9-12 ΦΕΒ 2024

Metropolitan Expo Greece

10-13 Φεβρουαρίου 2023

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Eντυπωσιασμένοι οι εκθέτες από την εμπορική δυναμική της HORECA 2023

Eντυπωσιασμένοι οι εκθέτες από την εμπορική δυναμική της HORECA 2023

Την μεγάλη ικανοποίηση τους από το εμπορικό αποτέλεσμα της έκθεσης HORECA 2023, εξέφρασαν οι εκθέτες, επιβεβαιώνοντας σε τεράστιο βαθμό και την συμμετοχή τους στην διοργάνωση του 2024.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ένα δείγμα 250 εκθετών της HORECA 2023, από την εταιρεία δημοσκοπήσεων και ερευνών ALCO, για λογαριασμό της διοργανώτριας εταιρείας της έκθεσης δείχνει ότι η συμμετοχή στην έκθεση απέφερε σημαντικές εμπορικές ευκαιρίες για όλους τους εκθέτες! Τα αποτελέσματα της έρευνας απέδειξαν περίτρανα ότι αποτελεί την πλέον στοχευμένη έκθεση για τον κλάδο HoReCa στην Ελλάδα που προσφέρει γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη νέων εμπορικών συμφωνιών.

99% των εκθετών προσδοκούν να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες το επόμενο χρονικό διάστημα μετά την έκθεση

Τα αποτελέσματα της έρευνας αποδεικνύουν περίτρανα πως οι προμηθευτικές εταιρείες του κλάδου θεωρούν την έκθεση ως το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τους κλάδους των ξενοδοχείων, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης της χώρας μας που καμία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο δεν πρέπει να λείπει. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι το 65% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε ότι έκλεισε εμπορικές συμφωνίες κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημέρων της έκθεσης ενώ το 99% εκτίμησε ότι πρόκειται να κλείσει συμφωνίες με πελάτες με τους οποίους πραγματοποίησε ραντεβού στο πλαίσιο της έκθεσης, μέσα στους επόμενους μήνες. Σημαντικό είναι ακόμα το γεγονός ότι το 75% θεωρούν ότι οι εμπορικοί στόχοι που οδήγησαν στη συμμετοχή τους καλύφθηκαν από πολύ έως αρκετά. Παράλληλα, το 88% δήλωσαν ικανοποιημένοι από την ποιότητα και ποσότητα των επισκεπτών, το 96% των εκθετών έμειναν από ικανοποιημένοι έως εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους, ενώ ήδη το 97% των εκθετών έχουν εκφράσει μέσα από την έρευνα την πρόθεση τους να συμμετάσχουν και στην HORECA του 2024.

Με βάση τα ευρήματα της έρευνας, είναι φανερό ότι η HORECA 2023 ήταν για τους εκθέτες της μια ιδιαιτέρως σημαντική και επιτυχημένη έκθεση, αφού ικανοποίησε το σύνολο των βασικών τους ζητούμενων σε εμπορικό επίπεδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter