7-10 ΦΕΒ 2020

Metropolitan Expo Greece

7-10 Φεβρουαρίου 2020

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Τα Coffee Business Awards θα φιλοξενηθούν στη HORECA 2020

Τα Coffee Business Awards θα φιλοξενηθούν στη HORECA 2020

H HORECA προσπαθώντας κάθε χρόνο να αναδεικνύει, με όλο και περισσότερες δράσεις και πρωτοβουλίες, την μεγάλη δυναμική και ανάπτυξη του κλάδου του καφέ στην ελληνικά αγορά φέτος φιλοξενεί για πρώτη φορά τα Coffee Business Awards.

Ύστερα από την πετυχημένη διοργάνωση των Coffee Business Awards 2019, των πρώτων Επιχειρηματικών Βραβείων για τους επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης, η HORECA 2020 θα φιλοξενήσει τα «Coffee Business Awards 2020» που διοαργανώνονται από την Ethos Events, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στο Metropolitan Expo.

Τα «Coffee Business Awards» οργανώθηκαν πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2019 από την Ethos Events, σε συνεργασία με το περιοδικό «Coffee & Brunch», το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό «Χρήμα». Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του SCA (Specialty Coffee Association), και τελούσε υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Καφέ(ΕΕΚ), της Πρεσβείας της Βραζιλίας στην Αθήνα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανικών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (Σ.Ε.Ε.Κ) και του Ελληνο – Iταλικού Eπιμελητηρίου Aθήνας.

Την Τελετή Απονομής παρακολούθησαν περισσότεροι από 520 εκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικών φορέων και επίσημοι προσκεκλημένοι.
Δείτε τους περσινούς Νικητές στο https://coffeebusiness.ethosawards.eu.

Εγγραφείτε στο Newsletter