11-14 ΦΕΒ 2022

Metropolitan Expo Greece

11-14 Φεβρουαρίου 2022

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Πρωτόκολλο Διοργάνωσης

Ασφαλείς συνθήκες για εκθέτες και επισκέπτες

Η διοργάνωση και λειτουργία της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το Πρωτόκολλο υγειονομικού περιεχομένου για την διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων και τους κανόνες τήρησης αποστάσεων σε χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

1. Χωρητικότητα ατόμων στα περίπτερα των εκθετών* (εργαζόμενοι και επισκέπτες)

 Έως 20 τ.μ.: 4 άτομα
 Από 20 έως 100 τ.μ. : 4 +1 άτομο ανά 10 τ.μ.
 Άνω των 100 τ.μ. : 12 άτομα +1 άτομο ανά 15 τ.μ.

*δεν περιλαμβάνονται οι βοηθητικοί χώροι

2. Όσον αφορά τους επισκέπτες επιτρέπονται 1 άτομο ανά 15 τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας τους υπόλοιπους χώρους της έκθεσης.

3. Το πλάτος των διαδρόμων μεταξύ των περιπτέρων θα πρέπει να είναι προσαυξημένο κατά είκοσι τοις εκατό (20%) σε σχέση με το πλάτος που ίσχυε τα προηγούμενα έτη.

4. Εντός των περιπτέρων των εκθετών ισχύουν οι κανόνες τήρησης αποστάσεως που ισχύουν στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου καθώς και οι κανόνες που ισχύουν για την απόσταση μεταξύ τραπεζοκαθισμάτων στην εστίαση.
Κατεβάστε το Πρωτόκολλο της Εστίασης.

5. Η συμμετοχή εκθετών, προμηθευτών και προσωπικού θα είναι ονομαστική. Για την είσοδο τους στο χώρο θα προηγείται θερμομέτρηση και θα είναι υποχρεωτική η αναφορά του ονοματεπώνυμου τους σε καρτελάκι που θα φέρουν σε εμφανές σημείο καθ’όλη την διάρκεια παραμονής τους στον χώρο της έκθεσης.

6. Η συμμετοχή των επισκεπτών θα γίνεται μέσω ονομαστικής ηλεκτρονικής πρόσκλησης, της οποίας την εκτύπωση θα επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους στον χώρο της έκθεσης όπου θα τηρείται ονομαστικός κατάλογος. Κατά την είσοδο τους στον χώρο θα γίνεται θερμομέτρηση.

7. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας προστασίας για τους εκθέτες και το προσωπικό εντός του κυρίως χώρου της έκθεσης.

8. Η διοργανώτρια εταιρεία οφείλει να αναπτύσσει πλάνο κανόνων διαχείρισης κρίσεων το οποίο: α) θα αναρτάται σε εμφανή σημεία και σε ηλεκτρονικά μέσα β) θα αποστέλλεται στους πελάτες-εκθέτες τους και γ) θα είναι διαθέσιμο στις ελεγκτικές αρχές.

Εγγραφείτε στο Newsletter