8-11 ΦΕΒ 2019

Metropolitan Expo Greece

8-11 Φεβρουαρίου 2019

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Ξανά στη HORECA η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε.

Ξανά στη HORECA η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε.

Η παρουσία των ξενοδόχων στην 8η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ, θα είναι μαζική. Την όγδοη γενική συνέλευσή του θα πραγματοποιήσει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΞΕΕ) στις 8 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 14ης HORECA, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της έκθεσης ως το κέντρο αποφάσεων για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Η καθολική ανταπόκρισή και η μαζική παρουσία των ξενοδόχων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της 13ης HORECA, συνέβαλαν ώστε να καθιερωθεί ακόμα περισσότερο η έκθεση ως ο μόνιμος χώρος διεξαγωγής της αλλά και ως κινητήριος μοχλός στις εξελίξεις στον ελληνικό τουρισμό και την ανάπτυξη και βελτίωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Περισσότεροι από 1.000 ξενοδόχοι έδωσαν δυναμικό παρών κατά την διάρκεια της 7ης Γενικής Συνέλευσης ενώ οι εντυπώσεις τους από το οργανωτικό επίπεδο της συνέλευσης αλλά και την έκθεσης HORECA, ήταν οι καλύτερες, γεγονός που επιβεβαιώνει ήδη από τώρα ότι και στην 8η Γενική Συνέλευση η παρουσία τους θα είναι πολύ μεγάλη και καθοριστική. Η έκθεση HORECA φιλοξενώντας την ετήσια Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι στηρίζει έμπρακτα την σημαντικότερη θεσμική συνάντηση για των Ελλήνων ξενοδόχων και συμβάλει έτσι με αυτό τον τρόπο, στην στήριξη της σημαντικότερης οικονομικής δραστηριότητας της χώρας μας, αυτής του Τουρισμού.

1. H Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά χαιρέτησε την έναρξη των εργασιών της 7ης Γενικής Συνέλευσης του ΞΕΕ 2. Ο Πρόεδρος του ΞΕΕ, Αλέξανδρος Βασιλικός κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην HORECA 2018.

Οι προοπτικές του τουρισμού στην 8η Γενική Συνέλευση

Οι νέες τάσεις που επικρατούν στη διεθνή ξενοδοχειακή σκηνή, οι επιδόσεις του τουριστικού τομέα το 2018, οι προοπτικές του τουριστικού 2019, οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες ξενοδόχοι το 2019 και οι νέες δράσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος πρόκειται να αναδειχθούν στην 8η Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε., που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan ΕXPO. Επίσης, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση όπως κάθε χρόνο θα γίνει οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, απολογισμός των δράσεων του ΞΕΕ, παρουσίαση των τάσεων και επιδόσεων των ελληνικών ξενοδοχείων για τη χρονιά που ολοκληρώνεται, ενημέρωση των ξενοδόχων για τις εξελίξεις και τα προβλήματα στον χώρο του τουρισμού και της οικονομίας, καθώς και αναφορά στις εξελίξεις και τάσεις της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Εγγραφείτε στο Newsletter