού, που θεωρούμε ότι θα φέρουν εμπορικά αποτελέσματα, ειδικά ενόψει μίας δυνατής τουριστικής σεζόν.
Νίκος Ουραηλίδης / CEO BAMBAΞ ΑΕ - Guy Laroche
Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Πραγματοποιήσαμε πολλά εμπορικά ραντεβού στοχευμένα στον κλάδο του Ξενοδοχείου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και θα συμμετάσχουμε και το 2023 σίγουρα.
Γκοτσοπούλου Ηρώ / Business Development Representative & Marketing Director GRECO STROM
Η ΗΟRECA 2022 είναι η καλύτερη έκθεση που έχουμε συμμετάσχει ως εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια. Πραγματοποιήσαμε πολλά ραντεβού που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του πελατολογίου μας με στοχευμένους επαγγελματίες. Είδαμε πελάτες που ταξίδεψαν από την επαρχία για να έρθουν στην έκθεση. Είναι μία πολύ καλά οργανωμένη έκθεση και περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη.
Κωνσταντίνος Mάλαμας / President & CEO 1886 Bonomi
Oι επισκέπτες με τους οποίους κάναμε σημαντικές συναντήσεις ήταν στοχευμένοι, ήταν επαγγελματίες από τον κλάδο της καφεστίασης από όλη την Ελλάδα. Θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ θετικά εμπορικά αποτελέσματα στους επόμενους μήνες μετά την έκθεση.
Νιόβη Καλλέργη / Αντιπρόεδρος – CMO / KAFEA TERRA FOOD & DRINKS ΑΕΒΕ
Η οργάνωση της έκθεσης ήταν εξαιρετική. Τα εμπορικά ραντεβού που πραγματοποιήσαμε ήταν πολύ ικανοποιητικά. Ήρθαν επισκέπτες σχεδόν από όλη την Ελλάδα και πιστεύω θα πραγματοποιήσουμε κάποιες πολύ καλές συμφωνίες. Υπάρχει ένα πολύ καλό know how από τη FORUM και οπωσδήποτε αυτό μας βοηθάει να πραγματοποιήσουμε σωστές επαφές. Όσον αφορά στη συμμετοχή μας στην HORECA του 2023 οι προσδοκίες μας είναι σαφέστατα να συμμετέχουμε πάλι.
Ιωάννης Τουτζιαρίδης / POT & PAN FOOD SERVICE AE
Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την επισκεψιμότητα της έκθεσης. Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι ήρθε πάρα πολύς κόσμος, και από το εξωτερικό. Πραγματοποιήθηκαν τα εμπορικά ραντεβού που είχαμε και νιώσαμε πάρα πολύ μεγάλη ασφάλεια και εμείς και οι πελάτες που ήρθαν.
Βασιλική Τσούτσα / Διευθύντρια Λειτουργίας και Ανάπτυξης ΒΙ.ΚΡΕ. AE
Πραγματοποιήσαμε πάρα πολλά ραντεβού και με παλιούς, αλλά και νέους πελάτες. Είμαστε παρά πολύ ικανοποιημένοι και από την διοργάνωση και από την επισκεψιμότητα. Θα συμμετάσχουμε σίγουρα και στην HORECA 2023!
Ελένη Ζυμαρίδη / Πρόεδρος, ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ Μ. ΑΕΒΕΕ - WOOD WELL

Εγγραφείτε στο Newsletter