7-10 ΦΕΒ 2020

Metropolitan Expo Greece

7-10 Φεβρουαρίου 2020

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Μεγάλη ικανοποίηση από τους επισκέπτες της HORECA 2019

Μεγάλη ικανοποίηση από τους επισκέπτες της HORECA 2019

Απόλυτα ευχαριστημένοι από την εμπειρία τους στην HORECA 2019 δηλώνουν οι επισκέπτες, εξαίροντας παράλληλα τόσο το επίπεδο της οργάνωσης όσο και το συνδυασμό ποικιλίας-ποιότητας των εκθεμάτων.

Τον τίτλο της HORECA ως το κορυφαίο και μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα, δεν επιβεβαιώνουν μόνο τα αποτελέσματα των ερευνών ανάμεσα στους εκθέτες αλλά και αυτά ανάμεσα στους επαγγελματίες που την επισκέπτονται προκειμένου να κλείσουν νέες εμπορικές συμφωνίες για τις επιχειρήσεις τους. Έτσι, βάσει της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε για λογαριασμό της FORUM A.E. η εταιρεία ερευνών ALCO, στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι επισκέπτες της HORECA 2019 επεσήμαναν την ικανοποίηση τους για το υψηλό οργανωτικό επίπεδο, την ποιότητα καθώς και την ποσότητα εκθετών και εκθεμάτων, τις ευκαιρίες ποιοτικών εμπορικών συναλλαγών και τα πλούσια special events.

Απόψεις κι εντυπώσεις που αντικατοπτρίζουν απόλυτα την γενικότερη αίσθηση πως η HORECA έχει κομβική θέση στον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

98% των επισκεπτών βρήκε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αναζητούσε

Αυτό που αξίζει να τονισθεί είναι πώς το 92% των επισκεπτών ήταν decision makers, καθώς ήταν ιδιοκτήτες ή διευθυντικά στελέχη ενώ το 98% βρήκε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αναζητούσε. Το 68% εξ αυτών είχαν παραβρεθεί στην προηγούμενη έκθεση με το 96% να δηλώνει πώς θα επιστρέψει και στην HORECA του 2020.

Εξίσου ενδιαφέροντα είναι και τα υπόλοιπα ευρήματα της έρευνας μέσα από τα οποία αναδεικνύεται ο εμπορικός ρόλος της έκθεσης. Πιο συγκεκριμένα το 28% των επισκεπτών προέβησαν στο κλείσιμο συμφωνιών με εκθέτες κατά την διάρκεια του τετραήμερου ενώ το 67%, και μετά από ενδελεχή έρευνα και συζητήσεις, προσβλέπει στην επικύρωση των νέων συνεργασιών μέσα στους πρώτους έξι μήνες. Κάτι που σημαίνει ότι το 95% όσων βρέθηκαν στην HORECA είχαν επιτυχημένες εμπορικές διαπραγματεύσεις και συνδιαλλαγές.

Η καλή οργάνωση ήταν ο κορυφαίος λόγος για τον οποίο δήλωσαν ικανοποιημένοι οι περισσότεροι, συμπληρώνοντας σε ποσοστό 88% ότι η HORECA 2019 ήταν ίδια ή καλύτερη από την αντίστοιχη του 2018. Γενικότερα, εντυπωσιακό είναι το ποσοστό των ικανοποιημένων επισκεπτών που ανήλθε στο 93%.

Εν κατακλείδι, αυτό που προκύπτει από τα ευρήματα της έρευνας είναι ότι η HORECA 2019 είναι για τους επισκέπτες κορυφαία έκθεση αφού ικανοποιεί με σχεδόν απόλυτη πληρότητα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους.

Βαθμός ικανοποίησης επισκεπτών

Πιθανότητα επίσκεψης της HORECA '20

Εγγραφείτε στο Newsletter