12-15 ΦΕΒ 2021

Metropolitan Expo Greece

12-15 Φεβρουαρίου 2021

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Ποιότητα, κύρος και θεαματική ανταπόκριση τις 2 πρώτες ημέρες

Ποιότητα, κύρος και θεαματική ανταπόκριση τις 2 πρώτες ημέρες

Πλήθος από εμπορικές συζητήσεις, συμφωνίες και πλούσια δράση στις παράλληλες εκδηλώσεις έχουν μέχρι στιγμής κερδίσει τις εντυπώσεις εκθετών και επισκεπτών.

Τις ήδη δύο ημέρες λειτουργία της η HORECA έχει αποτελέσει ένα ολοζώντανο εμπορικό φόρουμ, όπου οι 550 εκθέτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν επαφές τέτοιας ποιότητας και ποσότητας που ξεπερνούν κάθε άλλο τρόπο επικοινωνίας με πελάτες και δυνητικούς πελάτες τους. Οι εκθέτες λοιπόν ήταν από νωρίς στις επάλξεις ώστε να ανταπεξέλθουν στον καταιγισμό ερωτήσεων των δυνητικών πελατών και να παρουσιάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι είναι οι επισκέπτες καθώς το feedback που αφήνουν είναι ότι τους δόθηκε η δυνατότητα να δουν προϊόντα που πραγματικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν στις επιχειρήσεις τους και όλοι στάθηκαν στην πληρότητα λύσεων σε όλους τομείς όπως ο κατασκευαστικός κλάδος, ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός, ο εξοπλισμός εστίασης, τα μηχανήματα κουζίνας, τα συστήματα ασφαλείας, η μηχανοργάνωση, η τροφοδοσία, κ.α. Το σημαντικότερο είναι ότι από τις πρώτες τους δηλώσεις οι επισκέπτες και τις δύο ημέρες αναφέρουν ότι είχαν την δυνατότητα να βρουν αυτά που έψαχναν σε όποια κατηγορία και αν άνηκε η επιχείρηση τους και με βάση όλα τα budget.

Special events: πηγή τεχνογνωσίας & ενθουσιασμού

Ανάλογη ήταν και η συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις όπου επισκέπτες αλλά και εκθέτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες, workshops και διαγωνισμούς.
Στο Beer & Spirits Show (Hall 1) πραγματοποιήθηκε ο 8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail από την Ένωση Bartenders Ελλάδος  ενώ έντονο ήταν το πνεύμα του ανταγωνισμού και στα Coffee Events (Hall 1) όπου διεξήχθησαν οι ημιτελικοί των διαγωνισμών Coffee in Good Spirits και Brewers Cup.
Πολλή δράση υπήρξε και στο Hall 3 όπου ξεχωρίζει το stage του Business Lab. Το νέο special event της HORECA κερδίζει το στοίχημα μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον εκατοντάδων επαγγελματιών με θεματικές ομιλίες όπως το Quality Management Control, οι προσλήψεις, αξιολόγηση & εκπαίδευση προσωπικού, οι ψηφιακές λύσεις και εργαλεία κ.α.
Πλούσιο ήταν και το πρόγραμμα των ομιλιών και των live cooking shows με διακεκριμένους σεφ που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των  εκατοντάδων παρευρισκόμενων στο Gastronomy Forum (hall 4), ενώ στο ίδιο hall το Ελληνικό Πρωινό μας έφερε πιο κοντά με τις δραμινές γεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter