8-11 ΦΕΒ 2019

Metropolitan Expo Greece

8-11 Φεβρουαρίου 2019

METROPOLITAN EXPO

Beer and Spirits Show

Τα πάντα για το cocktail και τo bar management!

Κορυφαίοι Bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό πρόκειται να μεταδώσουν τη γνώση και την τέχνη τους, αποκαλύπτοντας νέες τεχνικές και προτάσεις που κυριαρχούν παγκοσμίως στον κλάδο του bartending, κατά την διάρκεια του Beer & Spirits Show.

Σε μία εποχή που όλο και περισσότερες επιχειρήσεις του κλάδου, όπως bar, cafe-bar, bar-restaurant, κάνουν την εμφάνιση τους ενώ οι ήδη υπάρχουσες, βελτιώνονται και αναπτύσσονται συνεχώς, το Beer & Spirits Show της HORECA, έρχεται για ακόμα μία χρονιά να παρουσιάσεις τις εξελίξεις, τις τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα αλλά και να δώσει λύσεις, να προβληματίσει και να δώσει στον επαγγελματία του κλάδου τα απαραίτητα εργαλεία και εφόδια για να κάνει την επιχείρηση του όχι μόνο βιώσιμη αλλά και ανταγωνιστική.

1. O κορυφαίος bartender Simone Caporale ήταν ένας από τους διακεκριμένους ομιλητές στο Beer & Spirits show της HORECA 2018.
2. Πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες για cocktail κέρδισαν τις εντυπώσεις στο stage του Beer & Spirits show

Καινοτόμες προτάσεις και επιτυχημένα case studies στη σκηνή του Beer & Spirits

Ο κλάδος της Φιλοξενίας σε γενικότερα πλαίσια, που περιλαμβάνει από πεντάστερα ξενοδοχεία μέχρι beach bar σε μία παραλία ενός νησιού, τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στο κομμάτι του bar και του cocktail, γεγονός που μεγαλώνει και εξελίσσει τις ανάγκες για σωστό bar management, ενδιαφέρουσα κάβα, πρωτοποριακές προτάσεις όσον αφορά την cocktail list, σωστή διαχείριση του προσωπικού, καινοτόμες προτάσεις marketing. Η εκδήλωση Beer & Spirits Show, που πλέον έχει αποτελέσει έναν θεσμό από μόνη της όσον αφορά τον κλάδο του bartending και τους ανθρώπους του, έρχεται και αυτή την χρονιά, ακόμα πιο ανανεωμένη και με ακόμα πιο πλήρες πρόγραμμα προκειμένου να καλύψει τις παραπάνω ανάγκες και να δώσει απαντήσεις και λύσεις μέσα από παρουσιάσεις και εισηγήσεις από καταξιωμένους και έμπειρους bartenders αλλά και brand ambassadors. Παράλληλα με βάση καινοτόμα και κορυφαία case studies του χώρου, που έχουν διαπρέψει σε Ελλάδα αλλά και έχουν αφήσει το αντίκτυπο και στην παγκόσμια bartending σκηνή, θα συζητηθεί και θα αναλυθεί η σωστή λειτουργία των bar αλλά και τους τρόπους με τους οποίους κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

1. H ομιλία της ομάδας του Scorpios Mykonos αποτέλεσε ένα από τα highlights της HORECA 2018. 2. Η HORECA φιλοξένησε για ακόμα μία χρονιά τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Flairtending της ΕΜΕ.

Οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί της ΕΜΕ και πάλι στη HORECA

Για ακόμα μία χρονιά, η HORECA θα φιλοξενήσει, στην σκηνή του Beer & Spirits Show, τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος με σκοπό να αναδείξει και πάλι τα νέα ταλέντα στην υψηλή τέχνη των cocktails. Δημιουργικοί, ανερχόμενοι bartenders οι οποίοι θα λάβουν μέρους στους διαγωνισμούς (15oς Πανελλήνιος Διαγωνισμός Flair Tending, 7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail, 9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Non Alcohol Cocktail, 24ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Classic Cocktail) υπόσχονται να παρουσιάσουν μοναδικά, ολοκαίνουρια mix και να κερδίσουν εκτός από την πρωτιά και μία θέση στην ελληνική σκηνή του bartending.

Εγγραφείτε στο Newsletter