Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

Eίπαν για την Έκθεση

Αυτό που βλέπουμε φέτος είναι η προσέλευση ακόμα πιο ποιοτικού κοινού. Οι επαγγελματίες που έρχονται είναι πολύ πιο στοχευμένοι, οι εκθέτες είναι πιο αναβαθμισμένοι και νομίζω ότι είμαστε στα επίπεδα των μεγάλων ευρωπαϊκών εκθέσεων. Οι ημέρες ήταν πραγματικά πολύ ωφέλιμες γιατί πραγματικά βγήκαν μεγάλες συναντήσεις και κλείστηκαν κάποιες καλές συμφωνίες
Διονύσης Γιαλαουτζίδης / Εμπορικός Διευθυντής Ready.gr
Ήρθανε πελάτες από όλη την Ελλάδα, αναπτύξαμε τις καινούργιες μας ιδέες, παρουσιάσαμε τα νέα μας προϊόντα, τους καινούργιους καταλόγους και στρώματα. Η HORECA μας βοηθάει κι εμάς να γινόμαστε καλύτεροι και τους πελάτες μας να γνωρίσουν τα προϊόντα μας ακόμα καλύτερα.
Λεωνίδας Παπαδόπουλος / Υπεύθυνος ξενοδοχειακών Πωλήσεων CANDIA
Η φετινή HORECA έχει πολλά θετικά μηνύματα. Ο κόσμος πλέον έρχεται διαβασμένος και ξέρει τι ζητάει. Εμείς συμμετέχουμε 7 χρόνια και κάθε χρόνο θεωρώ ότι είναι και καλύτερα. Η έκθεση συμβάλει στην ανάπτυξη του κλάδου γιατί ο κόσμος λέει τις δικές του ανάγκες και άρα βοηθάει κι εμάς ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο προϊόν.
Ελένη Προδανά / Συνιδιοκτήτρια North Catering Equipment
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, γενικά έχει όλο και πιο πολύ κόσμο και πιο σοβαρό, δηλαδή είναι περισσότερο επαγγελματίες. Υποστηρίζουμε την έκθεση από την αρχή της γιατί μας φέρνει πιο κοντά με το κοινό μας και βοηθάει στην ανάδειξη των προϊόντων μας.
Ιορδάνης Ιωσηφίδης / General manager ILLY
Είχαμε τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με συνεργάτες, προμηθευτές αλλά κι άλλους επαγγελματίες του χώρου. Yπάρχει υψηλή επισκεψιμότητα και, θα ήθελα να προσθέσω κι ένα ποιοτικό στοιχείο, οι επισκέψεις είναι πολύ πιο στοχευμένες κι έτσι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας.
Αγγελική Οικονόμου / Διευθύνουσα Σύμβουλος NIKAS
Η έκθεση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη και του αντικειμένου της δικής μας εταιρείας αλλά και στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος γενικότερα στην Ελλάδα.
Βίκυ Δρόκαλου / Key Account Manager EGEM
Για μία ακόμα χρονιά συμμετείχαμε στη HORECA και είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε με τους επαγγελματίες του κλάδου, να τους δείξουμε τα νέα μας προϊόντα, να τα δοκιμάσουν. Φέτος η συμμετοχή του κόσμου θεωρώ ότι ήταν πιο ποιοτική από κάθε άλλη χρονιά.
Γιάννης Κατσούγκρης / Project manager Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ
Η αίσθηση μας είναι ότι η HORECA μας βοηθάει να αναπτύξουμε συνέργειες στο χώρο που δραστηριοποιούμαστε και μας δίνει την δυνατότητα να δείξουμε στους επαγγελματίες, που μεταποιούν τα δικά μας προϊόντα, νέα προτάσεις και περισσότερες λύσεις.
Δημήτριος Τσιμούλας / Διευθυντής Πωλήσεων ΜΕΒΓΑΛ
Άλλη μία εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για τη HORECA. Είχαμε αρκετά σημαντικές επαφές με πάρα πολλούς επαγγελματίες του κλάδου. Ήταν πολύ στοχευμένες οι επαφές. Είναι μία έκθεση που ο επαγγελματίας της καφεστίασης πρέπει να επισκεφτεί.
Γιώργος Σκούρτας / Country Manager JDE Professional GR
Είναι ο δεύτερος χρόνος που επισκέπτομαι την HORECA. Είναι μία έκθεση με πολύ κόσμο. Στην Ιταλία μία έκθεση ανάλογου μεγέθους δεν έχει τόσους επισκέπτες. Συνεπώς συγχαίρω τους διοργανωτές. Αυτή η έκθεση είναι η ευκαιρία για να γίνουμε γνωστοί σε όλη την Ελλάδα.
Enrico Fama / Πρόεδρος Accademia Pizza Group
Η δύναμη κάθε έκθεσης είναι η συμμετοχή που υπάρχει από τους εκθέτες και από τον κόσμο. Στη HORECA φέτος είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι και από τα δύο. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο αλλά και οι εκθέτες κράτησαν το υψηλό επίπεδο της έκθεσης. Εμείς λανσάραμε νέα προϊόντα, κάναμε αρκετές συμφωνίες και έχουμε πολλά να προσδοκούμε.
Γιώργος Ταμπουράς / Οικονομικός Διευθυντής ΚΑΣΙΔΗΣ Α.Ε.
Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η φετινή έκθεση όπως κι όλες οι υπόλοιπες. Από τον κόσμο που έρχεται έχουμε πολύ θετικές εντυπώσεις. Η HORECA συμβάλει αποφασιστικά στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος και μας δίνει την ευχέρεια να συναντήσουμε κόσμο κι από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Νίκος Ουραϊλίδης / Πρόεδρος ΒΑΜΒΑΞ
Η συμμετοχή μας στην HORECA 2020 είναι η παρθενική και μάλιστα πολύ δυναμική. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί είχαμε την ευκαιρία να έχουμε πολλές καινούργιες επαφές με επαγγελματίες κυρίως από την επαρχία κι αυτό ήταν για εμάς πολύ θετικό. Η HORECA προσφέρει νέες λύσεις, ιδέες και βλέπεις ότι υπάρχει ένας πολύ υγιής ανταγωνισμός. Όλοι προσπαθούν να δείξουν τις καλύτερες προσφερόμενες υπηρεσίες κι έτσι αναβαθμίζεται το επίπεδο συνολικά. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είμαστε και του χρόνου.
Δήμητρα Δασκαλάκη / Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων METRO
Κάναμε καλές επαφές. Θεωρώ ότι έχει νόημα για τις επιχειρήσεις του κλάδου να εκθέτουν στη HORECA γιατί πολύ κόσμος μπορεί να μην σε γνωρίζει, να μην έχει περάσει από το κατάστημα σου οπότε είναι ένας τρόπος και γνωριμίας.
Αθηνά Γαλλή / Sales & Marketing Gallis
Είναι μία έκθεση θεσμός για τον τουρισμό. Εμείς λαμβάνουμε μέρος όλα τα χρόνια που διοργανώνεται και θεωρώ ότι είναι το top στον κλάδο για κάποιον που θέλει να δει νέες τάσεις, να βρει ένα νέο προϊόν, να βρει συνεργάτες με τους οποίους θα έχει μία μακροχρόνια συνεργασία. Πραγματοποιήσαμε εμπορικές συμφωνίες, είδαμε καινούργιους πελάτες είχαμε επισκεψιμότητα από προμηθευτές μας από το εξωτερικό. Θεωρώ ότι ήταν ένα 4ήμερο πλούσιο.
Εύη Κουτελά / Managing Director EMKO KOUTELAS SA
Η έκθεση σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλή, είχε αρκετά καλό αποτέλεσμα και μας βοήθησε να δημιουργήσουμε νέες επαφές. Έχει μεγάλο νόημα για τις εταιρείες του κλάδου να έρχονται στη HORECA. Κάθε χρόνο αναπτύσσεται και μας βοηθάει όλο και πιο πολύ.
Χρήστος Γεωργιάδης / Υπεύθυνος Παραγωγής ELECTRA
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η HORECA προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών που ήθελαν να βρουν λύσεις για την επιχείρησή τους. Το timing της έκθεσης και η χρονική διάρκεια της μας δίνει την δυνατότητα για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για την επόμενη χρονιά.
Σπύρος Σπίνος / Ιδιοκτήτης Elite Strom
Με αυτή την έκθεση συμβαίνει το εξής περίεργο: μετά από τόσα χρόνια παρουσίας εξακολουθεί να είναι τόσο ενδιαφέρουσα και να έχει πάντα ανταπόκριση από τον κόσμο. Ειδικά φέτος ο κόσμος ήταν πολύ ποιοτικός. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Είναι ίσως η μοναδική έκθεση που βοηθάει τον κλάδο μας γιατί απευθύνεται σε όλο το επαγγελματικό φάσμα.
Χριστόφορος Τσαπάτος / Ιδιοκτήτης ΕΛΕΤΡΟ
Είναι εντυπωσιακό που μετά από τόσα χρόνια συνεχούς διοργάνωσης η HORECA διατηρεί μία φρεσκάδα στο χώρο και είναι η έκθεση που θα έρθει ο επαγγελματίας για να δει καινούργια πράγματα. Είναι η κορυφαία έκθεση για τον κλάδο μας.
Ανέστης Νεδόπουλος / Senior Brand Manager Nestle Professional
Είναι η έκθεση που ορίζει το δικό μας κλάδο. Ο επιχειρηματίας της εστίασης βρίσκει εδώ τα πάντα και ενημερώνεται για τις εξελίξεις. Κάθε χρόνο η HORECA έχει υψηλά στάνταρ επισκεψιμότητας.
Χρήστος Ν. Βεκράκος / CEO ΑΒΕΚ
Η φετινή HORECA ήταν μία εξαιρετική έκθεση με πάρα πολύ κόσμο, με μεγάλο ενδιαφέρον. Βοηθάει εμάς που είμαστε στο χώρο της εστίασης για να δείξουμε την ελληνική μεσογειακή κουζίνα σε όλους τους καταναλωτές, στα ξενοδοχεία, στο χώρο γενικά του ho.re.ca. είτε είναι στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Είναι ένα γεγονός από το οποίο δεν πρέπει να λείπει καμία εταιρεία.
Δημήτρης Βιδάκης / CEO PALIRRIA
Η HORECA είναι μία σταθερή αξία. Είναι μία έκθεση που βοηθάει τον κλάδο μας, φέρνει καινούργιο κόσμο, παρουσιάζεις ότι νέο έχεις και παράλληλα ενισχύεις την εικόνα σου και την παρουσία σου.
Αριστείδης Κούρτης / Πρόεδρος ΚΟΥΡΤΗΣ
Η έκθεση για άλλη μία φορά είχε επιτυχία και φάνηκε ότι ο κόσμος την περίμενε πώς και πώς. Είναι σταθερή αξία. Η εταιρεία μας συμμετέχει στη HORECA από την πρώτη διοργάνωση, 15 χρόνια ανελλιπώς, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εξέλιξης μας ως εταιρεία και θεωρώ ότι είναι αναγκαία η συμμετοχή μας σε αυτή.
Αντρέας Βαρανάκης / Ιδιοκτήτης A & Δ Βαρανάκης Ο.Ε.
Η έκθεση είναι πιο μεγάλη από πέρυσι, πιο πολλοί πελάτες, πιο πολλοί συνεργάτες, πιο πολλές επαφές και δείχνει μία τάση για περισσότερη δουλειά το 2020. Σίγουρα βοηθάει τον δικό μας κλάδο γιατί είναι εξειδικευμένη κι έχουμε επαφές με πολύ μεγάλα ονόματα ξενοδοχειακών μονάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Αλέξανδρος Κλειδέρης / Διευθύνων Σύμβουλος NEF-NEF

Εγγραφείτε στο Newsletter