11-15 ΦΕΒ 2021

Metropolitan Expo Greece

11-15 Φεβρουαρίου 2021

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Το μέλλον του Τουρισμού και της Εστίασης στη HORECA 2021

Το μέλλον του Τουρισμού και της Εστίασης στη HORECA 2021

Την πιο σημαντική διοργάνωσή της στην 15χρονη ιστορία της καλείται να πραγματοποιήσει η HORECA το 2021, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 11-15 Φεβρουαρίου.

Με την παγκόσμια επέλαση του COVID να φαίνεται πως οδεύει προς αναχαίτιση, ο κλάδος του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης θα βρίσκεται -τις ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης- στο ιδανικό momentum για να κάνει το σωτήριο άλμα προς την ανάκαμψη. Η HORECA 2021 έχοντας εξασφαλίσει μεγάλη επισκεψιμότητα σύμφωνα με πρόσφατη ηλεκτρονική έρευνα σε δείγμα 1.200 επισκεπτών, αλλά και με μία επιπλέον ημέρα λειτουργίας, θα έχει εξαιρετική επιτυχία σφραγίζοντας για μία ακόμη φορά το ελπιδοφόρο μέλλον της Φιλοξενίας και της Εστίασης στη χώρα μας.

Στόχος η ασφάλεια & η εμπορική επιτυχία

Το στοίχημα πλέον είναι διπλό καθώς πλάι στον όρο «εμπορική επιτυχία» επιβάλλεται να μπαίνει αυτός της «ασφάλειας». Προκειμένου, λοιπόν, να καλυφτούν οι αυξημένες απαιτήσεις εκθετών και επισκεπτικού κοινού, χωρίς να υπάρξουν επιπτώσεις στα υψηλά στάνταρ που έχουν καθιερωθεί εδώ και χρόνια εξασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία της υγείας όλων των εμπλεκόμενων, η οργανωτική ομάδα της HORECA θα πορευτεί με ειδικά σχεδιασμένο πλάνο που θα έχει ως βάση τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου για την διοργάνωση εκθέσεων όταν αυτά ανακοινωθούν επίσημα. Όλοι οι κανόνες, που αφορούν τόσο την διοργάνωση όσο και την διεξαγωγή της, θα εφαρμοστούν απαρέγκλιτα και αδιαπραγμάτευτα.

Το πενθήμερο 11 με 15 Φεβρουαρίου οι επαγγελματίες του Τουρισμού θα έρθουν σε επαφή με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Θα δώσει τις λύσεις & ιδέες που απαιτεί η νέα εποχή

Το κορυφαίο trade show του κλάδου, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, θα φιλοξενήσει τις εταιρίες leader του κλάδου σε 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας όπου θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις για τα ξενοδοχεία και την μαζική εστίαση καθώς και πρωτότυπες ιδέες, προτάσεις, λύσεις για την «είσοδο» τους στην post covid εποχή.

Φυσικά την τιμητική τους θα έχουν και έξυπνες εφαρμογές προκειμένου οι μονάδες φιλοξενίας κι εστίασης να εναρμονίζονται με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που απαιτεί η νέα πραγματικότητα. Τα δε special events θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντα και εποικοδομητικά καθώς η νέα κανονικότητα ανοίγει περισσότερα θέματα προς μελέτη, συζήτηση και παρουσίαση.

Το Metropolitan αναμένεται να αποτελέσει ξανά το κέντρο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης προσελκύοντας όλους τους ευσυνείδητους επαγγελματίες και οραματιστές του κλάδου.

Κόντρα στην τάση που θέλει πολλούς οργανισμούς να περιορίζουν τα budget τους μετά την κρίση, η FORUM Α.Ε. επιμένει να μην κάνει εκπτώσεις στην δυναμική και ποιοτική προβολή της HORECA προκειμένου να εγγυηθεί την εμπορική της αποτελεσματικότητα. Έτσι, το marketing budget θα είναι στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες διοργανώσεις κατανεμημένο σε όλα τα κορυφαία μέσα (τηλεόραση, ραδιόφωνο, social media, digital platforms, έντυπα).

Εγγραφείτε στο Newsletter