12-15 ΦΕΒ 2021

Metropolitan Expo Greece

12-15 Φεβρουαρίου 2021

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Η 15η HORECA έριξε αυλαία με εκατοντάδες deals

Η 15η HORECA έριξε αυλαία με εκατοντάδες deals

Ένα ακόμα απόλυτα επιτυχημένο τετραήμερο έφτασε στο τέλος του με την HORECA να αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι αποτελεί τον κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα Ξενοδοχεία και την Μαζική Εστίαση.

Η τέταρτη και τελευταία ημέρα της έκθεσης επιβεβαίωσε την δυναμική της με δεκάδες εμπορικές συμφωνίες σύμφωνα με εκθέτες και επισκέπτες να έχουν βρει πρόσφορο έδαφος.
Κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό της συμμετοχής τους στην HORECA 2020, οι εκθέτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης καθώς και την ποιότητα του επισκεπτικού κοινού που απαρτιζόταν κυρίως από decision makers. Βάσει των όσων είπαν στην επιτόπια έρευνα από την συντακτική ομάδα της διοργανώτριας εταιρείας, πραγματοποιήθηκαν πολλές σοβαρές συζητήσεις, συναντήθηκαν με επαγγελματίες που πραγματικά ενδιαφέρονταν για τα προϊόντα τους, έκλεισαν αρκετά ραντεβού για μετά την έκθεση και φυσικά έκλεισαν ένα πολύ σημαντικό αριθμό συμφωνιών ενώ αναμένουν πολλά ακόμα deals να ολοκληρωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, την απόλυτη ικανοποίησή τους για το εύρος και την ποιότητα των εκθεμάτων, τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις στο πλαίσιο των special events και το συνολικό επίπεδο της οργάνωσης εξέφρασε και η πλειοψηφία των επισκεπτών, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις τους θεωρούν ότι η HORECA είναι η έκθεση που όποιος απασχολείται στην βαριά βιομηχανία της χώρας μας, τον τουρισμό, δεν θα πρέπει να λείπει. Η έρευνα αγοράς τους ανάμεσα στους εκθέτες της HORECA τους βοήθησε ώστε να εξοικονομήσουν χρόνο και κόπο ενώ οι πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις που αποκόμισαν από τις ομιλίες των special events θα αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία για την λειτουργία των επιχειρήσεων.

HORECA 2020

Γενικότερα οι κριτικές που απέσπασαν οι παράλληλες εκδηλώσεις άγγιξαν το άριστα. Στο Business Lab, οι ομιλίες εστίασαν στις τάσεις του f&b, στο food and beverage cost, στην δημιουργία θεματικών concept για café bar αλλά και στην διαμόρφωση ενός bar menu για εστιατόριο. Επίσης, στο Beer & Spirits Show τα βλέματα στράφηκαν στους διαγωνιζόμενους του 10ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Non alcoholic cocktail ενώ αντίστοιχα στο Coffee Events stage σε αυτούς του Barista 2020. Οι έμπειροι chef του Gastronomy Forum μέσα από μοναδικά πιάτα ανέδειξαν το ελληνικό χαβιάρι, το ψάρι και το ούζο ενώ ο γαστροτουρισμός είχε και σήμερα την τιμητική του.

Η HORECA ανανεώνει το ραντεβού της για τον Φεβρουάριο του 2021 και την 16η διοργάνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter