Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

Χιλιάδες ποιοτικοί επισκέπτες στη HORECA 2020!

100.000 επισκέπτες από 40.000 επιχειρήσεις έδωσαν το δυναμικό «παρών» στη 15η HORECA επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί το πλέον σημαίνον εμπορικό forum για τα Ξενοδοχεία και την Μαζική Εστίαση στη χώρα μας.

Για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες, η HORECA 2020 αποτέλεσε ένα ολοζώντανο εμπορικό φόρουμ, όπου οι 550 εκθέτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν παρά πολλές επαφές, τέτοιας ποιότητας και ποσότητας που ξεπερνούν κάθε άλλο τρόπο επικοινωνίας με πελάτες και δυνητικούς πελάτες τους. Από την πλευρά τους οι χιλιάδες επαγγελματίες από τον χώρο της φιλοξενίας που κατέκλυσαν τα Halls της έκθεσης εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους από τον όγκο, την ποικιλία, την ποιότητα και την καινοτομία των εκθεμάτων, αλλά και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις πρωτότυπες ιδέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις που παρουσιάστηκαν στα special events.

Η, για ακόμα μία χρονιά, αυξημένη προσέλευση ξενοδόχων και επιχειρηματιών από την αγορά της καφεστίασης, κατά κύριο λόγο στελεχών, αντανακλά το έκδηλο επιχειρηματικό και επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για τους συγκεκριμένους κλάδους, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η HORECA απαντά στις πραγματικές ανάγκες των δύο βασικών πυλώνων της ελληνικής οικονομίας: του Τουρισμού και της Εστίασης και αποτελεί βασικό «αρωγό» στην ανάπτυξη και ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η 15η HORECA, με μια απίστευτα μεγάλη επισκεψιμότητα -ποιοτικού επαγγελματικού κοινού-, συγκέντρωσε χιλιάδες επαγγελματίες μέσα σε τέσσερις ημέρες, απέδειξε περίτρανα ότι αποτελεί το πλέον σημαίνον εμπορικό forum στη χώρα μας και επιβεβαίωσε για ακόμα μία χρονιά ότι είναι από τις λίγες εκθέσεις που αποδεδειγμένα μπορεί να εγγυηθεί την υλοποίηση των στόχων και την εμπορική επιτυχία των εκθετών της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της έκθεσης:

Mαζικότατη η προσέλευση ξενοδόχων από όλη τη χώρα στην 9η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.E.E.

Με πρωτοφανή συμμετοχή ξενοδόχων πραγματοποιήθηκε η 9η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, στη HORECA 2020. Η Ετήσια Γενική Συνέλευση έλαβε χώρα την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, κατά την διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά και στις ευκαιρίες που δίνει η νέα αυτή δεκαετία, ενώ τόνισε το ρόλο του ξενοδοχείου στην περαιτέρω ενίσχυση και την ανάπτυξη του εγχώριου τουριστικού προϊόντος.

Στη φωτογραφία αριστερά: Ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Αλέξανδρος Βασιλικός

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της HORECA 2020

Εγγραφείτε στο Newsletter