7-10 Φεβρουαρίου 2025

METROPOLITAN EXPO

Χιλιάδες ποιοτικοί επισκέπτες στη HORECA 2019!

126.000 επισκέπτες από 50.122 επιχειρήσεις έδωσαν το δυναμικό «παρών» στη HORECA 2019, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί το πλέον σημαίνον εμπορικό forum για τα Ξενοδοχεία και την Μαζική Εστίαση στη χώρα μας

Για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες η 14η HORECA αποτέλεσε ένα ολοζώντανο εμπορικό φόρουμ, όπου οι 550 εκθέτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν παρά πολλές επαφές, τέτοιας ποιότητας και ποσότητας που ξεπερνούν κάθε άλλο τρόπο επικοινωνίας με πελάτες και δυνητικούς πελάτες τους. Από την πλευρά τους οι χιλιάδες επαγγελματίες από τον χώρο της φιλοξενίας που κατέκλυσαν τα Halls της έκθεσης εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους από τον όγκο, την ποικιλία, την ποιότητα και την καινοτομία των εκθεμάτων αλλά και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις πρωτότυπες ιδέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις που παρουσιάστηκαν στα special events.

Η, για ακόμα μία χρονιά, αυξημένη προσέλευση ξενοδόχων και επιχειρηματιών από την αγορά της καφεστίασης, κατά κύριο λόγο στελεχών, αντανακλά το έκδηλο επιχειρηματικό και επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για τους συγκεκριμένους κλάδους, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η HORECA απαντά στις πραγματικές ανάγκες των δύο βασικών πυλώνων της ελληνικής οικονομίας: του Τουρισμού και της Εστίασης και αποτελεί βασικό «αρωγό» στην ανάπτυξη και ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η 14η HORECA, με μια απίστευτα μεγάλη επισκεψιμότητα -ποιοτικού επαγγελματικού κοινού-, συγκέντρωσε χιλιάδες επαγγελματίες μέσα σε τέσσερις ημέρες, απέδειξε περίτρανα ότι αποτελεί το πλέον σημαίνον εμπορικό forum στη χώρα μας και επιβεβαίωσε για ακόμα μία χρονιά ότι είναι από τις λίγες εκθέσεις που αποδεδειγμένα μπορεί να εγγυηθεί την υλοποίηση των στόχων και την εμπορική επιτυχία των εκθετών της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της έκθεσης:

Mαζικότατη η προσέλευση ξενοδόχων από όλη τη χώρα στην 8η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.E.E.

Με πρωτοφανή συμμετοχή περισσότερων από 1.000 ξενοδόχων πραγματοποιήθηκε η 8η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, στη HORECA 2019. Η Ετήσια Γενική Συνέλευση έλαβε χώρα την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου, κατά την διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός αναφέρθηκε στο όραμα και τη στρατηγική του ΞΕΕ, υπογραμμίζοντας πως «το να κρατήσουμε ψηλά τον ελληνικό Τουρισμό είναι η μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας».

Στις φωτογραφίες από αριστερά: Τα μέλη του Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε., ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Αλέξανδρος Βασιλικός

Moνοπώλησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών τα special events!

Εκατοντάδες επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας γέμισαν τους χώρους των παράλληλων εκδηλώσεων της 14ης ΗΟRECA, οι οποίες κάλυψαν κάθε πτυχή της σύγχρονης γαστρονομίας, της καφεστίασης, του bar management και του ψηφιακού marketing. Από νωρίς το πρωί μέχρι το κλείσιμο της έκθεσης, εκατοντάδες επισκεπτών συνέρρεαν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των παράλληλων εκδηλώσεων, για να παρακολουθήσουν με αμείωτο ενδιαφέρον το πλούσιο πρόγραμμα θεματικών events της HORECA 2019. Διαγωνισμοί, σεμινάρια, διαδραστικές επιδείξεις, live cooking shows και συναρπαστικά happenings μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών επισκεπτών για άλλη μια χρονιά!

Τεράστια εμπορικά οφέλη για εκθέτες και επισκέπτες

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους στην HORECA 2019 δηλώνουν οι εκθέτες για μία ακόμα χρονιά, ενώ δεν διστάζουν να εκφράσουν την επιθυμία τους να λάβουν μέρος και το 2020 γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η HORECA είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης στην Ελλάδα. Απόλυτα ευχαριστημένοι όμως από την εμπειρία τους στην HORECA 2019 δηλώνουν και οι επισκέπτες, εξαίροντας παράλληλα τόσο το επίπεδο της οργάνωσης όσο και το συνδυασμό ποικιλίας-ποιότητας των εκθεμάτων.

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της HORECA 2019

Εγγραφείτε στο Newsletter