7-10 ΦΕΒ 2020

Metropolitan Expo Greece

7-10 February 2020

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Η έκθεση που ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας!

Η έκθεση που ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας!

Έχοντας ως στόχο την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την ανάπτυξη του κλάδου της Φιλοξενίας στην χώρας, η έκθεση HORECA, κατάφερε να γίνει το κυρίαρχο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα αλλά και η φήμη της να ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας.

Η HORECA, καταρρίπτοντας κάθε φορά όλα τα δικά της προηγούμενα ρεκόρ, αποδεικνύει ότι δεν αποτελεί απλώς τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης, αλλά σύμφωνα και με την άποψη πολλών Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της, είναι μία έκθεση που ξεπερνά τα standards πολλών άλλων διεθνών εκθέσεων του είδους της. Η συμμετοχή των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της προμηθευτικής αγοράς, οι υψηλού επιπέδου οργανωτικές δομές, τα καινοτόμα προϊόντα που παρουσιάζονται, η στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, επιβεβαιώνουν ότι αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο εκθεσιακό θεσμό της χώρας.

Η έκθεση HORECA αγκαλιάζει τον κλάδο της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας και συμβάλει στην ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Έλενα Κουντουρά / Υπουργός Τουρισμού

H 14η HORECA πιο δυναμική και μεγάλη από ποτέ!

Πιστή στις αρχές της και στην αποστολή της, η επόμενη 14η HORECA, με τη συμμετοχή 550 εκθετών, 50.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια, με ανανεωμένες θεματικές εκδηλώσεις και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, θα αποτελέσει και πάλι το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και κέντρο επενδυτικών επιλογών για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Με συνέπεια και επαγγελματισμό για ακόμα μία χρονιά η έκθεση θα υποδεχτεί έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Φιλοξενίας αλλά και σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό καθώς παράλληλα στοχεύσει στο να καλύψει και τον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών προμηθευτικών επιχειρήσεων.

HORECA 2019 Forecast Key Figures

580
Eκθέτες
125.000
Επισκέπτες
55.000 τ.μ
Εκθεσιακή Επιφάνεια
500.000€
Marketing Budget
800
Διεθνείς Επισκέπτες
150
Ώρες
Εκδηλώσεων

Εγγραφείτε στο Newsletter