7-10 ΦΕΒ 2020

Metropolitan Expo Greece

7-10 Φεβρουαρίου 2020

METROPOLITAN EXPO

Η HORECA εγκαινιάζει το Business Lab

Αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις της εποχής, η διοργανώτρια εταιρεία εντάσσει στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 15ης HORECA ένα πλήρη κύκλο επιμορφωτικών και ενημερωτικών ομιλιών για την καλύτερη δυνατή διαχείριση μιας Ξενοδοχειακής επιχείρησης, Καφέ και Εστίασης.

Η ολοκληρωμένη και εμπορικά αποτελεσματική ψηφιακή παρουσία και προβολή των επιχειρήσεων του τουρισμού αλλά και η οργάνωση και διοίκηση των ξενοδοχειακών μονάδων και των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης αποτελούν τα βασικά ζητούμενα της σύγχρονης εποχής. Προκειμένου λοιπόν να υπάρξει ολοκληρωμένο updating και ο σύγχρονος επιχειρηματίας να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής όσον αφορά την διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων, η HORECA παρουσιάζει φέτος για πρώτη φορά το Business Lab το οποίo θα λάβει χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο stage στο Hall 3. Όλα αυτά τα θέματα και άλλα πολλά που ο σύγχρονος επαγγελματίας της φιλοξενίας «επεξεργάζεται» και αντιμετωπίζει καθημερινά θα αναλυθούν μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα του Business Lab, η θεματολογία του οποίου είναι χωρισμένη σε τρείς βασικές ενότητες (Hotels, Restaurant, Cafés).

Καθ’ όλη την διάρκεια του τετραήμερου, μέσα από το Business Lab εξειδικευμένοι ομιλητές θα αναλύσουν μία πλούσια θεματολογία γύρω από τις παγκόσμιες ψηφιακές εξελίξεις, τάσεις, εργαλεία, προϊόντα, καινοτομίες καθώς και την αποτελεσματική διοίκηση και διαχείριση (πρόσληψη, αξιολόγηση, διαχείριση κι εκπαίδευση προσωπικού, οργάνωση χώρου, marketing, δημόσιες σχέσεις κ.α.).

Δείτε επιπλέον πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα του BUSINESS LAB.

Εγγραφείτε στο Newsletter