8-11 ΦΕΒ 2019

Metropolitan Expo Greece

8-11 Φεβρουαρίου 2019

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την HORECA 2019

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την HORECA 2019

Με δυναμικούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την HORECA 2019, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 8-11 Φεβρουαρίου. Για ακόμα μία διοργάνωση η HORECA αναμένεται να αποτελέσει θριαμβευτικό σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις της προμηθευτικής αγοράς των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Με εντατικούς ρυθμούς έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες της HORECA 2019, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, σχεδιάστηκε και εστάλη το “Έντυπο Εκθετών” στις επιχειρήσεις της προμηθευτικής αγοράς του κλάδου. Το έντυπο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες -είδη εκθεμάτων, κόστος και κατηγορίες περιπτέρων κ.λπ – προκειμένου οι επιχειρήσεις να αποφασίσουν για την παρουσία τους στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση στην χώρα μας. Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 580 εκθέτες και πάνω από 128.000 επαγγελματίες επισκέπτες, ενώ θα καταλάβει 50.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας.

Θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Η HORECA 2019 προβλέπεται να γίνει πόλος έλξης για κάθε επαγγελματία του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ ποσοτικής και ποιοτικής επισκεψιμότητας και αποδεικνύοντας ότι δεν αποτελεί απλώς τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα, αλλά σύμφωνα και με την άποψη πολλών Eλλήνων και ξένων επισκεπτών της, μία έκθεση που έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας και έχει καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Τουριστικής Βιομηχανίας διεθνώς.

Πλήθος επιχειρηματιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από πολλές χώρες του εξωτερικού αναμένεται να κατακλύσει τα τέσσερα halls του Metropolitan Expo, ώστε να δει κάθε νέο προϊόν και καινοτομία σε πρώτες ύλες, εξοπλισμό και διακόσμηση επαγγελματικών χώρων εστίασης και ξενοδοχείων, να ενημερωθεί για τις πιο δυνατές τάσεις της εποχής, να ανανεωθεί με προτάσεις που αξιοποιούν τη σύγχρονη τεχνολογία και να κάνει τις απαραίτητες εμπορικές επαφές με συναδέλφους, συνεργάτες και παράγοντες της αγοράς σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου. Επιπρόσθετα, η έκθεση θα πλαισιωθεί και πάλι από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με θεματικές ενότητες, επιδείξεις και παρουσιάσεις προϊόντων και εφαρμογών, επιμορφωτικά σεμινάρια και βέβαια διαγωνισμούς εθνικού επιπέδου και διεθνούς κύρους, ενώ όπως κάθε διοργάνωση HORECA, θα έχει την πλήρη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων και σπουδαίων προσωπικοτήτων του κλάδου.

Εγγραφείτε στο Newsletter