12-15 ΦΕΒ 2021

Metropolitan Expo Greece

12-15 Φεβρουαρίου 2021

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Πυρήνας έμπνευσης & εμπορικών συμφωνιών για 3η ημέρα

Πυρήνας έμπνευσης & εμπορικών συμφωνιών για 3η ημέρα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκε και την τρίτη ημέρα λειτουργίας της HORECA η προσέλευση επιχειρηματιών από κάθε σημείο της χώρας στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Aξιοσημείωτη ήταν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα η έντονη παρουσία των ξενοδόχων και ιδιοκτητών villas και ξενώνων από κάθε γωνιά της Ελλάδος, οι οποίοι παραμένουν εδώ και χρόνια πιστοί στο ραντεβού τους με την HORECA και τους εκθέτες της, προκειμένου να καλύψουν κάθε ανάγκη σε εξοπλισμό, διακόσμηση, ανακαίνιση, τροφοδοσία των τουριστικών καταλυμάτων τους ανεξαρτήτως κατηγορίας. Επίσης, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε και τους χιλιάδες επαγγελματίες της καφεστίασης οι οποίοι ενημερώθηκαν για νέες προϊόντα και γνώρισαν κορυφαία coffee brands και πραγματοποίησαν τις πρώτες αναγνωριστικές επισκέψεις τους στα περίπτερα των εκθετών με απώτερο στόχο την σύναψη νέων συνεργασιών. Τέλος, ο μεγάλος αριθμός και των επαγγελματιών της μαζικής εστίασης (ιδιοκτήτες, υπεύθυνοι προμηθειών, f&b managers και chef) πήραν ιδέες και είδαν τεχνικές που μπορούν να ανανεώσουν τις παροχές και το επίπεδο των υπηρεσιών της επιχείρησής τους.

Καινοτόμες ιδέες και προτάσεις παρουσιάστηκαν στα special events

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και εξαιρετικές ομιλίες από στελέχη της αγοράς της καφεστίασης και της μαζικής εστίασης αλλά και ειδικούς του digital marketing. Στο Gastronomy Forum (Hall 4) εκτός από τις πολύ εκπαιδευτικές γαστριμαργικές παρουσιάσεις, το ενδιαφέρον κέντρισαν οι βραβεύσεις εστιατορίων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που έχουν προωθούν την ελληνική γαστρονομία και έχουν γίνει από μόνα τους γαστρονομικοί προορισμοί αλλά και το masterclass από τον chef του Gault Millau, Stéphane Perrotte. Το γαστρονομικό κλίμα του Hall 4 συνεχίστηκε και στο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού με παρουσίαση του ελληνικού πρωινού της Πάτμου και άλλους ξεχωριστούς γευστικούς συνδυασμούς. Στο πάντα εντυπωσιακό Beer & Spirits Show (Hall 1) η Ένωση Bartenders Ελλάδος ανακήρυξε τον 25ο Πανελλήνιο Πρωταθλητή στο Classic Cocktail αλλά και ανέδειξε και τον 16ο Πανελλήνιο Πρωταθλητή στον πιο εντυπωσιακό διαγωνισμό, το Flairtending. Στα Coffee Events στο γεμάτο κόσμο stage του Hall 1 πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί των πρωταθλημάτων Coffee in Good Spirits και Brewers Cup. Τέλος, στο stage του Business Lab τα σεμινάρια επικεντρώθηκαν στα social media και συγκεκριμένα τις νέες τάσεις που επικρατούν, στην δημιουργία σωστού περιεχομένου αλλά και την διαχείριση των κριτικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter