7-10 ΦΕΒ 2020

Metropolitan Expo Greece

7-10 Φεβρουαρίου 2020

METROPOLITAN EXPO

H 9η Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε

Η 9η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ στη HORECA 2020

Στην HORECA θα πραγματοποιήσει και την 9η Ετήσια Γενική Συνέλευση του το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος παρουσία εκατοντάδων ξενοδόχων από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Για μία ακόμα χρονιά επιβεβαιώνεται ο ρόλος της HORECA ως κέντρο αποφάσεων για τον ξενοδοχειακό κλάδο μέσα από την πραγματοποίηση της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΞΕΕ. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της HORECA 2020, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo, η 9η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ, όπου αναμένεται να υπάρξει και πάλι καθολική ανταπόκριση και μαζική παρουσία ξενοδόχων από κάθε γωνιά της Ελλάδας καθώς και πολιτικών. Περισσότεροι από 1.000 ξενοδόχοι αναμένεται να δώσουν το παρών προκειμένου να συζητήσουν και να αναλύσουν όλα τα σοβαρά ζητήματα του απασχολούν τον κλάδο.

Όπως κάθε χρόνο θα γίνει οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, απολογισμός των δράσεων του ΞΕΕ, παρουσίαση των τάσεων και επιδόσεων των ελληνικών ξενοδοχείων για τη χρονιά που ολοκληρώνεται, ενημέρωση των ξενοδόχων για τις εξελίξεις και τα προβλήματα στον χώρο του τουρισμού και της οικονομίας, καθώς και αναφορά στις εξελίξεις και τάσεις της διεθνούς φιλοξενίας. Η έκθεση HORECA φιλοξενώντας την ετήσια Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι στηρίζει έμπρακτα την σημαντικότερη θεσμική συνάντηση των Ελλήνων ξενοδόχων και συμβάλει με αυτό τον τρόπο, στην στήριξη της σημαντικότερης οικονομικής δραστηριότητας της χώρας μας, αυτής του Τουρισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter