11-14 ΦΕΒ 2022

Metropolitan Expo Greece

11-14 Φεβρουαρίου 2022

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Πρωτόκολλο Διοργάνωσης

Ασφαλείς συνθήκες για εκθέτες και επισκέπτες

Η διοργάνωση και λειτουργία της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το Πρωτόκολλο υγειονομικού περιεχομένου για την διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων και τους κανόνες τήρησης αποστάσεων σε χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

1. Η συμμετοχή εκθετών, προμηθευτών και προσωπικού θα είναι ονομαστική. Για την είσοδο τους στο χώρο θα προηγείται θερμομέτρηση και θα είναι υποχρεωτική η αναφορά του ονοματεπώνυμου τους σε καρτελάκι που θα φέρουν σε εμφανές σημείο καθ’όλη την διάρκεια παραμονής τους στον χώρο της έκθεσης.

2. Η συμμετοχή των επισκεπτών θα γίνεται μέσω ονομαστικής ηλεκτρονικής πρόσκλησης, της οποίας την εκτύπωση θα επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους στον χώρο της έκθεσης όπου θα τηρείται ονομαστικός κατάλογος. Κατά την είσοδο τους στον χώρο θα γίνεται θερμομέτρηση.

3. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας προστασίας για τους εκθέτες και το προσωπικό εντός του κυρίως χώρου της έκθεσης.

4. Η διοργανώτρια εταιρεία οφείλει να αναπτύσσει πλάνο κανόνων διαχείρισης κρίσεων το οποίο: α) θα αναρτάται σε εμφανή σημεία και σε ηλεκτρονικά μέσα β) θα αποστέλλεται στους πελάτες-εκθέτες τους και γ) θα είναι διαθέσιμο στις ελεγκτικές αρχές.

Εγγραφείτε στο Newsletter