7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Καινοτομία, έμπνευση, πάθος… H HORECA 2025 θα είναι μαγική!

Καινοτομία, έμπνευση, πάθος… H HORECA 2025 θα είναι μαγική!

Η HORECA 2025 θα είναι μία ακόμα συναρπαστική διοργάνωση γεμάτη καινοτομία, networking, deals. Οι παγκόσμιες τάσεις και η έμπνευση δίνουν ραντεβού με όλους τους δραστήριους επιχειρηματίες της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης.

Εδώ και 19 χρόνια, η HORECA έχει συνδέσει το όνομά της με την καινοτομία, την εξέλιξη, τη γνώση, την εμπειρία, το πάθος! Συστατικά στοιχεία που δημιουργούν τη μαγική συνταγή της επιτυχίας, τόσο για τους εκθέτες της, όσο και για τους χιλιάδες δυναμικούς επιχειρηματίες των κλάδων της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης που την επισκέπτονται.

Η HORECA 2025, παραμένοντας πιστή στον κομβικό ρόλο που κάθε χρόνο παίζει για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων του ομώνυμου κλάδου, θα λειτουργήσει και πάλι ως ο πιο δυνατός σύνδεσμος ανάμεσα στα δραστήρια στελέχη που τον εκπροσωπούν, επενδύουν σε αυτόν και αναβαθμίζουν την τελική προσφερόμενη υπηρεσία του. Πρωτοεμφανιζόμενα και τεχνολογικά αναβαθμισμένα προϊόντα που απαντούν στις αυξημένες ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματία θα είναι στο πρώτο πλάνο.

Workshops, Case studies, Cooking shows, Championships

Παγκόσμιες τάσεις και εξελίξεις για τη digital προβολή, το marketing και το management των ξενοδοχείων, εστιατορίων, cafe και bars, θα παρουσιαστούν στο stage του HORECA Business Lab στο Hall 3 από marketeers, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη της αγοράς. Παράλληλα, τo stage των Coffee Events του Hall 1, θα φιλοξενήσει ενδιαφέροντα workshops με “πρωταγωνιστή” τον καφέ καθώς και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Kαφέ, που θα συγκεντρώσουν και πάλι το ενδιαφέρον και θα συσπειρώσουν όλους τους coffee experts. Φυσικά, για ακόμα μία χρονιά θα δώσουμε όλοι ραντεβού και στο stage του Gastronomy Lab στο Hall 4, όπου κορυφαίοι εκφραστές της σύγχρονης γαστρονομίας, και διακεκριμένοι chefs, θα ανέβουν και θα αναδείξουν μέσα από live cooking shows, πρωτοποριακές μεθόδους μαγειρέματος, zero waste τεχνικές, διατροφικές τάσεις, σύγχρονες προτάσεις menu. Tέλος, η επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού θα βρεθεί στο επίκεντρο και θα αναλυθεί εις βάθος κατά τη διάρκεια του 8ου Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας που θα διοργανώσει για ακόμα μία χρονιά το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και θα φιλοξενήσει η έκθεση HORECA 2025.

Μετράμε ήδη αντίστροφα για την πιο ξεχωριστή εκθεσιακή εμπειρία στην Ελλάδα!

Εγγραφείτε στο Newsletter